Müüa Audi A6 Avant 1998a
Collapse
X
-
Re: Müüa Audi A6 Avant 1998a
I lol'd.Algselt postitas estdonk Vaata postitustMis sorti avarii 2011a oli?
Kas mootor vahetati ära 2011 või lasid ise odomeetrit kerida?
Mul 97a ja läbisõit 215k.
Ema ostis auto 2001a pmst tutikana ja läbisõit on hetkel 100k~, suudad uskuda? Kõik ei lase iga hommiku tallinn-tartu vahelt.
Comment
-
andu tahtis osta, aga ark ei olnud nõus väljastama numbrimärki 6 BIS
Comment
-
-
Parklas mingi chick tagurdas sisse, tagumist stanget tuli värvida.Algselt postitas estdonk Vaata postitustMis sorti avarii 2011a oli?
Kas mootor vahetati ära 2011 või lasid ise odomeetrit kerida?
Haha wtf, vaatasid õigesti ikka? Kust seda infot kõike näeb btw?Algselt postitas estdonk Vaata postitustMis see siia puutub? On ju näha et 2012 TÜV ajal oli läbisõit 328828 ja nüüd augustis 269209.
Eestis ma ainuke omanik olnud, 2009a sain auto siis oli suts alla 200K ees, ma kokku 70K sõitnud 4 aastaga. 329K ikka väga-väga imelik, isegi esimese numbriga ei saa eksitud olla, mul hooldusraamatus sissekanne 29.05.12 kus läbisõit 248K.
Comment
-
Algselt postitas Codecci Vaata postitustParklas mingi chick tagurdas sisse, tagumist stanget tuli värvida.
Haha wtf, vaatasid õigesti ikka? Kust seda infot kõike näeb btw?
Eestis ma ainuke omanik olnud, 2009a sain auto siis oli suts alla 200K ees, ma kokku 70K sõitnud 4 aastaga. 329K ikka väga-väga imelik, isegi esimese numbriga ei saa eksitud olla, mul hooldusraamatus sissekanne 29.05.12 kus läbisõit 248K.
Comment
-
Suht retarded peaks olema, et 270K peale kerida tho. Kui juba siis juba, konkurendid paljud alla 200K ikka ilusti ette kellanud :D
Aga jah, sellises hinnaklassis auto puhul ei ole tõesti viitsinud mingite kerimistega vaeva näha ja võin käsi südamel öelda, et mina ega keegi teine Eestis seda kerinud pole - 2009 Rootsist tuli siis oli mingi ~ 198K ees, nüüd on 270K. Kas Rootsis keriti - no idea, aga niipalju kui kuulnud olen siis seda ei pidanud seal eriti esinema.
Comment
-
Täitsa p*tsis, ülevaatusel selline lamp siis maha pandud... Peab VIN-koodi kuulutusest ära võtma siis :DAlgselt postitas Fabulous Vaata postitust
Comment
-
petturite listi imo!
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)nali obv, aga mis rootsist toodud masinatesse puutub, siis sealt toodud 1m sõitnud taksod muutuvad väga tihti eestis 198 000km sõitnud ühe naisterahva masinateks
Comment
Comment