***Supernova/Elite 2010***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • janek174
    Vana Tegija
    • Mar 2009
    • 1078

Re: ***Supernova/Elite 2010***

Tähendab, mõtteid on mõlgutatud ja arvutatud nii ja naapidi. Kuna ma mängu ennast suurt ei biidi, siis rakebackist tuleb anyway elada. Küsimus ongi, kuidas kõige kasulikum ja otstarbekam seda teha oleks. Seda ma ei karda, et mängida ei jõuaks. Viimased 4 kuud on 200+ tundi puhtalt cashile iga kuu kulunud, lisaks mõned turnad ja muu jama. Detsembris teenisin ntx. NL25-s 19K VPP-d. Mõtlesin SSS NL100 või PL100 (see mäng istub nagu paremini). Kardan, et roll ei pea ainult alguses vastu, ehk mõtleb selles suhtes mingi diili või projekti välja. Kellel mingeid mõtteid või ettepanekuid, siis laske aga tulla.

Comment

• vapsik
      Klubi Liige
      • Apr 2009
      • 5462

Ma arvan, et NL-25 saaksid selle ilusti ja pingevabalt ära tehtud. Isiklikult arvan, et võiksid minna väiksema volüümi peale ning rohkem aega õppimisele kulutada + tee inversteering ja võta endale coach.

Comment

• janek174
        Vana Tegija
        • Mar 2009
        • 1078

Algselt postitas Vapsik
        Ma arvan, et NL-25 saaksid selle ilusti ja pingevabalt ära tehtud. Isiklikult arvan, et võiksid minna väiksema volüümi peale ning rohkem aega õppimisele kulutada + tee inversteering ja võta endale coach.
        Hetkel mõtlen pigem ikka SNE-d või midagi väga lähedale sinna. Küsimus on siin tegelikult lihtsalt rahas. Kas ma 10h. päevas NL25 mingi 6-8 lauda lastes (ja võitvalt mängides) suudan teenida rohkem, kui 10h. päevas 24 lauda SSS NL100 (loomulikult kerges miinuses) lastes?

Comment

• kuco
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 1910

Algselt postitas janek174
          Hetkel mõtlen pigem ikka SNE-d või midagi väga lähedale sinna. Küsimus on siin tegelikult lihtsalt rahas. Kas ma 10h. päevas NL25 mingi 6-8 lauda lastes (ja võitvalt mängides) suudan teenida rohkem, kui 10h. päevas 24 lauda SSS NL100 (loomulikult kerges miinuses) lastes?
          4h full stack NL25
          8h SSS @ NL100

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Algselt postitas janek174
            Ühel juhul oleksid kõva ja austuse ära teeninud grindija, teisel parasiit...

Comment

• janek174
              Vana Tegija
              • Mar 2009
              • 1078

Algselt postitas kuco
              4h full stack NL25
              8h SSS @ NL100
              Et nagu misasja?

Comment

• janek174
                Vana Tegija
                • Mar 2009
                • 1078

Algselt postitas pastilaa
                Üldiselt on vaja peret üleval pidada ja raha teenida. Muul otstarbel ma pokkerit ei mängi (vähemalt hetkel mitte).

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

kui siis SNE, mõttetu sinna l2hedale minna ning arvesta et teise aasta pead peale laksma et SNE hõvesid kasutada

Comment

• Provoker
                    Pokkerihai
                    • Jan 2009
                    • 3067

Algselt postitas kuco
                    4h full stack NL25
                    8h SSS @ NL100
                    Ma arvan, et see võrdlus pole päris korrektne ja laudade arv pole ka NL25 su väites paigas. Supernovana saad NL100 juba kaudset rakebacki miski 25-30$ tunnis. Eelduseks fast lauad ca 400-500 vpp-d tunnis. See teeb siis 1200-1500 fpp-d tunnis. Selle korrutame 0.015 1500$ boonuse puhul ning saame minimaalselt 18$. Sinna võime vabalt lisada ka mängulise kasumi kuna seda limiiti on võimalik ju plussiga ka biitida.

Comment

• ESTPatrick
                      Olümpsi Mägi Aivar
                      • Nov 2008
                      • 5572

ma praegu imestasin kui palju punne ikka tuleb. 0,61vpp per hand ja lauad olid pigem tightid @400.

sedasi mõeldes on vaja ju aint 150k kätt kuus lasta. mitte et ma seda viitsiks, aga kes mõtleb siis see ju suht tehtav

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas ESTPatrick
                        ma praegu imestasin kui palju punne ikka tuleb. 0,61vpp per hand ja lauad olid pigem tightid @400.

sedasi mõeldes on vaja ju aint 150k kätt kuus lasta. mitte et ma seda viitsiks, aga kes mõtleb siis see ju suht tehtav
                        Six Max?

Comment

• Supsti
                          Grinder
                          • Dec 2008
                          • 863

Ma imestan, kui sitt tuba see Pokerstars ikka on. Enne mängisin FTP, no ikka täielik öö ja päev.. Stars aitab tõesti ainult multitablemiseks, ise mängin 8-12 table.. lauad on lihtsalt NII aegalased, et sure ära. Häid laudu on ikka ülimalt vähe, võrreldes FTP sama kellaajaga. Edu janekule, kõige nitisemale nl25 multitablejale, SNE saavutamisel.

Comment

• Fortune
                            IP
                            • Oct 2008
                            • 1396

Algselt postitas ESTPatrick

6 maxi 24 table on üldse omaette kunst ju ja kas alati laudu on nii palju saadaval?

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Fortune
                              6 maxi 24 table on üldse omaette kunst ju ja kas alati laudu on nii palju saadaval?
                              6maxi on rohkem, kui full ringi.

Comment

• nomerlot
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 2233

Algselt postitas pastilaa
                                Näiteks Sklansky on eraldi peatüki kirjutanud Short Stackist ning see on kõike muud kui negatiivne. SS peab lihtsalt teadma oma eeliseid ja puudusi ja fullstack peab adjustima end, mitte lihtsalt kauna kandma.

Ja kui see SS mäng nii tulutoov parasiidi elu oleks, siis oleksid ju kõik prod high-stakes SS...

Comment

Working...