Kogu mäng lonkab!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pikk28
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 6695

Re: Kogu mäng lonkab!

Algselt postitas krayzie
    [img width=323 height=416]http://img239.imageshack.us/img239/1014/bullshitme5.jpg[/img]
    hahaha :)
    Krayze kui sul vähegi aega on, siis äkki viitsid minu päevikus ka statsidel silmadega üle käia ja paar märkust teha.

Comment

• antnx
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3102

Algselt postitas krayzie
      [img width=323 height=416]http://img239.imageshack.us/img239/1014/bullshitme5.jpg[/img]

Põhjenda!

Comment

• krayzie
        Grinder
        • Oct 2008
        • 706

ruumi vahetamine ei pane sind paremini mängima, ja paremini mängimine võiks olla #1 prioriteet micros. Selle asemel et otsida ruumis mingeid puudusi peaks Hero otsima vigu enda mängus. Pokkeris peab su mäng olema pidevas evolutsioonis, eriti ülesliikumise hetkedel, you know. Ja ma ei usu elu sees et party microstakesis fishe vähe on, pigem on tegu puudulikes oskustes fishide vigade ära kasutamisel.

Mis puutub rakebacki/boonustesse siis on party integreeritud rb skeem umbes samal tasemel mis starsis, seega mitte täiesti olematu. See peaks andma just motivatsiooni oma mängu kallal vaeva näha, mitte loota et "mängin hästi palju ja siis saan boonuse ja siis on kõik hästi".

Comment

• Keiss
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 1592

Viimast krazye postitust peaks ka tema parimaks ja vist ka üheks pikimaks postituseks minu mäletamist mööda nii, et küsija peaks olema igati rahul.

Comment

• EdgarP
            Õpihimuline Mängur
            • Jan 2009
            • 368

Tere,

olen ka alles täiesti fish mängija, kuid soovitan läbi lugeda preflop mäng STEP BY SPETi alt-2,5k käega oli juba kerget vahet märgata-potisd olid küll väiksemad,kui üritada limpida ja kergelt fishida, kuid pea alati on toimunud kerge tõus.
            Aga tekkis selline küsimus, et palju PS is rakebck on,st mis maalt alates?

Terv,

Edgar

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas Keiss
              Viimast krazye postitust peaks ka tema parimaks ja vist ka üheks pikimaks postituseks minu mäletamist mööda nii, et küsija peaks olema igati rahul.
              Hahahah pikim tõesti, kui ma ei eksi. Samas isiklikult pean oluliseks ka kohe alustades häid boonuseid, sest paljudel võib õppimine minna suht kulukaks ja boonused kuluvad alati ära. Me räägime küll väikestest summadest meiejaoks aga enamus on noored üliõpilased jne, kelle jaoks 100$ on ikkagi väga suur raha. Sellesosas nõustun antnx soovitusega, see kui boonused on head ei täheda, et seal siis enam õppida ja areneda ei saa. Praktikas on näidanud see juba tulemusi, kui osa grinderid, kes Toweris mängides ilma boonusteta oleks olnud juba OUT pokkerist, nüüd grindivad edasi ja juba hakkavad profitit näitama.

Comment

• krayzie
                Grinder
                • Oct 2008
                • 706

maitse asi aga minu puhul tapab boonushooramine aja jooksul mindseti ära. mingi hetk muutub mäng mingiks nüriks punktide ja tärnide lugemiseks ja tekib isu hakata veene nüsima.

Comment

• Keiss
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1592

Mul on kahjuks sama aga tore kui keegi suudab boonuse hooramise ajal teha pidevalt teravat ja parimat mängu ning eks see ongi vbolla kõrgem pilotaaž.

Comment

• antnx
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3102

Nujah kõrgemates limiitides on boonused ja igasugune rakeback eluliselt tähtis.

Comment

• broadcast
                      Jube Noob
                      • Oct 2008
                      • 143

Algselt postitas krayzie
                      Mis puutub rakebacki/boonustesse siis on party integreeritud rb skeem umbes samal tasemel mis starsis, seega mitte täiesti olematu.
                      Sõber grindib partys peamiselt NL4 ja N10, vahel sekka NL25 10-14 lauda, 100$ boonuse vabastamine võtab tal aega ca pool kuud korralikku grindi.

Isegi kaalun sinna üle kolida...

Comment

• H2O
                        Õpihimuline Mängur
                        • Nov 2008
                        • 362

Toa üle ma ei nurisegi, pigem enda mängu üle :S. Pean selle mikri mingi päev ära sebima.. Eilne päev läks jälle vähe mööda, aga pole hullu.

Tahaks küsida, miks PT3 näitab mul statse vale inimese juures?

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Algselt postitas krayzie
                          maitse asi aga minu puhul tapab boonushooramine aja jooksul mindseti ära. mingi hetk muutub mäng mingiks nüriks punktide ja tärnide lugemiseks ja tekib isu hakata veene nüsima.
                          Olen ka sellega nõus.

Comment

• ESTPatrick
                            Olümpsi Mägi Aivar
                            • Nov 2008
                            • 5572

Algselt postitas antnx
                            Nujah kõrgemates limiitides on boonused ja igasugune rakeback eluliselt tähtis.
                            Mida kõrgemale liigud seda vähem tähtsaks boonus peaks muutuma, sest kui sa ei biidi mängu siis pole mõtet kõrgemale liikuda. ja kõrgel teenib juba piisavalt palju et need mõned dollarid oma tähtsust kaotama hakkaksid, sest põhipapp tuleb ja peaks tulema mänguga.

Comment

• H2O
                              Õpihimuline Mängur
                              • Nov 2008
                              • 362

Täna siis peaaegu busto :D, 500 kätt pean fixet limiiti taguma siis boonus avatud, ma ei saa aru kas minus on viga või milles, loen õpin, katsetan ikka voolab asi alla mäge. Aga no eks näis mis lõpp kokkuvõttes saama hakkab.

Hetkel lasen sit and go´sid, ja fixet limiiti siis. Eile tuli päris mitu korda 12$ ehk esikoht, 3$ oli sisseost. Tegin seal pisut BR siis läksin uut strateegiat NL4 proovima, aga ikka läks untsu.
                              Ma arvan, et järjekordne halb päev minu jaoks :).

Comment

• LuuK
                                Vana Tegija
                                • Dec 2008
                                • 1138

miks sa katsetad? Saagem prodeks, jäägem eestlasteks! foorumis on ju vajalik strateegia ilusti olemas. kui midagi, siis võid seal veel tightmaks võtta, just enesekontrolliks kui kuidagi plaanist kinni peetud ei saa.

Comment

Working...