Petturite nimekiri, kellega ei tasuks tulevikus diile teha

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ok2aa
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 1903

Re: Petturite nimekiri, kellega ei tasuks tulevikus diile teha

issand jumal, igast võõraste tüüpide käest tuleb võtta ettemaks absoluutselt alati.

Comment

• Mr.Kylm
      Julm Donk
      • Feb 2009
      • 98

Algselt postitas ok2aa
      issand jumal, igast võõraste tüüpide käest tuleb võtta ettemaks absoluutselt alati.
      no ega ta nüüd päris võõras ka ei olnud

Comment

• olympus999
        Jube Noob
        • Oct 2009
        • 137

Algselt postitas Mr.Kylm
        Päris nimi: Meelis Vestla
        Kasutaja nimi: tristano00
        MSN: shnider@hot.ee
        Võlgneb siis mulle 600 ehk nüüd juba 1000 EEKi (ise lubas 5. veebruar rohkem maksta, kuna ***** mänginud).

Pmst siis läksime Viljandist Pärnu viimasele Madise korraldatud turnale ca 2 kuud tagasi. Autos oli üks koht vaba, siis pidi mini Siim ka tulema, aga tal polnud raha ja ta lubas Starsis kanda, kuna mul endal Starsis kontot ei ole, siis kandis Meelisele ja Meelis pidi selle mulle välja võtma/ülekandma nädala jooksul. Siis hiljem kuu hiljem lubas 600 eest maksta 1000. pole seda teinud. Tõestuseks on ilmselt 2 tüüpi võtta ja msni logi, kui kedagi huvitab.
        Toksisin ta nime googlise ja tulemused ei olnud head. Ta on ka ametlikult võlglane:
        46. Meelis Vestla - 38807266015 - Dominus Inkasso OÜ - 8977.40 krooni
        Rohkem infot:

Ja veel üks:
        30. Meelis Vestla - 38807266015 - Bigbank AS - 2250.00 kr

Comment

• pafka666
          IP Olümspi
          • Jul 2009
          • 429

E
          Algselt postitas olympus999
          Toksisin ta nime googlise ja tulemused ei olnud head. Ta on ka ametlikult võlglane:
          46. Meelis Vestla - 38807266015 - Dominus Inkasso OÜ - 8977.40 krooni
          Rohkem infot:

Ja veel üks:
          30. Meelis Vestla - 38807266015 - Bigbank AS - 2250.00 kr
          Et siis eespool olev pokkeri võlg on nö "mitteametlik" või? Võlg on võlg mis vahet seal on ,mis tyypi ta on.
          Samas ei näe ma mitte mingit põhjust lahata inimeste muid võlgasid pokkeriprode foorumis. Pead ennast vist julmaks Sherlock Holmsiks vist. Iga loll oskab googlisse tähti sisse trükkida..

Comment

• olympus999
            Jube Noob
            • Oct 2009
            • 137

Algselt postitas pafka666
            E
            Et siis eespool olev pokkeri võlg on nö "mitteametlik" või? Võlg on võlg mis vahet seal on ,mis tyypi ta on.
            Samas ei näe ma mitte mingit põhjust lahata inimeste muid võlgasid pokkeriprode foorumis. Pead ennast vist julmaks Sherlock Holmsiks vist. Iga loll oskab googlisse tähti sisse trükkida..
            Post oli tehtud info mõttes. Jah, see konkreetne võlg on mitteametlik!
            Ma muide ei teadnud jah, et sa oskad googlise tähti trükkida.
            Peace.

Comment

• Toots_x
              Õpihimuline Mängur
              • Sep 2009
              • 320

Algselt postitas pafka666
              Iga loll oskab googlisse tähti sisse trükkida..
              Kui iga loll kes kellelegi võlgu annab oskaks googlisse tähti trükkida oleks selliseid mureteemasi palju vähem.

Comment

• Mr.Kylm
                Julm Donk
                • Feb 2009
                • 98

Algselt postitas Toots_x
                Kui iga loll kes kellelegi võlgu annab oskaks googlisse tähti trükkida oleks selliseid mureteemasi palju vähem.
                Nagu ma ütlesin, olem ta gaa lives mänginud u. aasta ja on selle koha pealt soliidne tüüp tundunud, aga ets kae.

Comment

• vapsik
                  Klubi Liige
                  • Apr 2009
                  • 5462

Minge palun OT teemasse oma laenu ja muude teemadega, mis siia ei puutu.

