***Supernova/Elite 2010***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tarmonator
    Lingiparandaja
    • Oct 2008
    • 3274

Re: ***Supernova/Elite 2010***

Algselt postitas privador
    Lol su jutt on päris filosoofiline. Oled mingisse usku pööranud:P?

Samas olen mõistnud ühte asja -pokkeriga sa ei saa rikkaks. Rikkakks saadakse ikka äri tehes. Jah tõepoolest pokkerist tuleb piisavalt rahavoogu, et lahedalt ära elada. Samas kui tahad nt teha suuremat ostu-ala kinnisvara, siis see nn grindimine võtab ikka päris palju aega eesmärgi saavutamiseks.

Ja olgem ausad-ei kujuta ette , et ma mängin pokkerit aastattes 40+. Seega pensioniiga peaks tulema suht varakult. Sa ei suuda lihtsalt seda terve elu teha.
    Privador krt, vasta nüüd ausalt. Kas sa oled loll või ainult mängid?
    Tigrano juttu mõttest ei saanud üldse aru? Point oli selles, et saa rikkaks (või mis iganes sind õnnelikuks teeb) kuidas tahad, aga tee seda hästi ja tee seda endale. Arvad, et ainult äri teeb rikkaks. No siis aja äri. Aga äri ei ole ka ainult ostan-müün-vahetan. Äri nõuab samapalju aega ja kannatust, teadmisi, oskusi - kõike.
    Sinu mõtteavaldused on mind alati imestama pannud, aga seekord ma lihtsalt pidin sekkuma.
    See mõte, et enamus inimesi on liiga laisad, et rikkad olla...see kehtib väga hästi. Ja kehtib kahjuks ka minu kohta.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Tigrano juttu mõttest ei saanud üldse aru? Point oli selles, et saa rikkaks (või mis iganes sind õnnelikuks teeb) kuidas tahad, aga tee seda hästi ja tee seda endale. Arvad, et ainult äri teeb rikkaks. No siis aja äri. Aga äri ei ole ka ainult ostan-müün-vahetan. Äri nõuab samapalju aega ja kannatust, teadmisi, oskusi - kõike.
      Sinu mõtteavaldused on mind alati imestama pannud, aga seekord ma lihtsalt pidin sekkuma.
      See mõte, et enamus inimesi on liiga laisad, et rikkad olla...see kehtib väga hästi. Ja kehtib kahjuks ka minu kohta.
      Vaata Äripäeva toppi. 90% esirikkureist ei ole seda saavutanud sõnniku viskamisega. Enamus on erastanud riigivara, tänu selllele, et on pukis olnud.

Comment

• Tarmonator
        Lingiparandaja
        • Oct 2008
        • 3274

Algselt postitas privador
        Vaata Äripäeva toppi. 90% esirikkureist ei ole seda saavutanud sõnniku viskamisega. Enamus on erastanud riigivara, tänu selllele, et on pukis olnud.
        sul on ikka väga must-valge maailmavaade. kas ainult sõnnikuviskamine on vaeva nägemine? kas sinna pukki saab kuidagi registreerides või? peab kuhugi kirja panema ja ükspäev kui järjekord jõuab, siis oledki pukis?

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas Tarmonator
          Jah, esiteks ei peaks esimene eesmärk olema alati rikkaks saada :) See on juba täiesti vale lähenemine minuarvates, tuleb teha kõike võimalikult hästi, ei ole mõtet luua endale mingeid illusioone, sest see kõik kurnab ja midagi head ei too kindlasti ehk tilti ajab ainult, kui eesmärgid ei täitu :) Eriti hull on veel ette mõelda, et mis ma kõike kokku ostma hakkan, kui ma rikkaks saan :) Küll aga tehes kõike võimalikult hästi ja mitte ette kujutada igast jama, siis need viljad ka lõpuks tulevad, ükskõik millised, sest sa ei kujutanud ette :)

Ehk tahtsin öelda, et me jõuaks igapäevaselt palju rohkem ja elaksime stressivabamalt. Osad jõuavad SNE töö ja pere kõrvalt, osad ei jõua isegi kodus passides full time pokkeriga tegeledas poolt sellest. Kui me igapäev midagi teeme või ostame kokku, siis võiks natuke mõelda, kas me ei peaks selleasemel enda probleemide või arendamisega tegelema või kas meil on ikka vaja seda kõike kokku osta, et peaksime jälle ostetu pärast sitta kanti vaeva nägema, et saaksime jälle midagi uut osta, mida meil ehk vaja nii väga poleks?

Ning see võrdlus on tõesti täiesti absurdne privadori poolt, et äris nagu kukuks kõik sülle :) Ehk jah üksikutel juhtudel nagu bingovõit aga enamus ajast tuleb samuti teha kõvasti tööd, mitte telekat vaadata päevad läbi ja siis pärast hakata süüdlasi otsima kõikjalt. See on nii igas eluvaldkonnas.

