***Official "asdais#da8usPjSaks" thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lebovend
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2420

Re: ***Official "asdais#da8usPjSaks" thread***

Algselt postitas leits
    meil eile oli ka elioniga probleem, aasta jooksul esimene. Mingi kohalik pask oli v2lja surnud neil siin, 45min pärast oli kõik UP again .. mingi 7 paiku õhtul .. ELION on ikka nutside nuts.
    Meile suruti tasuta peale seda Stardipaketti. No et varustus tasuta ja nett 20 korda kiirem,
    kui eelmise paketiga. Aga vaadake, mul jumala pohui sellest 20 korda kiiremast netist,
    kui see on 20 korda ebastabiilsem. Nahuidetyraeeslid, p2evas paar korda ikka kaob 2ra ja
    siis tee j2lle ruuterile restart vms. Eile oli p2ris hull, iga tund nussis. Ja mingi seos on sellega,
    et kas lauaarvuti k2ib v6i mitte. Et kui too k2ib, siis on nett ebastabiilne ja mina oma lapaka
    taga v6in n2ppu imeda. A kui lauaarvuti on shutdownitud, siis pole eriti probleemi. Et oskab
    keegi arvata, milles keiss on?

Vana elioni paketiga polnud kyll sellist veidrust.

Comment

• Tarmonator
      Lingiparandaja
      • Oct 2008
      • 3274

sul mingeid pahalasi ei ole lauaarvutis mis sinu teadmata netti kasutavad?

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

Algselt postitas Tarmonator
        sul mingeid pahalasi ei ole lauaarvutis mis sinu teadmata netti kasutavad?
        V6imalik, ise ei kasuta yldse enam lauaarvutit. Aga siis on p2ris hea kokkusattumus kyll,
        et just siis kui uue paketi saime, hakkasid ka pahalased tegutsema? :/

Comment

• MIKE_K6o
          FPP Pro
          • Jan 2009
          • 221

Algselt postitas lebovend
          Meile suruti tasuta peale seda Stardipaketti. No et varustus tasuta ja nett 20 korda kiirem,
          kui eelmise paketiga. Aga vaadake, mul jumala pohui sellest 20 korda kiiremast netist,
          kui see on 20 korda ebastabiilsem. Nahuidetyraeeslid, p2evas paar korda ikka kaob 2ra ja
          siis tee j2lle ruuterile restart vms. Eile oli p2ris hull, iga tund nussis. Ja mingi seos on sellega,
          et kas lauaarvuti k2ib v6i mitte. Et kui too k2ib, siis on nett ebastabiilne ja mina oma lapaka
          taga v6in n2ppu imeda. A kui lauaarvuti on shutdownitud, siis pole eriti probleemi. Et oskab

Vana elioni paketiga polnud kyll sellist veidrust.
          Mul oli kunagi siuke jama kui Elioni klient oli.. siis käisin neile korralikult 2 nädalat pinda... helistasin paar korda päevas ja sõimasin.. ühesõnaga igakord kui nett läheb sul siis helista 165 ja anna teada.. ja siis 2 nädala möödudes helistati lõpuks tagasi öeldi, et mingi ülekoormus oli ja lisasid ühe "alajaama" vms juurde.. ja peale seda enam mingeid probleeme ei tekkinud..

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas lebovend
            A kui lauaarvuti on shutdownitud, siis pole eriti probleemi. Et oskab
            mingil seerial ruuteritel oli defaultina peale jäänud miski parameeter.. mis lükkab neti välja kui mingi aja idle olla, kusjuures seda idle asja pani ta ka segast... ja aitas ainult ruuterile restardi tegemine... tookord siis mulle saadeti meili peale juhend kuidas ruuteris command line pealt see parameeter ära resetida vms..

aga üldjuhul aitab ikkagi suppordi peedistamine.. ma ei mõtle selle vaese telefonitädi peale karjumist.. vaid järjepidevat helistamist ja küünilist kurtmist.. ma näiteks suutsin sealsed osakonnajuhid hämmingusse ajada, kui ma reaalselt küsisin, et kas nad tegid mulle külma starmanist üle meelitamisega kui ma viitasin pakkumise küsimisele kus ma olin ette andnud, et mul on starmanis garanteeritud 4mbit ühendus.. ja selle põhjal tegin neile selgeks, et ei ole mulle mõtet rääkida iba, et mul kolmikpaketi puhul, mille puhul igalpool reklaamitakse kuni 12mbit ühendust on garanteeritud 1mbit ainult.. ühesnaga ma nõudsin stabiilselt head ühendust või kulude katmist mis mul kulub uuesti starmani kolmisel... enivei.. praegu enam elioni ühenduse üle kurta ei saa.. katkestusi pole ammu näinud.. ja pole viimasel ajal olnud ka põhjust mõnda kiiruse testerit käima tõmmata...

