Uus pokkerisse. Küsimused erinevate asjade kohta.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Uus pokkerisse. Küsimused erinevate asjade kohta.

Algselt postitas -andres-
    Ranka ütles gutshoti ära.
    Cold call on kellegi beti maha callimine. Nt nl10s keegi raiseb 4xbb ehk 40 senti ja sa peale teda callid selle summa.
    Su näide on õige aga definitsioon vale.

Comment

• Davy
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1341

Algselt postitas lenC
      See ei ole õige.

Cold-call tähendab mitme(vähemalt 2-e) agressiivse käigu nt bet+raise, (või raise+raise enne floppi) callimist.
      ? Ma ei saa sellest vähemalt 2-e teemast aru(kas blindid on bet?) Utg raise... i call button = cold call .... ehk siis Facing preflop 1 raiser

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

jkasdbfbhjf

ma ei saa rankast aru.

minu teada on see nii: UTG raiseb; MP re-raiseb ja sa buttonilt cold-callid. Ehk enne sind oleva 2-e agressiivse move'i callimine.

Davy, asi oli selles, et PF ei saa bettida ja siis on raise/3-bet/cold-call. Postflop: bet/raise/cold-call.

Keege kellel aega on, guuglige ringi, ma uurisin seda mingi pool aastat tagasi, loodan et mäletan õigesti.

Comment

• -andres-
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4546

Algselt postitas lenC
          jkasdbfbhjf

ma ei saa rankast aru.

minu teada on see nii: UTG raiseb; MP re-raiseb ja sa buttonilt cold-callid. Ehk enne sind oleva 2-e agressiivse move'i callimine.

Davy, asi oli selles, et PF ei saa bettida ja siis on raise/3-bet/cold-call. Postflop: bet/raise/cold-call.

Keege kellel aega on, guuglige ringi, ma uurisin seda mingi pool aastat tagasi, loodan et mäletan õigesti.
          Pokernewsi lehelt.

Cold Call
          To call more than one bet in a single action. For instance, suppose the first player to act after the big blind raises. Now any player acting after him must call two bets "cold". This is different from calling a single bet and then calling a subsequent raise.

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

ok, tänks, my bad.

Comment

• Nufik
              Julm Donk
              • Jan 2009
              • 44

Hasartmäng versus osavusmäng:
              Mitte, et ma siin mingit kindlat oma seisukohta väljendaks, aga Sklansky oma raamatus Small Stakes Hold´em on kindlal veendumusel, et pokker pole mitte osavusmäng vaid kindlasti hasartmäng. Vaid selle vahega, et kui muudes nö kasiino pakutavates hasartmängudes(BJ, rulett jne) on eelis alati mängu korraldajal, siis pokkerit on võimalik mängida moel, et +EV on konkreetsel mängijal. Ehk kui tegelikult kõik mängijad laua ümber mängiksid ühtviisi sama nö õigel moel, siis pikas perspektiivis peaksid kõik olema nullis, tegelikult miinuses mängu korraldaja rake´i võrra.

Algselt postitas ranka
              Tere tulemast foorumisse zaf0!

Teie juttu on väga meeldiv ja huvitav lugeda - eriti seda osa, et saite aru, et tegu pole hasartmängu vaid oskusmänguga, millega saab raha teenida, kui vastavad oskused on olemas. Minu blogi (ranka666.blogspot.com) ja selle foorumi esmane ülesanne ongi rahvale selgeks teha, et pokker ei ole hasartmäng vaid oskusmäng! Ning pokkerimäng saab olla elukutse ja sellega saab leiva lauale tuua nagu iga teise "normaalse" elukutsega!

See oli siis üldine mula ja nüüd vastaks Teie küsimustele.

Pokker on reeglite poolest vägagi lihtne mäng ning reeglid saab iga mängija selgeks esimese 10 minuti jooksul. Aga mäng ise - kuidas õigesti mängida ja raha teenida -- selle õppimine on väga keeruline ja aeganõudev AGA HUVITAV protsess! Seetõttu on raske vastata küsimusele - "kust õppida". Pigem peaks vastame küsimusele: "Mida õppida".

