Uus pokkerisse. Küsimused erinevate asjade kohta.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • -andres-
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4546

Re: Uus pokkerisse. Küsimused erinevate asjade kohta.

Algselt postitas zaf0
    Suutsin kõik raha, mis ma Triobeti panin Sit'n Go-ga ära kulutada. Sit'n Go-d minujaoks on praegu ennast ammendanud. Nüüd tahaks mängida cashlaudu, kuid ühes lauas mängimine on ka natuke nüri, seetõttu peaks ka mõnda teisse pokkerituppa mängima minema, kuna siis saaks mängida sama limiidiga 4 lauas. Leidsin veel sellise pokkeritoa nagu Unibet, kus oli samuti eestikeelne tugi olemas. Mis sellest toast arvata? Rahalaudu mängima hakates, mis panustest oleks soovitatav mängima hakata?
    Unibet on samas võrgus kus Triobet. Ehk lauad, turniirid, mängijad ja asjad on samad. Skin (välimus) erineb vaid värvide poolest.
    Rahalaudu saab Trios mängida kuni 10t korraga ja alla nl4 laudu leiab vaid Pokerstarsist, seal esinevad siis ka nl2 lauad.

Comment

• ment52
      Politseidokumendiga kusjuures!
      • Oct 2008
      • 1270

Kuni NL400ni on Unibeti lauad siiski eraldiseisvad.

Comment

• zaf0
        Julm Donk
        • Dec 2008
        • 51

Algselt postitas -andres-
        Unibet on samas võrgus kus Triobet. Ehk lauad, turniirid, mängijad ja asjad on samad. Skin (välimus) erineb vaid värvide poolest.
        Rahalaudu saab Trios mängida kuni 10t korraga ja alla nl4 laudu leiab vaid Pokerstarsist, seal esinevad siis ka nl2 lauad.
        Probleem selles, et Triobetis käib ühel limiidil ainult kahes lauas mäng.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas zaf0
          Suutsin kõik raha, mis ma Triobeti panin Sit'n Go-ga ära kulutada. Sit'n Go-d minujaoks on praegu ennast ammendanud. Nüüd tahaks mängida cashlaudu, kuid ühes lauas mängimine on ka natuke nüri, seetõttu peaks ka mõnda teisse pokkerituppa mängima minema, kuna siis saaks mängida sama limiidiga 4 lauas. Leidsin veel sellise pokkeritoa nagu Unibet, kus oli samuti eestikeelne tugi olemas. Mis sellest toast arvata? Rahalaudu mängima hakates, mis panustest oleks soovitatav mängima hakata?
          Väga kahju, et esimene üritus untusu läks. Ja uuesti üritades rahalaudu hakka, kindlasti mängima kõige väiksemast limiidist, näiteks nl10, kus õppimine tuleb tunduvalt odavam. Võiksid vaadata mõne pokkeritoa, kus saad ka boonuseid, sest need on alguseskõvasti abiks. Ise ja paljud foorumi liikmed, eriti nl10 grinderid mängivad Toweri pokkeritoas, kus on tase kehva ja boonused head

Kui tekib huvi Toweri kohta, loe lisaks: http://arion.pri.ee/foorum/index.php/topic,27.0.html

Comment

• arvamusliider
            Jube Noob
            • Oct 2008
            • 183

Tundub, et sul on hetkel vale kujutlus pokkerist, kui kiiresti rikastumise allikast. Kui Sit'n Go on juba ammendunud, siis ei ole pikka pidu ka rahalauas - märksõnaks kannatlikkus ja BRM.

Comment

• Gambler
              Julm Donk
              • Oct 2008
              • 67

Alustavale pokkerimängijale võib kindlasti soovitada Pacificu pokkerituba,
              nimelt aitab pacific bankrolli osas kaasa. Kui teed esimese deposiiidi siis saad 400 dollarit boonust
              ja sellest 100 kohe kätte ja saab sellega mängida. Boonuse saamiseks tuleb kanda mm vist 400 taala
              sinna tuppa ja selle raha saab pea kohe koju tagasi kutsuda(arvestama peab siis 3 päevase cashoudi töötluse
              ajaga) ja siis tasuta 100 eest mängima hakata. Palun aga ärge üritage seda ekstra sadat välja võtta,
              selle jaoks peab mingi koguse raket mängima või midagi sellist. Raha kandmine on mugav ja kiire,
              töötab nii Hansalink kui Sebilink. Lisaks siis Bookers ja mm vist ka Neteller
              Tase on Pacifcus meeldivalt kehv, limiidid algavad 2senti/4senti ja laudu on ikka mitu igal madalal limiidil.
              Sit&God algavad 50senti+5sendist.
              Soft on nagu ta on, maitseasi, mina toksin üldse näiteks igaivana softiga aga mulle meeldib.
              Eraldi boonuseid Pacific tavaliselt ei paku mängijatele.
              Üldsied boonused on igasugu promod ja nendele viivad freerollid, ahjaa iga nädala on ka nädala deposiidi tegijate
              freeroll väärtuses 1000 taala.