Comment

• Maheaatom
            Grinder
            • Oct 2008
            • 958

Arvestage, et "äri" on palju hullem asi kui pokkerimäng
            Enamasti tähendab see meeletut tööd, suuri riske, vastutust, pidevat valvelolekut. Sa ei saa lüüa arvutit paugupealt kinni, et lõpetada pokkerimäng ja minna jooma või sulgeda pärast tööaja lõppu ust nagu tööl käies. Sa pead olema kogu aeg valmis, et reageerida alluvate, konkurentide, meedia, riigi või klientide tegevusele. Jah on üksikuid rantjeesid, kelle ettevõtted töötavad näiliselt suurepäraselt ilma omaniku sekkumiseta, kuid alati on ka siin oht olemas et sinu seljataga tegeletakse jumal teab millega.

Miks surevad paljud "ärimehed" enne 50-dat eluaasta? Liigne pinge, stress ning üldine organismi ülekurnatus. Ning suuri rahasid ei näe kaugeltki enamus ettevõtjatest - veelgi enam, paljud teeniksid tõenäoliselt palgatöötajatena oluliselt rohkem ning kergema vaevaga.

Mina leian, et mitet ühtegi asja ei tohiks maailmas teha ainult raha pärast ning elukutse ja karjäär tuleks valida eelkõige selle järgi mis enim meeldib. Enne ole tipptasemel maamõõtja kui pooletoobine "ärijuht". Kui fännad pokkerit, siis mängi - aga kindlasti ära raja kogu oma karjääri ainult pokkerile.

Comment

• jrgn hell
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 3328

Tigrano

väga hea tekst

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas TIGRANO
                Kogu point...... on vaja teha palju lühikesi sesse (maksimum 2 tundi) ja tervisel pole siis häda midagi. Pikkade sessidega aasta otsa, siis on suht kindel et kuskilt annab midagi tunda lõpuks.
                Tervist ei hoia lühikesed sessid vaid korrapärane treening.

Algselt postitas timukasr
                See sotsialiseerumine on ikka üsna paras probleem pokkeriga. Üks asi on see, et sinu jaoks on parimad grindi ajad nädalavahetuse pidude ajal, aga teine vaat, et hullem on, et teised inimesed ei mõista sind. Sõbrad lähevad omavahel kiskuma, kes on kellele 30 eeku sees, aga endal võib vahepeal tulla -12k päev ja ei tee praktiliselt teist nägugi. Täna just sõber küsis, et kas ma pokkeriga ka tegelen ja küsis, kas mul läheb ikka hästi. Küsisin, mis tema jaoks on hästi ja siis ta hakkas seal mingites summadest häguma ja ma ise ei hakka midagi täpselt rääkima - pagana keeruline.

USAs või mõnes suuremas riigis on suht paljud pokkerisemud kokku elama läinud, et grindida jne, aga Eesti on selliseks ettevõtmiseks natuke liiga väike koht vast.
                See sõltub ju inimesest. Aga anyway mul enamus sõpru ongi pokkerisõbrad. Vähemalt mingil määral pokkeriga seotud.

Algselt postitas Maheaatom
                Arvestage, et "äri" on palju hullem asi kui pokkerimäng
                Enamasti tähendab see meeletut tööd, suuri riske, vastutust, pidevat valvelolekut. Sa ei saa lüüa arvutit paugupealt kinni, et lõpetada pokkerimäng ja minna jooma või sulgeda pärast tööaja lõppu ust nagu tööl käies. Sa pead olema kogu aeg valmis, et reageerida alluvate, konkurentide, meedia, riigi või klientide tegevusele. Jah on üksikuid rantjeesid, kelle ettevõtted töötavad näiliselt suurepäraselt ilma omaniku sekkumiseta, kuid alati on ka siin oht olemas et sinu seljataga tegeletakse jumal teab millega.
                Pokkerit mõistad vist väga valesti. Kui lööd arvuti kinni suval ajal, et jooma minna siis sa ei olegi rohkem kui VPP Pro. Tõsised tegijad näevad enda pokkerioskuste arendamisel väga palju vaeva. See ei ole ainult pokkeriga. Kui tahad oma tööd teha hästi ja proffesionaalselt siis pead ka selleks väga palju vaeva nägema, kui sa seda ei tee oled sa **** pokkerimängija, ärimees või mistahes ametimees.

Miks surevad paljud "ärimehed" enne 50-dat eluaasta? Liigne pinge, stress ning üldine organismi ülekurnatus. Ning suuri rahasid ei näe kaugeltki enamus ettevõtjatest - veelgi enam, paljud teeniksid tõenäoliselt palgatöötajatena oluliselt rohkem ning kergema vaevaga.
                Online pokker on kestnud vähem kui 10 aastat. Samuti massiline pokkerist elatuvate inimeste arv tõusis koos online pokkeri tekkega ning peale selle online pokkeri alguseagadel olid mängud super lihtsad. Nüüd majanduslanguse, info leviku ja mängijate taseme tõusuga on mängud muutunud viimase paari aastaga väga raskeks. Seega võib öelda, et "tõsine elugrind" on kestnud alles 2-3 aastat ja võib-olla need "tõsised elugrinderid" viskavad sussi püsti juba järgmise 10 aasta pärast ,sest VPP-de grindimine rakebacki nimel on kindlasti väga stressirohke töö. Eriti kui pead grindima 8h päevas, 25NL ja kodus pere, kes ootab toitmist.

