uued mängijad
Collapse
X
-
Re: uued mängijad
Kui üldse raha sisse ei raatsi panna, siis tehku parem 100-kroonine deposiit PokerStarsi ja mängigu seal $0.1 või $0.25 buy-iniga mitmelaua SNG-sid, saab igal ajal mängida vähemalt, ei käi elu kella järgi.Algselt postitas Oliverk Vaata postitustMina soovitan algajatel lihtsalt Trios freerolle taguda. Enne võib kuskil playmoney ka teha, et põhiasjad selgeks saada. Mul on muidugi neid depojatest sõpru ka, kes täie järjekindlusega deposid teinud ja mänginud. Algul võib ju 2 päeva brm mingil määral jälgida, aga peale seda jälle max lauda ja bustosse. Minu karjäär sai alguse Pokerroom.com-is kus sai playmoneys 10 milli tehtud :D Peale seda Trios freerollidega bankrollile alus jne see edasi läks. Täiesti esimest korda pokkerit näinud inimesele pole mõtet Ranka tabelit ka näidata, vaatab sind nagu idiooti ainult.
Kusjuures 2010. aastal ei saagi seda lauset naljana võtta, inimesi kes NL2-ga raha teenivad on küll ja puhtalt paaripäevase õppimisega enamus vennad NL2-te ei beadi ma arvan.Algselt postitas vapsik Vaata postitustJep. NL-2s käib õige pokker.
http://forumserver.twoplustwo.com/54...ne-2nl-459035/
Comment
-
rohkem kui freeroll obvAlgselt postitas vapsik Vaata postitustJep. NL-2s käib õige pokker.
Comment
-
Kusjuures, sul on väga õigus.Algselt postitas Codecci Vaata postitustKusjuures 2010. aastal ei saagi seda lauset naljana võtta, inimesi kes NL2-ga raha teenivad on küll ja puhtalt paaripäevase õppimisega enamus vennad NL2-te ei beadi ma arvan.
Comment
-
-
Mina.Algselt postitas ingu Vaata postitustkes seda väitis?
Ei teinudki nalja. Pikemalt pole küll NL-2s mänginud, aga kui igavuse tõttu seal vahe peal donkasin, siis jäi silma isegi paar venda, kes NL-25 mänginud ja paar muud venda, kes paistsid asja enam-vähem jagavat. Palju on küll igasugu donke või siis väga weak-tight vendi. Mina alustaks küll pigem NL-2st kui NL-10st. Valuebettimise ja mitme teise mängu elemendi harjutamiseks väga hea koht. Enne võiks natukene play moneys mängida muidugi, et käte tugevused ja mõned muud nüansid kinnistuksid.Algselt postitas Codecci Vaata postitustKui üldse raha sisse ei raatsi panna, siis tehku parem 100-kroonine deposiit PokerStarsi ja mängigu seal $0.1 või $0.25 buy-iniga mitmelaua SNG-sid, saab igal ajal mängida vähemalt, ei käi elu kella järgi.
Kusjuures 2010. aastal ei saagi seda lauset naljana võtta, inimesi kes NL2-ga raha teenivad on küll ja puhtalt paaripäevase õppimisega enamus vennad NL2-te ei beadi ma arvan.
http://forumserver.twoplustwo.com/54...ne-2nl-459035/
Algselt postitas nomerlot Vaata postitustrohkem kui freeroll obvMinu viimase aja kogemuste põhjal EI.Algselt postitas ingu Vaata postitust+1
Comment
Comment