Petturite nimekiri, kellega ei tasuks tulevikus diile teha

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Provoker
    Pokkerihai
    • Jan 2009
    • 3067

Re: Petturite nimekiri, kellega ei tasuks tulevikus diile teha

Suht tüütu tegevus võib olla, aga enamus pokkerilehtedest kus liiguvad rahad, nõuavad pisteliselt dokumendi scannitud koopiat. Sellega kaoks ka võimalus, et kui üks konto saab bänni tehakse uus. Kui see 100% uutele liitujatele teha, siis võtab ülevaatamine omajagu aega olenevalt liitujate hulgast.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Seadused on ausatele inimestele :)

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

Algselt postitas ranka
        Kas seda tohib teha? Või oleksid sa see inimene, kes vabatahtlikult hakkab nende inimeste nimesid välja kirjutama ja ka selle eest vastutama? Mina see isik ei ole.
        Minu kaks senti: IMHO võiks võlausaldaja ise selle nime foorumisse üles panna, siis pole see otseselt keskkonna haldajate probleem. Kui tuleb kaebus, ettekirjutus, siis võtab haldaja nime maha.

Aga muidu tõesti - milleks laenata raha suvamatsidele, keda sa elus näinudki pole?

Comment

• taipupole
          Lõpuboss
          • Oct 2008
          • 2181

Algselt postitas ranka
          Kasutaja: Bikewarrior
          Pärisnimi: Mihkel L.
          Võlgneb: $500 Kasutajale "Vapsik"
          Olgu mainitud, et ta võlgneb arvatavasti mulle ka teatava summa, mis pole küll tõenäoliselt suur, kuid pigem põhimõtteline (tuleneb diili FFPde mahust ja ma lubasin tal ühe suurema boonuse täis teha, mis peaks tõenäoliselt täis olema) ja meenus alles selle Vapsiku probleemi kerkides. Ja ma kaalun tõsiselt nii täisnime, isikukoodi ja kõige muu info avalikustamist ja kasvõi toreda veebilehe loomist, sest viisakas oleks, kui midagi isegi juhtus, normaalselt suhelda ja näiteks maksegraafik kokku leppida.

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

Algselt postitas variatsioon
            imo peaks neid kuidagi rohkem karistama...
            ise pead ahvil aknad sisse viskama kui naglalt 5 tonniga üle lastakse, mitte ranka & co sinu eest

Comment

• variatsioon
              Pokkeritark
              • Nov 2008
              • 5849

Algselt postitas Codecci
              ise pead ahvil aknad sisse viskama kui naglalt 5 tonniga üle lastakse, mitte ranka & co sinu eest
              mul on jumala pohhui.. ei ole laenanud ega laena mingil suvalisele jorsile raha..

mõtlesin lihtsalt et ranka & co tahab seda saiti ja üldiselt pokkeri seotud värki turvalisemaks teha..
              aga tundub et neil ka pohhui.. nii et unustame selle teema.
              sry kui kedagi ärritasin.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

mul on jumala pohhui.. ei ole laenanud ega laena mingil suvalisele jorsile raha..

mõtlesin lihtsalt et ranka & co tahab seda saiti ja üldiselt pokkeri seotud värki turvalisemaks teha..
                Ei me ei taha seda turvalisemaks teha! Veel-enam me soosime pettusi! Palun tuleta meelde mõne kuu tagune juhtum, kus me diilide reegleid karmistasime ja pool foorumit oli vastu.

Võime ka selle teema kinni panna, kõik diilid kusutada ja siis ikka kellegile ei meeldi ning ikka keegi saab petta. Kui kahe kõrva vahel mõistust ei ole siis ei aita ka ükski lukk ega taba.

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

ma ei mõelnud sind selle all, vaid neid kes üle said... võtke ette midagi ffs, kui ei võta siis soosite ka tulevasi pettusi kui inimesed näevad et see nii easy

Comment

• variatsioon
                    Pokkeritark
                    • Nov 2008
                    • 5849

Algselt postitas Codecci
                    ma ei mõelnud sind selle all, vaid neid kes üle said... võtke ette midagi ffs, kui ei võta siis soosite ka tulevasi pettusi kui inimesed näevad et see nii easy
                    mis sa siis teeksid kui "Andres77" sult 50$ scammiks?
                    telliksid 500$ eest hakkeri kes tuvastaks tüübi elukoha ja peksaksid vaeseomaks?

