Petturite nimekiri, kellega ei tasuks tulevikus diile teha

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Karikakar
    Vana Tegija
    • Jul 2009
    • 1235

Re: Petturite nimekiri, kellega ei tasuks tulevikus diile teha

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
    Kindel, et karikakra raha polnud mõeldud pokule coachitasuna, mille ta lihtsalt stake'i lükkas? Infohäire?)
    Coachimise eest sai tasu talle juba makstud. See 40$ küsis ta ükspäev selleks, et Naxerit stakeda. Eelmine laupäev ütles, ma tsiteerin, raha on shippitud. Pärast seda pole MSNi tulnud, ühendust minuga võtnud, rahad pole kontole jõudnud.

Algselt postitas oitarvi Vaata postitust
    Tegemis on siis ilmselgelt petturiga, kui ta isegi kaitsma end ei tule süüdistuste eest.
    Ma ise oleks veel oodanud enne kui asjaga lagedale tulin, aga mõtlesin, et tal ju samas paljusid teisi keda coachib, et igaksjuhuks hoiatan inimesi.

Ma saaks aru, kui inimene võtaks ühendust, et hetkel pole raha maksta vms. aga selline ära kadumine jätab küll negatiivse mulje.

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

oot, sa teadsid, et ta tahtis naxerit stakeda? Ja kogu probleem on selles, et mees pole msn tulnud ja 40$ ära maksnud?

Comment

• Karikakar
        Vana Tegija
        • Jul 2009
        • 1235

Algselt postitas alaska Vaata postitust
        oot, sa teadsid, et ta tahtis naxerit stakeda? Ja kogu probleem on selles, et mees pole msn tulnud ja 40$ ära maksnud?
        Teadsin.

Kogu probleem on selles, et praeguseks on "rahade shippimisest" möödas juba peaaegu, et 10 päeva ja inimene kes enne iga päev stabiilselt rääkis jne. pole nüüd isegi MSNi ega foorumisse juhtunud. Ma ei tea, minule jätab küll kahtlase mulje.

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

loodame, et temaga on ikka kõik korras, ja saad oma rahad kätte.
          Aga mingisugust geniaalset petuskeemi ja freerollimist ma küll kusagil ei näe.

Comment

• Simmo
            Grinder
            • Dec 2009
            • 760

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
            aga vahe on selles, et võlgu olen mina, sest coachidiili eest pole ta veel tasu välja võtnud (kuigi olen pakkunud) ja summa on natuke suurem kui see 40$.
            Kuna selline fakt tuli välja siis ei saa ju inimest kohe petturiks tembeldada, elus juhtub igasugu asju.

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

Tundub natuke vähe infot olevat, et pokut täielikult süüdi mõista. Äkki on tüübil lihtsalt midagi juhtunud, et pole võimalik netti saada? Loodetavasti pole midagi Johnny Jazzy juhtumi taolist...

Pakuks üheks lahenduseks, et see isik, kes pokule oli võlgu maksab karikakrale 40 USDi, sest pmst on see poku raha enivei.

Comment

• Karikakar
                Vana Tegija
                • Jul 2009
                • 1235

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                loodame, et temaga on ikka kõik korras, ja saad oma rahad kätte.
                Aga mingisugust geniaalset petuskeemi ja freerollimist ma küll kusagil ei näe.
                Jep.

Nagu enne mainisingi, siis algne plaan oli asjaga veel oodata, aga kuna tal on palju inimesi keda ta coachib, siis igaksjuhuks mainin selle siin ära, et vältida hilisemaid probleeme.

Comment

• yolpa
                  Pokkerihai
                  • Jun 2009
                  • 2669

siin foorumis ennegi ikka väga halbu asju juhtunud nende inimestega, kelle käes on olnud võõras raha, niiet loodame parimat, et ta ainult pettur

Comment

• nomerlot
                    Klubi Liige
                    • Sep 2009
                    • 2233

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                    Pakuks üheks lahenduseks, et see isik, kes pokule oli võlgu maksab karikakrale 40 USDi, sest pmst on see poku raha enivei.
                    Minul poleks mingit probleemi maksta poku asemel see 40$ karikakrale tagasi, aga teen seda ainult siis, kui Poku seda mulle ütleb. Ma ei saa ju sellist asja ise otsustada.

Comment

• HU grinder
                      Vana Tegija
                      • Feb 2010
                      • 1002

Jep, petuskeemist on asi kaugel, loodan, et pokuga on kõik korras.

E: Fakt, et kakar teadis naxeri stakemisest, muudab terve skeemi olematuks.

E2: Nahhui ta peaks $40 pärast ära kaduma, kui tal on nomerlotilt ka rohkem saada, non-sense.

/Case closed
                      Last edited by HU grinder; 12.04.10, 15:41.

Comment

• Karikakar
                        Vana Tegija
                        • Jul 2009
                        • 1235

Algselt postitas HU grinder Vaata postitust
                        Jep, petuskeemist on asi kaugel, loodan, et pokuga on kõik korras.

E: Fakt, et kakar teadis naxeri stakemisest, muudab terve skeemi olematuks.

E2: Nahhui ta peaks $40 pärast ära kaduma, kui tal on nomerlotilt ka rohkem saada, non-sense.

/Case closed
                        Sa ikka saad aru, et kui inimene ütleb et rahad on shippitud, siis peaks rahad minu kontole jõudma sõltumata sellest, kas inimesega pärast seda juhtub midagi või ei. Hetkel pole ei raha ega inimest

Comment

• HU grinder
                          Vana Tegija
                          • Feb 2010
                          • 1002

V-o mõtles, et rahad on naxerile shipitud.

Comment

• Karikakar
                            Vana Tegija
                            • Jul 2009
                            • 1235

Algselt postitas HU grinder Vaata postitust
                            V-o mõtles, et rahad on naxerile shipitud.
                            Ei saanud mõelda, Naxer mängis samal päeval juba need turnad ära ja ma küsisin järgmine päev kas mõni hit tuli ka ''

Pealegi kandsin ma ise raha otse Naxeri kontole

Comment

• HU grinder
                              Vana Tegija
                              • Feb 2010
                              • 1002

Ikkagi kõlab ajuvabalt, andke aega atra seada.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Anyway kui Poku ei olegi pettur siis on olemas tal emaili aadress (admin [at] pokkeriprod.com), millele saab ta kirja saata. Niikaua kui seda ei ole siis niikaua ei saa me vastupidist väita. Vastasel juhul võiksime ju kõik Diademad ja Arnis Vähidelt ka bännid maha võtta kuna nad lihtsalt ei ole naasenud meie foorumisse pärast pettuse korda saatmist.

Comment

Working...