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

omfg nl 25 mingi 14/11 regular callib korra 7$ pf TT teine kord 6.5$ pf 99 obv nõlemad korrad set ja mu KK ja AA ongi cracked .. t2iesti debiilikud on need regularid seal, ainuke asi ongi selles et iga jumala kord tõm,matakse oma 2 auti ära

fucking piidri kari

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

Algselt postitas leits
                omfg nl 25 mingi 14/11 regular callib korra 7$ pf TT teine kord 6.5$ pf 99 obv nõlemad korrad set ja mu KK ja AA ongi cracked .. t2iesti debiilikud on need regularid seal, ainuke asi ongi selles et iga jumala kord tõm,matakse oma 2 auti ära

fucking piidri kari
                kui tal on sügav stack, siis miks ta ei võiks callida? ta ju teab et kui seti saab sinu vastu siis sa maksad 100% talle selle oma ülepaariga kinni.
                nagu mina :)

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

u must b e a moron? tra sul on 25$ stack ja sa callid 7$ et hittida om 2 auti wtf?

Comment

• rohelinekonn
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 3808

No-Limit Hold'em, $0.50 BB (10 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (MP2) ($52.56)
                    MP3 ($60.64)
                    CO ($58.96)
                    Button ($46.50)
                    SB ($49.75)
                    BB ($87.03)
                    UTG ($53.13)
                    UTG+1 ($49.25)
                    UTG+2 ($9.25)
                    MP1 ($47.28)

Preflop: Hero is MP2 with 5, 5
                    2 folds, MP1 calls $0.50, Hero calls $0.50, 3 folds, SB calls $0.50, BB bets $2.75, 1 fold, MP1 calls $2.50, Hero calls $2.50, SB calls $2.50

Flop: ($12.50) 4, 5, 8 (4 players)
                    BB bets $9.25, MP1 calls $9.25, Hero raises $49.56 (All-In), 2 folds, MP1 calls $35.03 (All-In)

Turn: ($110.31) 10 (2 players, 2 all-in)

River: ($110.31) 6 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $110.31

Results:
                    MP1 had 8, 8 (three of a kind, eights).
                    Hero had 5, 5 (three of a kind, fives).
                    Outcome: MP1 won $108.81

Comment

• pikk28
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

Algselt postitas leits
                      u must b e a moron? tra sul on 25$ stack ja sa callid 7$ et hittida om 2 auti wtf?
                      ma rääkisin sügavast stackist. 25 daalaga ma obv ei calliks. a sry.... sinu vastu ilmselt 10-st 1-korra calliks, et tabada ja su mindseti ära lõhkuda.

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

sinu vatsu ma ilmselt tõmbaks riverisse oma kunni ja naeraks n2kku ilmselt sulle

Comment

• vsiu100
                          Moderaator
                          • Oct 2008
                          • 4253

kuna jutt oli nl25, siis võiks stacki sügavuseks eeldada 25, kui pole teisiti öeldud.
                          seega 7 call, not gut.

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

krt mul tööl igav ja niisama nokin leitsi ning püüan veidi demagoogitseda käe kallal. :D
                            selge sry leits! ära pikka viha pea!

Comment

• blazkuh
                              Õpihimuline Mängur
                              • Feb 2009
                              • 400

Tra kus ma vihkan selliseid vendi, kes oma gutshot draw-dega turnil suuri bette ja allinne callivad. Riveriks saavad koguaeg kokku oma sita rsk. Paneks molli ja perse neile

Comment

• donkament
                                Pokkerihai
                                • Apr 2009
                                • 1945

alla 1% võiduvõimalus flopist on tore http://www.pokerhand.org/?4325150

Comment

Working...