All-in EV joon???

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Ämmapets
    Jube Noob
    • Oct 2009
    • 171

Re: All-in EV joon???

Mismõttes, HEM arvab, et on rämedalt -EV minna SS fishi vastu AK pf AI, fish näitas veel J8 ka... Võtab muigama küll, KK on ka -EV AK vastu minna, samuti Q high flopil AA-ga nuppe teha ei tasu... lahe

Comment

• Pahvak
      Pastilaa?? Ei!
      • Dec 2008
      • 4431

Algselt postitas Ämmapets Vaata postitust
      Mismõttes, HEM arvab, et on rämedalt -EV minna SS fishi vastu AK pf AI, fish näitas veel J8 ka... Võtab muigama küll, KK on ka -EV AK vastu minna, samuti Q high flopil AA-ga nuppe teha ei tasu... lahe
      Pics or didn't happen.
      Fullstacks have more fun.

Comment

• udikaz
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 1946

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Suht ebareaalne on see, sul on endal mingi kala sees

Comment

• tolmuahv
          Klubi Liige
          • Feb 2009
          • 2502

Algselt postitas Ämmapets Vaata postitust
          Sa vaatad ilmselt kätt pärastpoole kui oled selle võitnud. Kui võidad, siis EV ongi alla võidusumma. Ehk kui $100 läks potti, võitsid ja olid 80% favorite, siis EV näitab pärast $-20.

Comment

• Ämmapets
            Jube Noob
            • Oct 2009
            • 171

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
            Sa vaatad ilmselt kätt pärastpoole kui oled selle võitnud. Kui võidad, siis EV ongi alla võidusumma. Ehk kui $100 läks potti, võitsid ja olid 80% favorite, siis EV näitab pärast $-20.
            Kätt vaatasin jah pärast:
            1) KK vs AK, 70-30 olukord pf AI - võitsin 9.19, EV -5.93
            2) KK vs AK, sama, võitsin 7.70 - EV -4.90
            3) AK vs J8s, 62-38 pf AI, võitsin 4.18, EV -3.21
            4) AK vs A2s, 70-30 pf AI, võitsin shortylt 1.33, EV -0,77 (oleksid fullstäkid, siis ilmselt see miinus oleks ka suurem)

Tegemist siis NL10-ga, siit jääb mulje, nagu oleks räige luckbox peal
            Last edited by Ämmapets; 20.07.10, 12:46.

Comment

• Pahvak
              Pastilaa?? Ei!
              • Dec 2008
              • 4431

See on EV difference (sinu võidu ja EV vahe). EV peaks ikka positiivne olema kui parema käega all-in minna.
              Fullstacks have more fun.

Comment

• Ämmapets
                Jube Noob
                • Oct 2009
                • 171

Ilmselt on jah. Muidu ei oleks nagu kuidagi loogiline.

Comment

• kqpahv
                  Räme Fish
                  • Jan 2010
                  • 24

Tere

Jääb mulle arusaamatuks kas kas EV joon võtab arvesse ka potentsiaalset blindide võitu või ainult olukordi kus mängijatel chipid keskel ja kaardid lahti ?
                  Olukord siis nimelt selline et hakkasin mängima superturbo SNG'si kus tegevusteks vaid fold või shove,kuna stäckid on kuskil 3-10bb siis ka lihtsalt blindide võitmine on ääretult oluline. Nüüd, graafik näitab EV joont (luck adjusted winnings ) stabiilselt breakeveni vektoril kulgevat samas kui actual winnings vaikselt ronib. Siinkohal jääbki mulle arusaamatuks kas olen lihtsalt donk heateril või ei arvesta EV joon kasumit olukordadest kus ma olen stäcki kasvatanud blindide võitmisest ?

Comment

• Konso
                    Grinder
                    • Nov 2009
                    • 936

Algselt postitas kqpahv Vaata postitust
                    Tere

Jääb mulle arusaamatuks kas kas EV joon võtab arvesse ka potentsiaalset blindide võitu või ainult olukordi kus mängijatel chipid keskel ja kaardid lahti ?
                    Olukord siis nimelt selline et hakkasin mängima superturbo SNG'si kus tegevusteks vaid fold või shove,kuna stäckid on kuskil 3-10bb siis ka lihtsalt blindide võitmine on ääretult oluline. Nüüd, graafik näitab EV joont (luck adjusted winnings ) stabiilselt breakeveni vektoril kulgevat samas kui actual winnings vaikselt ronib. Siinkohal jääbki mulle arusaamatuks kas olen lihtsalt donk heateril või ei arvesta EV joon kasumit olukordadest kus ma olen stäcki kasvatanud blindide võitmisest ?
                    Võiks sellist pokkerit ikka mängida, mis arendaks

Comment

• n2xxi
                      Julm Donk
                      • Sep 2010
                      • 37

ainult olukordi kus mängijatel chipid keskel ja kaardid lahti

Comment

Working...