Re: *** Aprilli graafikud ja mai eesmärgid***
*** Aprilli graafikud ja mai eesmärgid***
Collapse
X
-
gl and see u at the nl5 soon.Algselt postitas Fuzzy Vaata postitustÕige vastus on siiski 14. Täna tuli roll täis ja homsest ma juba NL2000-s.
Comment
-
Martingale stiiliga mängid?Algselt postitas Fuzzy Vaata postitustÕige vastus on siiski 14. Täna tuli roll täis ja homsest ma juba NL2000-s.
Comment
-
Ei, mul on päris oma stiil. Mängin ainult AK, AQs+ ja TT+, lisaks kaevandan väikse paariga setti. Enne floppi tavaline muuv on limp/call. Pärast floppi on fit or fold mõistagi. Lihtne ja tõhus strateegia NL2k HU donkide lüpsmiseks.Algselt postitas Fabulous Vaata postitustMartingale stiiliga mängid?
Aga Martingale on ka hea... Kellele ema, kellele tütar.
Comment
-
Me räägime üksteisest mööda. Mina pidasin silmas sisseostmise summat, sina mängustiili.Algselt postitas Fuzzy Vaata postitustEi, mul on päris oma stiil. Mängin ainult AK, AQs+ ja TT+, lisaks kaevandan väikse paariga setti. Enne floppi tavaline muuv on limp/call. Pärast floppi on fit or fold mõistagi. Lihtne ja tõhus strateegia NL2k HU donkide lüpsmiseks.
Aga Martingale on ka hea... Kellele ema, kellele tütar.
Comment
-
Sisseostu summa vastab rahalistele võimalustele. Üldiselt on mu BRM selline, et alla 50 bb sisse ei osta. Kui nt bankroll peaks ebaõnne tõttu alla 1k langema, kobin tagasi NL1k-sse ka.Algselt postitas Fabulous Vaata postitustMe räägime üksteisest mööda. Mina pidasin silmas sisseostmise summat, sina mängustiili.
Comment
-
Kusjuures on. Mõni nädal tagasi sõitsin trammiga töölt koju ja vahetult enne balti jaama märkasin tee ääres noormeest põlvili, kael õieli ja abivalmis semu teda kaela süstimas. Mine tea, mis vaktsiin sinna läks, aga südame tegi soojaks sellist heategu nähes.Algselt postitas alaska Vaata postitustSee ei ole ehtne eestlaste värk. Eestlased on lahke ja sõbralik rahvas.
Comment
Comment