uued mängijad

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • variatsioon
    Pokkeritark
    • Nov 2008
    • 5849

Re: uued mängijad

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    WUT? Ma räägin lifetime miinusest.
    aap.. mõtlesin ka et räägid Career valley.st

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
      aap.. mõtlesin ka et räägid Career valley.st
      Ikka career valleyst AGA minu starsi career valley ei ole mu lifetime valley.

Comment

• vapsik
        Klubi Liige
        • Apr 2009
        • 5462

Palun katsuge teemasse jääda! Seda on küll tore lugeda, aga ma pole päris kindel kas privador tahtis seda teemat tehes Ranka career valley kohta teada.

Comment

• variatsioon
          Pokkeritark
          • Nov 2008
          • 5849

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
          Palun katsuge teemasse jääda! Seda on küll tore lugeda, aga ma pole päris kindel kas privador tahtis seda teemat tehes Ranka career valley kohta teada.
          imo liiguta viimased 10 posti mölanurka.

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

Ma ei ole mitte kunagi nii sügavas miinuses olnud.... Üle $250 kaotada tähendab, et inimene peab küll pussy olema
            FYP

Mida kõrgemalt alustad seda kiiremini õpid. Ise olen ka nit ja alla-$100-alustaja, aga ei ole midagi halba öelda inimeste kohta kes mõnituhat dollarit algul kaotavad kui nad seda endale lubada saavad.

Comment

• Pahvak
              Pastilaa?? Ei!
              • Dec 2008
              • 4431

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
              kui sa oled algaja siis sa ei mõtle mingist krdima bankroll man ega sellest et vastased võivad sust paremad olla..
              vaatad et kontol 1000kr vaba raha ja depodki selle triobeti. võtad NL50 laua lahti ja hakkad grindima.
              ja niimoodi 4korda.
              siis hakkad veits õppima ja BRM jälgima aga ikka ei viitsi NL2s nitida.
              depod jälle 100$ ja lähed rahulikult NL10sse. ja nii 6x korda. vahepeal lihtsalt jooksed sitasti, vahepeal jooksed hästi ja arvad et beatid NL25 ning siis lähed seal bustoks, + tiltis peaga bustid end jnejne.

ja solid 10 000kr ongi läinud poole aastaga.
              Eks neid algajaid on igasuguseid. Sinu tekstist mina end ära ei tundnud.
              Fullstacks have more fun.

Comment

• qjet
                Grinder
                • Apr 2009
                • 806

Kas keegi peale minu veel arvab, et pokkerit ei saa õpetada, pokkerit peab ise õppima! Ärge nüüd valesti mõistke. Saab õpetada mängija võitjaks ala micro cashi, turniire biitima väikse winratega aga, et saada tõsisemaks tegelaseks peab olema mängijal endal rohkem huvi. See tähendab, et ta peab ise südamega otsima omale linke, materiale ja neid läbi töötama mitte suu ammuli ootama, et privador talle järgmise pokkerijunni suhu situb.
                see lause ütles kõik.

Comment

• zyxxx
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 453

Ma ei ole mitte kunagi nii sügavas miinuses olnud.... Üle $250 kaotada tähendab, et inimene peab küll juhmakas olema ja pokker ei ole tema jaoks.
                  See lause ei motiveerinud.

Comment

• nomerlot
                    Klubi Liige
                    • Sep 2009
                    • 2233

Arvan, et see lause eeldab, et inimene on teadlik sellest, et alustatakse kõige madalamalt ja järgitakse bankroll managementi. Siis on jah keeruline nii madalale kukkuda.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

need.. kes ei tea isegi kolmikutest või nelikutest midagi.. neid ei võta üldse jutulegi.. ütlen, et mine sikuta kuskilt netist mingi rahata pokker alla.. ja seal on igasugu tutorialid jms õpetused.. alusta sellest, kui seal suudad võita, siis räägime edasi...

siis järgmiseks panen ranka tabeli ja siinse pokah topicu lingid.. käsen ranka tabeli pähe õppida.. beti suuruzed ja positsioonid selgeks teha.. ja natukene päheõpitut triobeti playmoney laudades lihvida.. seejärel NL2-4 laudadesse.. kui seal on mingi nädal või kaks madistanud ja kasumis/kahjumis.. siis võin juba rääkida sellest, et tulen vaatan hand history üle või juhendan mängu.

Comment

• raidov
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2009
                        • 436

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                        FYP

Mida kõrgemalt alustad seda kiiremini õpid. Ise olen ka nit ja alla-$100-alustaja, aga ei ole midagi halba öelda inimeste kohta kes mõnituhat dollarit algul kaotavad kui nad seda endale lubada saavad.
                        Täpselt nii ongi. NL2es madistada ja õppida ei oleks mingit motti, kui kaotaks NL2es 20BI siis ei ole ka midagi hullu... NL25es 20BI on juba tunduvalt valusam... samas kui võidad NL2es 50BI siis on see ka ainult 100$... Olen alati kõigile soovitanud NL10st alustada... ja kui vähegi võimalust on siis mitte cashoutida... iga cashout madalamal limiidil pidurdab su tõusu kiirust limiitides ulmeliselt...

Comment

• Oliverk
                          Moderaator
                          • Nov 2008
                          • 3016

Mina soovitan algajatel lihtsalt Trios freerolle taguda. Enne võib kuskil playmoney ka teha, et põhiasjad selgeks saada. Mul on muidugi neid depojatest sõpru ka, kes täie järjekindlusega deposid teinud ja mänginud. Algul võib ju 2 päeva brm mingil määral jälgida, aga peale seda jälle max lauda ja bustosse. Minu karjäär sai alguse Pokerroom.com-is kus sai playmoneys 10 milli tehtud :D Peale seda Trios freerollidega bankrollile alus jne see edasi läks. Täiesti esimest korda pokkerit näinud inimesele pole mõtet Ranka tabelit ka näidata, vaatab sind nagu idiooti ainult.

Comment

• ingu
                            Bännitud
                            • Jan 2010
                            • 1283

Mina just ei soovita üldse freerolle mängida ja play moneys tambitakse ka ju jumala lambist, seal ei mängita õiget mängu. Freerollid on imo suht loterii vähemalt mängu alguses

Comment

• vapsik
                              Klubi Liige
                              • Apr 2009
                              • 5462

Jep. NL-2s käib õige pokker.

Comment

• mkva
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 1972

tra kus siin foorumis käib leveldamine koguaeg :S

Comment

Working...