Mina leian, et mitet ühtegi asja ei tohiks maailmas teha ainult raha pärast ning elukutse ja karjäär tuleks valida eelkõige selle järgi mis enim meeldib. Enne ole tipptasemel maamõõtja kui pooletoobine "ärijuht". Kui fännad pokkerit, siis mängi - aga kindlasti ära raja kogu oma karjääri ainult pokkerile.
                Adrew Seidmani raamatust üks kuldne lõik:
                "Now that we're ready to get underway, just remember: getting good at poker is about learning and not winning. Many players emphasize winning only, and they game stagnates. They're quickly passed by players who are focused on learning and view winning as a nice side benefit."

See on absoluutselt igal alal. Liialt keskendutakse rahale ja liialt vähe oma proffesionaalsusele ning oskuste treeningule. Kui sa keskendud liialt rahale siis see töö ei ole sinu jaoks; Me elame korra ja igal inimesel on oma anne; Kui sa ei tee oma tööd südamest ja teed seda raha pärast, siis on see vale töö ja tuleks otsida uus töö v.a. juhtudel, kui tõesti palk kaalub üle töö või ei ole muud võimalust.

Kui me läheme tagasi selle lõigu juurde siis on tänapäeva pokker veel hullemaks läinud. Kui lõik ütleb, et võitmine ei ole tähtis vaid arenemine siis tänapäeva mängijad ei keskendu isegi enam mitte võitmisele vaid NULLIS olemisele, et saada rakebacki.

Kui enne PTR tulekut oli igasugune winrate alla kahe naeruväärne. 2-3 loeti kobakäpaks, 3PT/BB meest normiks ja üle 4pt/bb+ heaks siis tänapäeval juba respektitakse mängijaid kellede winrate on alla kahe või isegi alla ühe!!! Vahel tekib mul lihtsalt mõte, et kuidas saab nimetada mängu oskusmänguks, kus mänguga ollakse nullis/miinuses ja kogu kasum tuleb mujalt ehk rakebackist. Kuidas sa näitad algajale nullis graafikut ja hakkad selgitama boonuste võludest?

Saagem aru, et see SNE ei ole tähtis! VPP-d ei ole tähtsad vaid skill peaks olema number 1. Mänguline kasum, boonused, rakeback jms. olekski tore hüvitis Teie hea mängu eest.

Janekile ma soovitaks üleüldse Starsis kaduda. Kaua sa grindid seal 30% rakebacki eest nit festis. Tule pare Cakesse, kus saad 33% alati kätte. Kui sa paned sama volüümi taha, mis Starsis siis su RB võib lõpuks olla 40-50% vahel. + tase sitem ja kui sa ise Starsis statte ei kasuta siis oleks Cake sulle kindlasti parem tuba, sest seal ei saa keegi kasutada statte.

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Njah nt mängisin eelmine kuu ka prima võrgus PL200 omahat. Olin detsembris ca 30 buy-ini kasumis.
                  Starsis olen nüüd mänginud 30k kätt ja olen sisuliselt 0-s. Vaatamata starsi suurele mängijate baasile on nii palju nn supernoova grindereid/rege, kes lihtsalt ei anna raha ära.
                  Põhimõtteliselt tundubki nii, et iga 3000 käe tagant keegi teeb kingituse, regularidele vaikselt kaotan-nullis ja lõppkokkuvõttes ongi break even mäng. Ja FPP pro elu ei tundu just lahe väljakutse

Comment

• janek174
                    Vana Tegija
                    • Mar 2009
                    • 1078

Sellega ma olen nõus, et sellist asja enam pokkeriks nimetada ei saa. Kõik need SSS ja rakebackprod jne. Samas progressi vastu ka ei saa. Pokkerituba tahab rohkem reiki, leidub mängijaid, kes tahavad rakebackist elada, võidavad kõik. Küsimus, kas see enam on pokker või mõni muu tegevus (ei oskagi head nime hetkel asjale anda) on juba suurem ja filosoofilisem teema. Aga kui on nõudlus ja pakkumine siis nii need asjad lihtsalt on. Võib-olla peaks pokerstarsi tõesti ümber nimetama rakestariks.

Comment

• taipupole
                      Lõpuboss
                      • Oct 2008
                      • 2181

Algselt postitas janek174
                      Sellega ma olen nõus, et sellist asja enam pokkeriks nimetada ei saa.
                      Et sa kolid siis Starsist minema tänasest?

Comment

• variatsioon
                        Pokkeritark
                        • Nov 2008
                        • 5849

Comment

• janek174
                          Vana Tegija
                          • Mar 2009
                          • 1078

Algselt postitas taipupole
                          Et sa kolid siis Starsist minema tänasest?
                          Ei koli, sest ma pole kunagi ennast pokkeriproks pidanud, FPP-proks aga juba peaaegu.

Comment

• Jennifer
                            Pokkerihai
                            • Dec 2009
                            • 1503

Hea tekst Ranka!:)

Comment

• kivisaba
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2514