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

mis sa siis teeksid kui "Andres77" sult 50$ scammiks?
                      telliksid 500$ eest hakkeri kes tuvastaks tüübi elukoha ja peksaksid vaeseomaks?
                      50$ ma ei tea, aga kui 500$ siis kui mingid pärisnimed värgid teada, siis postitaks neonetti ja HV-sse kas keegi teab sellest vandist midagi, elukohta ja kui teada saaks lendaks ukse taha ja küsiks võla + muud kulud mis tema peale raisanud, kui ei ole raha maksta siis küsiks midagi panti/endale kuni makstud, kui ei anna siis visaks aknad sisse/peksaks auto segi

FWIW ma ei ole mingi põkk või gängsta, aga enda ja oma varade vastu võiks veidikenegi austust olla, mitte käed rüpes istuda kui mingi piider sult 5 kilo rotti laseb
                      ei pea üksi ukse taha minema, võtad 2 sõpra kaasa, sõpru ei ole siis küsid pokkeriprodest kas keegi viitsib kaasa tulla, et lähme võtame poisil kratist kinni

selles suhtes midagi põdema ju ei pea, menti ta kutsuma ei hakka või kättemaksu hauduma kui asja eest saab ja ise süüdi on

Comment

• kollane
                        Pokkerihai
                        • Nov 2008
                        • 2031

Pärnumaal Sindis elab too tüüp muidu. Orkutis oli ka konto aga enam ei leia kahjuks..

Comment

• variatsioon
                          Pokkeritark
                          • Nov 2008
                          • 5849

Algselt postitas Codecci
                          50$ ma ei tea, aga kui 500$ siis kui mingid pärisnimed värgid teada, siis postitaks neonetti ja HV-sse kas keegi teab sellest vandist midagi, elukohta ja kui teada saaks lendaks ukse taha ja küsiks võla + muud kulud mis tema peale raisanud, kui ei ole raha maksta siis küsiks midagi panti/endale kuni makstud, kui ei anna siis visaks aknad sisse/peksaks auto segi

FWIW ma ei ole mingi põkk või gängsta, aga enda ja oma varade vastu võiks veidikenegi austust olla, mitte käed rüpes istuda kui mingi piider sult 5 kilo rotti laseb
                          ei pea üksi ukse taha minema, võtad 2 sõpra kaasa, sõpru ei ole siis küsid pokkeriprodest kas keegi viitsib kaasa tulla, et lähme võtame poisil kratist kinni

selles suhtes midagi põdema ju ei pea, menti ta kutsuma ei hakka või kättemaksu hauduma kui asja eest saab ja ise süüdi on
                          olgu.. mõistlik jutt.

Comment

• vennike
                            Pokkerihai
                            • Mar 2009
                            • 1958

Jõle kuradi nõme. Ei tundunud üldse sellist tüüpi vana. Ja Vapsik on jõle kõva tegelane, sellepärast on topeltkahju. Ja 500$ pole teab mis kommiraha. Ma pole kunagi füüsilist vägivalda pooldanud, aga midagi tuleks kindlasti ette võtta.

Ja kui foorumi juhtkond venna täisnime ja asjad avaldab, siis ma küll kahtlen, et tüüp kusagile kaebama julgeb minna. Ise on ju süüdi. Las läheb teeb avalduse kusagile, saabki teada tema koordinaadid.

Comment

• vapsik
                              Klubi Liige
                              • Apr 2009
                              • 5462

Noh, kahte võimaliku aadressi ja tel numbrit ning isikukoodi ma tean tal.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Vapsik
                                Noh, kahte võimaliku aadressi ja tel numbrit ning isikukoodi ma tean tal.
                                Lase isikukoodid ja nimed läbi (ja seda võiksid teha kõik tulevased rahade vahetajad) järgmiste sitede:

Comment

Working...