Comment

• olympus999
                    Jube Noob
                    • Oct 2009
                    • 137

Sai tehtud coachimis diil kasutajaga kotkas1000.
                    http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=2815
                    Muutsime natukene diili punkte, limiit nl10 ja esimesed 300$ pooleks.
                    Kui ta sai umbes 100$ täis, siis ta ütles(kotka enda sõnad kopeeritud messengeri logifailist):"mänguga on hästi läinud
                    aga nüüd on mu "päris" tööga asjalood niimoodi, et ei ole enam kahjuks aega edaspidi pokkeriga tegeleda.
                    Vähemalt järgmised 2 kuud kindlasti mitte".
                    Ja seoses sellega ta pakkus välja, et lõppetame diili ja ta annab mulle 50$. Olin nõus.
                    Pool nädalat hiljem vaatasin PTR-st ta graafikut ja olin üllatunud, ta siiani mängib pokkerit ja kasum on tublisti üle 300$ diili sõlmimise ajast. Seega ta võlgneb mulle 100$, mida ta keeldub maksmast. Tema arvab, et ma sain väärilise tasu kätte ja see töö ei ole rohkem väärt.

pokerstarsi kasutaja: kotkas1000

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Kui Te lõpetasite diili ära ja sa said oma $50 kätte, millega sa olid tol hetkel nõus siis sinu süüdistused on täiesti alusetud.

Comment

• olympus999
                        Jube Noob
                        • Oct 2009
                        • 137

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Kui Te lõpetasite diili ära ja sa said oma $50 kätte, millega sa olid tol hetkel nõus siis sinu süüdistused on täiesti alusetud.
                        Me lõppetasime diili ära sellepärast, et ta ütles, et ta edaspidi rohkem ei mängi. Ei ole mõttet ju diiliga edasi minna, kui ta ei mängi, kasum ei suurene. Minu arvates, sai diil lõppetatud valedel tingimustele, kui mitte otsesel valetamisel.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas olympus999 Vaata postitust
                          Me lõppetasime diili ära sellepärast, et ta ütles, et ta edaspidi rohkem ei mängi. Ei ole mõttet ju diiliga edasi minna, kui ta ei mängi, kasum ei suurene.
                          See põhjus on täiesti ebaoluline, kui Te just muudmoodi kokku ei leppinud. Lõpetasite diili ära - mõlemad osapooled olid nõus. Said oma raha kätte ja sellega diil lõppes.

Kui kotkas oleks kaotanud nüüd $200 ja ta oleks nüüd küsinud sult $100 tagasi, kas sa oleksid andnud? Ei oleks, sest diil sai ju läbi.

Comment

• olympus999
                            Jube Noob
                            • Oct 2009
                            • 137

See põhjus on täiesti ebaoluline, kui Te just muudmoodi kokku ei leppinud. Lõpetasite diili ära - mõlemad osapooled olid nõus. Said oma raha kätte ja sellega diil lõppes.

Kui kotkas oleks kaotanud nüüd $200 ja ta oleks nüüd küsinud sult $100 tagasi, kas sa oleksid andnud? Ei oleks, sest diil sai ju läbi.
                            Võtan kellegi coachicks endale ja kui piisavalt infot saanud, aga kasum on veel minimaalne. Siis ütlen talle, et sorry, aga mul vaja tööga tegeleda ja pokkeriga ei saa tegeleda, kas saaks diili lõppetada ja teeks hetke kasumi pooleks? Oletame, et ta nõus ja ma valetan. Mängiksin peale seda edasi rõõmsa näoga temalt saadud info abiga :) Kas mina ei oleks milleski süüdi?
                            ma ei mõista. Kas see ei oma tähtsust, et diil sai lõppetatud valedel tingimustel, see tähendab, et ta võis mulle lihtsalt valetada.
                            Aga kui ranka endale ikka kindlaks jääb, siis palun kotkalt vabandust ja palun võtke see maha siit :)

EDIT: mõtlesin ringi, vabandada siin küll õige pole. Mõtlesin, et olen hea inimene ja tulen talle vastu, ei hakka tervet 150$ nõudma, kui ta soovis diili lõppetada ja raisk, headus maksab kätte.
                            Last edited by olympus999; 14.02.10, 20:04.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Siis sa oleksid pidanud kokku leppima, et juhul kui mängid edasi siis pead ikka loovutama kasumist. Kuna Te nii ei leppinud kokku siis mis sul siin nõuda on? Mina siin mitte mingisugust pettust ei näe, kuna diil lõpetati mõlema osapoole nõusolekul.

Comment

• olympus999
                                Jube Noob
                                • Oct 2009
                                • 137

Siis sa oleksid pidanud kokku leppima, et juhul kui mängid edasi siis pead ikka loovutama kasumist. Kuna Te nii ei leppinud kokku siis mis sul siin nõuda on? Mina siin mitte mingisugust pettust ei näe, kuna diil lõpetati mõlema osapoole nõusolekul.
                                kas sa siis ei mõista, et diil lõppetati tingimusel, et ta ei mängi enam edasi 2 kuud vähemalt. Mida ta rikkus.
                                Ma copy-pastisin selle enda postitusse, kus ta seda ise ütles.

Comment

Working...