uued mängijad

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ingu
    Bännitud
    • Jan 2010
    • 1283

Re: uued mängijad

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
    Jep. NL-2s käib õige pokker.
    kes seda väitis?

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
      Mina soovitan algajatel lihtsalt Trios freerolle taguda. Enne võib kuskil playmoney ka teha, et põhiasjad selgeks saada. Mul on muidugi neid depojatest sõpru ka, kes täie järjekindlusega deposid teinud ja mänginud. Algul võib ju 2 päeva brm mingil määral jälgida, aga peale seda jälle max lauda ja bustosse. Minu karjäär sai alguse Pokerroom.com-is kus sai playmoneys 10 milli tehtud :D Peale seda Trios freerollidega bankrollile alus jne see edasi läks. Täiesti esimest korda pokkerit näinud inimesele pole mõtet Ranka tabelit ka näidata, vaatab sind nagu idiooti ainult.
      Kui üldse raha sisse ei raatsi panna, siis tehku parem 100-kroonine deposiit PokerStarsi ja mängigu seal $0.1 või $0.25 buy-iniga mitmelaua SNG-sid, saab igal ajal mängida vähemalt, ei käi elu kella järgi.

Kusjuures 2010. aastal ei saagi seda lauset naljana võtta, inimesi kes NL2-ga raha teenivad on küll ja puhtalt paaripäevase õppimisega enamus vennad NL2-te ei beadi ma arvan.

http://forumserver.twoplustwo.com/54...ne-2nl-459035/

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

rohkem kui freeroll obv

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
          Kusjuures 2010. aastal ei saagi seda lauset naljana võtta, inimesi kes NL2-ga raha teenivad on küll ja puhtalt paaripäevase õppimisega enamus vennad NL2-te ei beadi ma arvan.
          Kusjuures, sul on väga õigus.

Comment

• ingu
            Bännitud
            • Jan 2010
            • 1283

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
            rohkem kui freeroll obv

+1

Comment

• vapsik
              Klubi Liige
              • Apr 2009
              • 5462

Algselt postitas ingu Vaata postitust
              kes seda väitis?
              Mina.

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
              Kui üldse raha sisse ei raatsi panna, siis tehku parem 100-kroonine deposiit PokerStarsi ja mängigu seal $0.1 või $0.25 buy-iniga mitmelaua SNG-sid, saab igal ajal mängida vähemalt, ei käi elu kella järgi.

http://forumserver.twoplustwo.com/54...ne-2nl-459035/
              Ei teinudki nalja. Pikemalt pole küll NL-2s mänginud, aga kui igavuse tõttu seal vahe peal donkasin, siis jäi silma isegi paar venda, kes NL-25 mänginud ja paar muud venda, kes paistsid asja enam-vähem jagavat. Palju on küll igasugu donke või siis väga weak-tight vendi. Mina alustaks küll pigem NL-2st kui NL-10st. Valuebettimise ja mitme teise mängu elemendi harjutamiseks väga hea koht. Enne võiks natukene play moneys mängida muidugi, et käte tugevused ja mõned muud nüansid kinnistuksid.

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
              rohkem kui freeroll obv
              Algselt postitas ingu Vaata postitust
              +1
              Minu viimase aja kogemuste põhjal EI.

Comment

Working...