***Supernova/Elite 2010***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: ***Supernova/Elite 2010***

300k platinumina pole kuigi loogiline ka

Comment

• raaids
      Grinder
      • Mar 2009
      • 606

Algselt postitas ilikeu
      mis see 300k vpp rahaliselt teeb? mingi 10(15)k$ max? see ju ühe kuu profit kui mängima õppida.
      vpp'd peaks nagu lisa ja pluss olema, mitte eesmärk omaette nl25s.
      supernovale peaks see umbes 23k$ olema.

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

nüüd sa pead oma lifetime graphi välja võtma, pole midagi teha

Comment

• janek174
          Vana Tegija
          • Mar 2009
          • 1078

Algselt postitas ilikeu
          hmm ja siit küsimus - kas see on seda väärt?
          Oleneb kõik sellest, mis seisukohast võtta. See teeb oluliselt rohkem, kui eesti keskmine kuupalk. Töötu, kes saab 900 krooni kuus abiraha, ainult unistab sellisest võimalusest. Stabiilselt mängu biitivale mid stakes mängijale on see kommiraha. Igaüks vaatab oma mätta otsast.

Comment

• janek174
            Vana Tegija
            • Mar 2009
            • 1078

Algselt postitas ilikeu

7h nl25 16tableda igapäev, seda ei tee ükski terve mõistuse juures inimene ära. 1 kuuga põleb 80% läbi lihtsalt, rääkimata tervisest.
            Samas 23k$ aasta ei ole enam eesti mõistes ka teab mis saavutus ju, kui tööl käies saaksid sama palka ning kindlustused ja laenuvõimalused.
            No mina olen 4 kuud juba nii lasknud. Kergelt tervisele küll tõesti hakkab, aga no see teine teema. Ja kas kusagil ehitusel 10h päevas lastes 5000 krooni teenida - seda ka ükski terve mõistusega inimene ei tee? Või reisisaatja, burksimüüja jne...

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas janek174
              1.No mina olen 4 kuud juba nii lasknud. Kergelt tervisele küll tõesti hakkab, aga no see teine teema. Ja kas kusagil ehitusel 10h päevas lastes 5000 krooni teenida - seda ka ükski terve mõistusega inimene ei tee? Või reisisaatja, burksimüüja jne...

Kogu point...... on vaja teha palju lühikesi sesse (maksimum 2 tundi) ja tervisel pole siis häda midagi. Pikkade sessidega aasta otsa, siis on suht kindel et kuskilt annab midagi tunda lõpuks.

Comment

• janek174
                Vana Tegija
                • Mar 2009
                • 1078

Algselt postitas ilikeu
                Ja kuidas läheb kui saladus pole? Kui asi liiga offtopicuks läheb, peab mõjale kolima.
                Tervis on siiski kõige alus, ära seda unusta. Puhanuna, treenituna, hea enesetundega ning täiskõhuga on kõige parem grindida.
                Lähebki be ja natuke paremini (NL25 hetkel siis) Tervise seisukohalt ei vaidle, seda on vaja hoida ja trenni teha, arvestades istuvat eluviisi.
                Tahtsin veel seda öelda, et olen oma elu jooksul mitmetes erinevates kohtades töötanud, aga näiteks 23K$ aastas teenida on ikkagi umbes 2x rohkem, kui siiani mu aastateenistused on olnud. Ja kui 8h päevas (nagu iga teinegi töö) lasta ja nii aastas 23K$ teenida, siis ma ei näe probleemi, miks see peaks võimatu või vastuvõetamatu olema. Prioriteedid on loomulikult kõigil erinevad.

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Algselt postitas janek174
                  No mina olen 4 kuud juba nii lasknud. Kergelt tervisele küll tõesti hakkab, aga no see teine teema. Ja kas kusagil ehitusel 10h päevas lastes 5000 krooni teenida - seda ka ükski terve mõistusega inimene ei tee? Või reisisaatja, burksimüüja jne...
                  Kunagi juba oli sellest ka juttu, et sul on kõva tahe ja selliseid volüümiga vendasi pole palju - imetlust väärt. Samas paneb mind imestama, miks sa (eriti arvestades pokkerile panustatavat aega) ei taha mängida sama volüümi juures BE mängu asemel näiteks 5bb/100? Igati reaalne number, kui elementaarsed asjad paigas - selleks peaksid sa kaduvväikse investeeringu nii ajas kui rahas ju tegema. $30+k teeks see aastas kasumit mängust sinu pakutava volüümi juures.

Ilmselt on reaalne kuu ajaga mu ema ka NL25 biitima panna, kui selleks oleks vajadust...

Comment

• vennike
                    Pokkerihai
                    • Mar 2009
                    • 1958

Algselt postitas pastilaa
                    Ilmselt on reaalne kuu ajaga mu ema ka NL25 biitima panna, kui selleks oleks vajadust...
                    haistan siin propbetti :D

Comment

• sm112
                      Grinder
                      • Jun 2009
                      • 776

Nonii, läheb lahti.