Ise soovitan olla aktiivne foorumis ning mängida alati mängu mõttega. Kui tekib mängus küsimus või arvate, et tegite vale otsuse, siis tuleks siit foorumis küsida ning kindlasti kaasvõitlejad aitavad Teid. Ning Teil hakkab endal tekkima väike aimdus ja arusaam mängu "mootorist" ning asjad hakkavad ise hargnema.

Samuti võiksite lugeda alafoorumit: "Saagem prodeks, jäägem eestlasteks", mis asub aadressil: http://arion.pri.ee/foorum/index.php/board,13.0.html ning kui mängite rahalaudu siis rahalaudade algne ja testitud strateegia asub siin: http://arion.pri.ee/foorum/index.php/topic,249.0.html

Täiesti algajal polegi vahet, mis pokkeritoas ta mängib, sest madalate limiitide tase on enam-vähem samasugune ja mänge on igas pokkeritoas piisavalt. Samuti algaja mängib vähe ning boonustega eriti juurde ei tiksu. Hiljem, kui on oskused on paranenud, limiidist olete üles liikunud ja mängite rohkem, siis peaksite pokkeritube valima oma "mugavuse" järgi - kas siis softi, mängude taseme, boonuste suuruste jne. järgi. See on iga mängija enda maitse ning isiklik eelistus -- küll Te selle ise leiate. Mina soovitaks sulle alguses meie kodumaist pokkerituba - TrioBet.com. Kuna too pokkerituba on mõeldud Balti turule ja seetõttu on ka klienditugi on Eesti keelne, rahade arveldamine käib läbi Eesti pankade ning väga palju promosid on korraldatud väikeste limiitide mängijatele!!

NB! ÜHTE ASJA ÄRA TEE! MÄNGI ALGUL AINULT ÜHES POKKERITOAS JA KUI HAKKAD POKKERITUBA VAHETAMA, SIIS ENNE OTSI NETIST (VÕI KÜSI SIIT FOORUMIST), ET KUIDAS PEAKSITE REGISTREERIMA! Seda sellepärast, et paljud teised saidid (näiteks: http://ee.pokernews.com) reklaamivad pokkeritube ning omavad erilisi reklaamlepingud (affiliated). Ning kui sa registreerid oma konto läbi affiliate saitide, siis võid saada muid lisahüvesid - mõned head pakkumised, turniirid jne. Iga affiliate on erinev ja erinevate pakkumistega ning seetõttu võiksid kasutada google abi/küsida siit, mis ja miks soovitate. TrioBet.com on suht lollikindel - seal affiliatet vahel ei ole ning pole vahet, kus ja kuidas registreerid - kõik saavad samasid hüvesid

Minule näiteks, keegi ei andnud seda nõu ja kui olin algaja siis lollipeaga regasin igale saidile kiirelt ära, et freerolle mängida ilma AFFILIATE linkide ning tänu sellele ma tänasel päeval enam ma paljudest huvitavatest promodest osa võtta ei saa. Samuti ei saa Full Tilt Pokkeritoas rakebacki oma lolluse tõttu!

See kust alustad - see on su enda maitse. Mina ise alustasin turniiridega aga mulle need ei meeldi. Sest turniiridel juhtub tihti nii, et pikalt oled ilma "suurte" rahadeta (võib-olla perioode, kus kuid ei saa finaal lauda) ja siis pead virelema. See hakkab närvikavale ja tekitab stressi Samas, kui aga jõuad suurte rahadeni (võidad ära turniiri, kus oli palju osalejaid), siis võidutunne on mõnus ning feeling võib olla hea nädalaid (oleneb turniiri võidusuurusest ja tähtsusest). Seega turniirid sobivad rahulikele ja kannatlikele inimestele, kes suudavad oodata oma "suuri rahasid" ning teavad, et tihti võib-olla pikki mõõnaperioode. Turniirimängija plussideks on ka see, et kui Te peaksite võitma ära suurturniiri, siis Teie kuulsus on garanteeritud

