Mul tekkis paar küsimust seoses kasiinodega. Nimel saan varsti 21 ja plaan on huvi pärast esimest korda kasiinos ka käia.
Olen aga kuulnud igasuguseid "horror" jutte sellekohta, mis juhtub, kui kasiinos käid :D Huvi pärast küsiks lihtsalt, et kas mõnel neist on tõepõhi ka all
1. Kasiinos kaardiga makstes ei saa enam kunagi pangast võlgu võtta, kuna sind peetakse hasartmängusõltlaseks.
2. Kasiinosse sisse minnes pead panema kirja oma nime, ning pärast seda ei taha sind keegi enam tööle võtta, kuna taaskord peetakse sind hasartmängusõltlaseks.
Tean, et need on ilmselt lollid asjad, aga kuna olen ise ka kasiino suhtes täitsa loll, siis oleks tänulik vastuste eest :)
1. Seni kuni on kulud kontrolli all ei ole hullu midagi. Samahästi võiks iga pubis kaardiga maksjat pidada joodikuks. Aga kui ikka pabistad, siis tee moneybookersi kaart ja maksa kasiinos sellega, siis ei saa pangad midagi kobiseda.
2. Dokumendi pead esitama ja kirja pannakse ka, aga ükski tööandja ei saa ju sellele teabele ligi.
Kaardiga maksta võid vabalt, midagi ei juhtu, saad kodulaenu vms ilusti, küll aga ei tasu kaardilt raha välja võtta kasinnis. sellega võib probleeme tekkida.
2. Dokumendi pead esitama ja kirja pannakse ka, aga ükski tööandja ei saa ju sellele teabele ligi.
Kui kindel sa selles oled, et ükski tööandja sellest teada ei saa? Üldiselt mulle see nime kirjapanek kohe üldse ei meeldi :/ Vb veits põhimõtteline teema.
Kas need reeglid on samad muidu igas kasiinos? Plaan oleks, kui üldse, minna Tartu Olympicusse.
Avaliku sektori töökohtadel on tehakse üpris korralik taustauuring ja riigil on sellele infole ligi pääs kas su nimi on kirjas või mitte (tavakodanikul näiteks pole) aga tõesti ainuüksi on kasiino "klient" olemine (ei tehta edasist uuringut selle kohta palju raha on võidetud/auku pandud) piisavaks põhjenduseks mitte tööle võtmisel?
Kuidas mängida limp-calling stationite vastu madala limiidiga live turniiril? Juba mõnda aega olen proovinud sellistest jagu saada, aga nende tegutsemine on vastu igasugust loogikat ja see on üsna häiriv. Peaks ju olema kõige lihtsam vastane üldse võimis? Kõige rohkem häirib mind see, et sellistel on veel õnne kah kuhjaga. Võiks tuua lõputult bad beat näiteid ent neid on ilmselt küllalt juba räägitud.
Loodan, et see on õige teema selle küsimiseks (olen alles uus ilmselgelt) aga kuna see on piisavalt Dumb Question siis vast sobib
Kuidas mängida limp-calling stationite vastu madala limiidiga live turniiril? Juba mõnda aega olen proovinud sellistest jagu saada, aga nende tegutsemine on vastu igasugust loogikat ja see on üsna häiriv. Peaks ju olema kõige lihtsam vastane üldse võimis? Kõige rohkem häirib mind see, et sellistel on veel õnne kah kuhjaga. Võiks tuua lõputult bad beat näiteid ent neid on ilmselt küllalt juba räägitud.
Loodan, et see on õige teema selle küsimiseks (olen alles uus ilmselgelt) aga kuna see on piisavalt Dumb Question siis vast sobib
Vastasid ise oma küsimusele. Bad Beat == suur favoriit käsi kaotab nõrgemale käele ebasoodsa järgnevate kaartide vältel ehk tehakse räme suckout ehk räme viga.
Vastasid ise oma küsimusele. Bad Beat == suur favoriit käsi kaotab nõrgemale käele ebasoodsa järgnevate kaartide vältel ehk tehakse räme suckout ehk räme viga.
Sul lühiajalilne selective memory :)
Aga kuidas oleks õige käituda - kas peaks ka ise limpima hakkama ja ootama oma riverilt väljaimetud masti või kitsendama oma hand range või .. ?
Tihti juhtub nii, et preflop väga hea käega buttonilt tõstet tehes (nt. BB 100, 3limpi, raisen AA-ga 600) callitakse see any2-ga maha ja crackitakse mu ässad riveriks (kuna callitakse ükskõik millega lõpuni) ning turniiril suurt enam teha ei jäägi kui nuppe lükkama hakata.
Aga kuidas oleks õige käituda - kas peaks ka ise limpima hakkama ja ootama oma riverilt väljaimetud masti või kitsendama oma hand range või .. ?
Tihti juhtub nii, et preflop väga hea käega buttonilt tõstet tehes (nt. BB 100, 3limpi, raisen AA-ga 600) callitakse see any2-ga maha ja crackitakse mu ässad riveriks (kuna callitakse ükskõik millega lõpuni) ning turniiril suurt enam teha ei jäägi kui nuppe lükkama hakata.
Callingstationid valuebeti surnuks ja ära unusta thin valuebeti.
Comment