Eile sain aru, et minust ei saa siiski vähemalt praegu kvaliteetmängijat ning asi jääb ühe vea taha - tilt. Võin paar sessi normaalselt mängida, aga siis saan paar biiti järjest ja flipin täiesti ära ning lükkan ühe BI teise järel mutiauku. Mõnikord tiltisin ka shortstackides, aga mitte nii palju ning kaotused olid ka palju väiksemad.

Eile tegin prooviks 6h mängu NL100-s, selle ajaga kogunes 2400 VPP-d. Et väga igav ei hakkaks, vaatasin samal ajal telekat ning filmist ei läinud praktiliselt midagi kaduma, samuti said uudised ja õhtused sarjad nähtud. 400 VPP-d tunnis on piisav, et mõelda SNE peale - see teeb ümmarguselt 7h päevas. Kuu algus läks küll kaduma, aga proovin juba veebruari lõpuks ennast graafikusse suruda.

Mulle sobib hästi 2 pikka sessi - laudade avamisele ja sulgemisele läheb üsna palju aega ning näiteks 5-6 lühikest sessi tehes kulub, puusalt tulistades pakun, sellele lisaks mingi 1-1,5h. 2x3,5h sess argipäeval ei ole midagi üle mõistuse rasket, ning kui telekast veel midagi head samal ajal tuleb, kulub aeg linnulennul. Nädalavahetustel saab ilusasti 3-4 sellist sessi teha ning sellega omale aeg-ajalt mõni puhkepäev välja teenida.

Eraeluks ei jää nii kahjuks aega, aga usun, et selline pingutus on seda raha väärt - keskmiselt 100k EEKi kuus. Lisaks järgmise aasta 10 kuud SNE-na 50k VPP-d kuus kursiga 1 VPP = 5 FPP-d, mis peaks pea samapalju sisse tooma veidi väiksema pingutusega. Ning tasu on stabiilne ja garanteeritud.

Eks näis, kaua ma vastu pean, loodetavasti võiduka lõpuni.

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

EDU sulle shortstakker, heaga mõeldud ;D

Comment

• janek174
                          Vana Tegija
                          • Mar 2009
                          • 1078

Algselt postitas pastilaa
                          Samas paneb mind imestama, miks sa (eriti arvestades pokkerile panustatavat aega) ei taha mängida sama volüümi juures BE mängu asemel näiteks 5bb/100? Igati reaalne number, kui elementaarsed asjad paigas - selleks peaksid sa kaduvväikse investeeringu nii ajas kui rahas ju tegema. $30+k teeks see aastas kasumit mängust sinu pakutava volüümi juures.
                          Eks asi ongi selles, et ei oska nii suurelt (ja nii suurtele rahanumbritele) lihtsalt mõelda veel. Ja ega ma ei arvagi, et ma aasta otsa ainult BE lasen. Tunnen iga päevaga, kuidas mäng läheb paremaks ja õpin uusi asju juurde ja eks winrate ka pikkamööda paraneb. Et korralikult asi ette võtta ja selgeks õppida, see on siiani jäänud suuresti mu tohutu laiskuse taha, aga üritan ennast selles osas parandada.

Comment

• Svenza
                            Svetlana aka Buldooser
                            • Oct 2008
                            • 3591

Ma räägin, puht füüsiliselt oleks teostatav. aga selleks on raudset DISTSIPLIINI vaja. Paraku mul seda pole. Tilt on ülikerge tulema. Igasugused foorumis istumised, porri vahtimised, mussi kuulamine, teleka vahtimine tuleks lihtsalt lõpetada ja keskenduda konkreetselt grindimisele. Saaks mindseti korda, ma teeks imesid, tegelt kah.
                            Soovitage mingit head psühholooigaraamatut, mul on need alati kasuks tulnud.

Comment

• rrrr
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 904

7h/365 ei jõua puhtfüüsiliselt. See kes jõuab peab väga rahanäljas olema. Mingist rikkuse tasemest edasi hakkab inimene väärtustama vaba aega ja muid väärtusi kui kõliseva teenimine ja siit kannatabki esmajärjekorras raha tegemine ehk töö. Lihtsalt ei viitsi töötada. Lisaks oled paar päeva gripis / komandeeringus / võistlustel / jaanipäeval / palmi all jne. Tavaline töötaja töötab aastas sada päeva vähem - igasugu puhkused ja haiguspäevad. Ja mõnigi loeb töö kõrvale lehte, joob kohvi, vaatab olümpiat chatib, surfab vaatab porri jne. Limiit peaks suts kõrgem olema kui NL100, siis võiks SNE taotlust pokkeriks nimetada. Muidu on see hull töö.

Comment

• taipupole
                                Lõpuboss
                                • Oct 2008
                                • 2181

Algselt postitas ilikeu
                                Samas 23k$ aasta ei ole enam eesti mõistes ka teab mis saavutus ju, kui tööl käies saaksid sama palka ning kindlustused ja laenuvõimalused. just my 2cents.
                                username ja lifetime graph

Comment

Working...