Kui Te raha ei karda ning tahate natuke kiiremaid tulemusi, siis soovitan rahalaudu. Rahalaudade mängutase on kõrgem, kui turniiridel aga kui olete võitev mängija (piisavate oskustega), siis rahalaudu mängida on natuke lõbusam ning peaksite head teenistust näitama. Samuti on rahalaudes boonusi lihtsam vabastada ning tihti peale paljud promod on mõeldud just rahalaudade mängijatele. Miinuseks on see, et vahest võib tulla pikki perioode, kus lihtsalt ei võida tänu halbadele kaardidele (downswing) ning siis võib tulla peale vihahood (tilt), kus hakate oma raha vihast maha mängima (suvaliste kaardidega all-in panema) ning seetõttu kaotused võivad olla metsikud. Veel enam - võite kaotada kõik oma raha viha hoos ning hommikul ärgates Te tõesti soovikiste, et see oleks olnud uni... + Rahalaudade mängijad ei saa eriti kuulsaks

Näiteks: Kui Te teenite aastas $75,000 rahalaudades, siis Teid ei pruugi keegi tähele panna. Kui aga peaksite võitma turniiri, mille esikoht on $75,000 siis tõenäoliselt teab Teie nime (vähemalt pokkeritoa mängijanime) enamus Eesti pokkerikommuunist

NB!
              Vabandan kirjavigade ja vigaste lausete pärast, kuna just ärkasin ning pidin hambaid minema pesema ja mõtlesin, et kirjutan kiirelt midagi Seega pole aega üle lugeda - loodan, et saad mõttest aru ning kui küsimusi, siis küsi!

JA RÕHUTAN VEEL: TULEB OLLA AKTIIVNE FOORUMITES! Nii saad omale pokkerisõpru, kes sind kindlasti aitavad su raskel aga HUVITAVAL teekonnal!

Edu laudades ja loodan, et foorum meeldib!

Comment

• leits

kui l2bi minu regad, saad bemmiga sõita. paremat diili sa ei leia

Comment

• cacapall
                  Julm Donk
                  • Aug 2009
                  • 31

Küsimus selline: kas mariapokeris saab buddytransferit teha?

Comment

• cacapall
                    Julm Donk
                    • Aug 2009
                    • 31

vales kohas küsin, kuid ma ei leia muud paremat kohta ka:(

Comment

• ESTPatrick
                      Olümpsi Mägi Aivar
                      • Nov 2008
                      • 5572

mis network see on`?

Comment

• cacapall
                        Julm Donk
                        • Aug 2009
                        • 31

Comment

• hotcocacola
                          HTCCACLA
                          • Oct 2008
                          • 14473

mariapokker pidi kuuluma unibeti alla vms. Unibetis ei saa buddyt teha

Comment

• Segupang
                            Räme Fish
                            • Jan 2010
                            • 3

Kui mul on FTP-s kasutaha olemas, aga pole kordagi deposiiti teind, aind mõnda freerolli proovind.
                            Kas sellisel juhul pole mul võimalik kunagi tulevikus sealt rakebacki saada?

Comment

• antnx
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3102

Ikka on. Kui me just FTP-st räägime. Teiste tubade kohta ma seda 100% väita ei saa. Endal on olemas isiklik kogemus, et konto tehtud FTP-s kuid RTR-i kaudu sain rakebacki ikka, kui neile maili saatsin. Igal juhul soovitan mitte teha kontosid igale poole, kuna see võib rikkuda rakebacki saamise tulevikus. Kontode tegemine ilma rakebackita on raudselt -EV

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Segupang
                                Kui mul on FTP-s kasutaha olemas, aga pole kordagi deposiiti teind, aind mõnda freerolli proovind.
                                Kas sellisel juhul pole mul võimalik kunagi tulevikus sealt rakebacki saada?
                                Kui ei ole kunagi deposiiti teinud ja pärisraha peale mänginud siis on võimalik rakebacki saada. Selleks võta minuga ühendust - saada PM või lisa MSN'i - ranka (at) pokkeriprod.com.

Comment

Working...