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas Gambler
                Alustavale pokkerimängijale võib kindlasti soovitada Pacificu pokkerituba,
                nimelt aitab pacific bankrolli osas kaasa. Kui teed esimese deposiiidi siis saad 400 dollarit boonust
                ja sellest 100 kohe kätte ja saab sellega mängida. Boonuse saamiseks tuleb kanda mm vist 400 taala
                sinna tuppa ja selle raha saab pea kohe koju tagasi kutsuda(arvestama peab siis 3 päevase cashoudi töötluse
                ajaga) ja siis tasuta 100 eest mängima hakata. Palun aga ärge üritage seda ekstra sadat välja võtta,
                selle jaoks peab mingi koguse raket mängima või midagi sellist. Raha kandmine on mugav ja kiire,
                töötab nii Hansalink kui Sebilink. Lisaks siis Bookers ja mm vist ka Neteller
                Tase on Pacifcus meeldivalt kehv, limiidid algavad 2senti/4senti ja laudu on ikka mitu igal madalal limiidil.
                Sit&God algavad 50senti+5sendist.
                Soft on nagu ta on, maitseasi, mina toksin üldse näiteks igaivana softiga aga mulle meeldib.
                Eraldi boonuseid Pacific tavaliselt ei paku mängijatele.
                Üldsied boonused on igasugu promod ja nendele viivad freerollid, ahjaa iga nädala on ka nädala deposiidi tegijate
                freeroll väärtuses 1000 taala.
                See on väga hea pakkumine, kui vaba raha on, sest extra 100$ on küll väga hea pakkumine. Mängides 2/4 sendi laudades, tuleb õppida odavam, sest paljudes ei saa mängida alla 10 sendi laudades ja õppimine läheks kohe kulukamaks. Samuti freerollid on väga head alguses, saab turniirimängudel kätt proovida.

Comment

• farik666
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 834

mul oleks ka paar küsimust... mida pole jõudnud selgeks teha..

auku ost.. (mille kohta seda öeldakse?) ise olen mõelnud et sisemine reatõmme 4 outi
                  gutshot ???
                  cold call ?

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Auku ostu all peataksegi 4 outer rida ehk gutshot silmas.

Comment

• farik666
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 834

tänud!

cold call kah palun

Comment

• -andres-
                        Moderaator
                        • Oct 2008
                        • 4546

Algselt postitas farik666
                        mul oleks ka paar küsimust... mida pole jõudnud selgeks teha..

auku ost.. (mille kohta seda öeldakse?) ise olen mõelnud et sisemine reatõmme 4 outi
                        gutshot ???
                        cold call ?
                        Ranka ütles gutshoti ära.
                        Cold call on kellegi beti maha callimine. Nt nl10s keegi raiseb 4xbb ehk 40 senti ja sa peale teda callid selle summa.

Comment

• farik666
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 834

eem... miks mitte niisama call ?? Ma ise olen mõelnud et kui on situatsioon nt. raise+call+call ja siis sina callid või raise+reraise ja siis callid vms..

Comment

• lenC
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 6440

Algselt postitas -andres-
                            Ranka ütles gutshoti ära.
                            Cold call on kellegi beti maha callimine. Nt nl10s keegi raiseb 4xbb ehk 40 senti ja sa peale teda callid selle summa.
                            See ei ole õige.

Cold-call tähendab mitme(vähemalt 2-e) agressiivse käigu nt bet+raise, (või raise+raise enne floppi) callimist.

Comment

• -andres-
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4546

Okei, minu viga. Olin endas suht kindel, aga kuskilt oli siis jube valesti meelde jäänud :/.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Lihtsamalt öeldes: Raise callimine.

UTG raises, sa callid buttonilt ehk cold-callid. Blindilt minuteada coldcallid ei saa.

Comment

Working...