Otsin stake again NL5-NL10 jaoks @ FT OLEMAS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Re: Otsin stake again NL5-NL10 jaoks @ FT OLEMAS

Päris hästi kahestunud isik siis, poleks elusees arvanud.
    MTTSNG küll decent kuju tundunud.

Comment

• JohannesJ
      Grinder
      • Jun 2010
      • 684

möh hakkasin seda teemat lugema sealt uuest diilist peale ja lõpp oli korralik suprise:D
      imo ka väga decent kuju ja stakes ise mind 250 millest küll poole diili aeg loobus aga asjalikku nõu oskas ju poiss anda ja tundub et on muutunud.

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Lugesin ise teema läbi ja muigasin mõnuga.
        Muidugi anname võimaluse.

Kui tulevikus läheb samamoodi, siis saab jälle postitada popcorn.gif-i lol

Comment

• vennike
          Pokkerihai
          • Mar 2009
          • 1958

nime alla tiitel "expätt - meeldib endale soolde sõita"

ma olen päris palju huvitavaid tegelasi näinud viimase kümne aasta jooksul ja olen aru saanud, et inimesed nii lihtsalt ei muutu. vahepeal võivad küll üritada paremad välja paista kui nad tegelikult on aga see on vaid ajutine.

P.S. Mul endal ei ole antud isiku vastu mingeid pretensioone, aga mulle ei meeldi liiga lihtne andestamine. Seda enam, et see vend paistab olema maru kuradi ülbe. Kui saad sitaga hakkama, siis tõmba kõrvad peadligi ja vabanda ette-taha, mitte ära ülbitse.
          Last edited by vennike; 15.04.12, 01:43.

Comment

• mikk2468
            Vana Tegija
            • Nov 2009
            • 1039

Stake'i ta ei ole enam ju küsinud ja probleeme ei tundu olevat. IMO võib ka võimaluse anda.

Comment

• M6niste
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2009
              • 345

Avaldan ka arvamust ja olen eelolevatega nõus. Kui inimene on ennast teisest küljest näidanud ja enamus poleks osanud arvatagi, et tegu samade isikutega, siis miks mitte võimalus anda!

Comment

• yolpa
                Pokkerihai
                • Jun 2009
                • 2669

jep, imo ainuke tüüp, kes tundub, et on kasutaja muutmisega ka oma isiksust muutnud

Comment

• udikaz
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 1946

Kui ta kõik omad vanad võlad klaaritud saab siis ika võib võimaluse anda. see pole ka õige et laseb kedagi üle, teeb uue kasutaja ja siis on kõigi sõber. samas isegi need kellele ta võlgu on ei pruugi teadagi et ingu ja mttsng on samad isikud. sawcrish oled on võla kätte saanud?

Comment

• yolpa
                    Pokkerihai
                    • Jun 2009
                    • 2669

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
                    Kui ta kõik omad vanad võlad klaaritud saab siis ika võib võimaluse anda. see pole ka õige et laseb kedagi üle, teeb uue kasutaja ja siis on kõigi sõber. samas isegi need kellele ta võlgu on ei pruugi teadagi et ingu ja mttsng on samad isikud. sawcrish oled on võla kätte saanud?
                    no see on obv, et enne klaarid ju oma sita ära ja siis saad uue võimaluse

Comment

• flipmachine
                      Pokkerihai
                      • Jul 2009
                      • 1857

Mingit võimalust ei peaks andma , insta bännima , kui saab tema uue ip ja kasutaja teada. Igavesti tema nime taha pettur kirjutama ja lootma, et see staatus saadab teda elulõpuni.

Comment

• sawcrish
                        Jube Noob
                        • Nov 2008
                        • 166

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
                        You
                        Kle ei ole, olen suht loobunud sellest raha tagasi nõudmisest.

Comment

• Foux
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 486

Samas, kui tahab siin foorumis edasi eksisteerida, siis imo peaks võla tagasi maksma...

Comment

• fyte
                            Pokkerihai
                            • Jun 2010
                            • 3378

lol!
                            Närvi- ja ajakulu eest nõuaks topeltsumma sisse. Btw, Mttsng kirjutas, et kavatseb peagi aussiesse lahkuda, nii et soovitan asjaga asap tegeleda, Sawcrish.

Comment

• Foux
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 486

Mispärast peaks ta oma närve kulutama ja asjaga tegelema jälle? Lihtsalt maksku too tüüp võlg tagasi või ban.

Comment

• MTTSNG
                                Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                                • Sep 2011
                                • 621

Olen üllatunud, et niipaljud inimesed on nõus selle poolt, et mulle võimalus anda.
                                Pätt ei jäe alati pätiks imo. Inimesed muutuvad. Seda küll väga väike % kuid siiski.
                                Selle kasutaja tegin siia foorumi, sest mängin endiselt pokkerit aktiivselt ja strateegia teemasse on teinekord väga hea turnakäsi postitada ja teiste inimesi käsi QB-ga, Kivisaba, Laasi ja teiste turnamängijate arutada.

Sawchrisi ees tunnen ennast endiselt võlglasena. Ma ei suutnud mängida kokkulepitud limiidis ja seega rikkusin stake reegleid. See et ma rakebacki panin mängu selle eest, ei ole probleemi lahendus. Räägin temaga sellest võlast personaalselt.

Ausalt pole kunagi siit võtnud stake, et kedagi üle lasta. Kahjuks aga ei osanud tooaeg kokkuleppetest kinni pidada ja sattusingi probleemidesse. See rakeback jutt ei olnud ka jama, ma võtsin võõrast raha oma kontolt välja, teades, et Reede tuleb rakeback mis kuulub mulle ja saan selle arvelt siis endale võla lubada.
                                Ma ei õigusta, et tegin õieti. Lihtsalt seletan olukorda.
                                Sawcrish please PM-i mulle oma MSN/Skype, et saaksin sinuga arutada seda jama.
                                Cher-il ei tohiks vist enam olla probleeme?

Comment

Working...