*** 2011 SuperNova Elite***
Collapse
X
-
Re: *** 2011 SuperNova Elite***
Oleneb, kuidas defineerida lähedal. Sm112 jaoks tema senist volüümi vaadates 500k VPP-d peaks küll nohu olema.Algselt postitas Codecci Vaata postitustMina ei usu, et keegi eestlastest saab isegi lähedale SNE saavutamisele.
Comment
-
Palju VPP-sid ta eelmine aasta tegi? Ja kas ta mängis eksklusiivselt PokerStarsis? Läheduse all mõtlesin, et enne 2-3 viimast kuud on veel enam-vähem graafikus.Algselt postitas pastilaa Vaata postitustOleneb, kuidas defineerida lähedal. Sm112 jaoks tema senist volüümi vaadates 500k VPP-d peaks küll nohu olema.
Comment
-
Comment
-
Blufib obv. Ta ei üritaks enda seisus midagi nii mõttetut nagu SNE püüdmine.Algselt postitas -andres- Vaata postitustGetting interesting.
Comment
-
Koefitsendid ja summa?Algselt postitas Codecci Vaata postitustMina ei usu, et keegi eestlastest saab isegi lähedale SNE saavutamisele.
Comment
-
Supernova Elite Rewards:Algselt postitas leits Vaata postitustpalju see SNE andis "boonustega", 100k$?
VIP Stellar Rewards: $1,200
Milestone Cash Credits: $43,200
WCOOP Main Event: $5,200
FPP's* : $54,310-$80,000
VIP Freerolls: $120-$1120
Total:$104,030-$130,720
Comment
-
No see juba mõjutab kõvasti kui mingi suure betiga motivatsiooni sulle pakun :)Algselt postitas sm112 Vaata postitustKoefitsendid ja summa?
Comment
-
sm112 callis codecci bluffi ja codecci open-foldis imoLast edited by Tarmonator; 02.01.11, 20:33.
Comment
-
Ma arvan juba ,et olla "Eesti esimene SNE" motiveerib.Algselt postitas Codecci Vaata postitustNo see juba mõjutab kõvasti kui mingi suure betiga motivatsiooni sulle pakun :)
Comment
-
mida see eesti esimene tiitel annab?Algselt postitas armand0 Vaata postitustMa arvan juba ,et olla "Eesti esimene SNE" motiveerib.
Comment
-
Realistliku mõtteviisiga inimene!Algselt postitas ok2aa Vaata postitustmida see eesti esimene tiitel annab?
Igasugused donkamendi tiitlid nagu EMV ja EMV online vms on täiesti mõttetud. SNE toob kindlasti mingil määral tuntust ja respekti laiema publiku poolt, kuid päeva lõpus on kõigil pohh, sest see kedagi ei mõjuta ja inimestel on tähtsamalegi keskenduda kui kellegi fanboymisele
Comment
-
Ah mina ei tea. Vahepeal olid kõlakad, et keegi vend on SNE aga Tarvi väitis vastupidi, et Eestis ei ole. Samas üks foorumivend (ise outigu end kui tahab) ütles, et ikkagi oli aga tal panid konto kinni kuna ei ole 21. Samas ühtegi screen-name jms. ei ole näinud, Tarvi ütleb ka, et ei ole ja seega ametlikult ühtegi veel pole.Algselt postitas Codecci Vaata postitustMina ei usu, et keegi eestlastest saab isegi lähedale SNE saavutamisele.
Aa ja ma mõtlesin, et tegelt HUSNG-dega oleks seda isegi lihtsam ära teha kui full-ringiga. $110+$5 Turbo HUSNG eest saab 27.5 VPP-d, mis tähendab, et tuleb aastas mängida 1,000,000/27.5=36,363 SNG-d ehk kuus 3000. Minu limiteeritud samplega kestab üks HUSNG umbes 10 minutit. Kui teha 160h kuus saab mängida ca 960 HUSNG-d. Seda siis üks tabledes. Et teha täis nõutud 3000 SNG-d peaks kogu aeg kolm tablema. Minu arvates üpriski tehtav ja vähem stressi kui full ringis lasta 365 päeva, 24 lauda.
Comment
Comment