***Supernova/Elite 2010***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kuco
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1910

Re: ***Supernova/Elite 2010***

Algselt postitas kuco
    4h full stack NL25
    8h SSS @ NL100
    Algselt postitas janek174
    Et nagu misasja?
    Et mängi 4h päevas full stacki NL25s profiti jaoks ja 8h SSS VPP võitmiseks.
    On üldse selline asi mõeldav või kasumlik idee?

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Algselt postitas nomerlot
      Näiteks Sklansky on eraldi peatüki kirjutanud Short Stackist ning see on kõike muud kui negatiivne. SS peab lihtsalt teadma oma eeliseid ja puudusi ja fullstack peab adjustima end, mitte lihtsalt kauna kandma.

Ja kui see SS mäng nii tulutoov parasiidi elu oleks, siis oleksid ju kõik prod high-stakes SS...
      Parasiit ütles SS kohta Nolan ühes oma videos ja see on väga tabav võrdlus minu meelest. Loomulikult on 20bb vennal vaja mingilmääral oskusi ja adjustimist, et õigel ajal vajutada. Siiski on see tabelialusel vajutamine pokkeri tapmine! Flop, turn ja river on ka olemas. Preflop vajutamine tapab huvitava ja pokkeri juures veel olulisema - postflop mängu! Mängima tuleb õppida - SS on lihtsama vastupanu teed minek ja süsteemi õõnestamine. Kellele selline tuim neegritöö meeldib, kui kasvõi siinse foorumi tarkusega saab head ja lahedat pokkerit mängima õppida?

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

minu arvates on pokker pokker, igatpidi kui sa mängid (kas preflop, flop, turn või river). Ma lihtsalt usun, et fullstäkiga mängul on eeliseid SS'te ees. IMO see ei ole pokkeri tapmine, sest samahästi võib väita, et preflop AI minek või flopil AI minek on pokkeri tapmine, sest sa ei näe turni/riverit. Või mõni muu absurdne väide. Miks üldse 100bb peaks piir olema? Äkki panek 250bb ja kõik alla selle on pokkeri tapmine? Lampi välja mõeldud suvaline mõtteline piir, millest nüüd hoitakse kinni.

Äkki 7stud on pokkeri tapmine? Või limit? Hetketrend on lihtsalt SS'laste mahategemine, sest inimsed ei oska adjustida.
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

Algselt postitas nikitheone
          Hetketrend on lihtsalt SS'laste mahategemine, sest inimsed ei oska adjustida.
          Olen juba väsinud kordamast, asi pole adjustimises, kui mõlemad mängivad ideaalset mängu(mida pole võimatu teha 20bb deep), siis maksate kahekesi lihtsalt rake'i. Kompetentsete SS-e vastu ei saa normaalset edge'i lihtsalt olla(samamood ei saa temal sinu üle olla). Pole ju mõtet mängida, kui edge'e pole, viimati kui ma checkisin, siis keegi üle 100% rb-i ei pakkunud.

Ja 250bb deep+anted saab minu poolt tugeva plussi, hakka või uuesti pokkerit mängima.

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

mis sa arvad, kui suur % ss'lastest mängib ideaalset mängu? Mis asi on üldse ideaalne mäng?
            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• oitarvi
              Vana Tegija
              • Jan 2009
              • 1231

Hetketrend on lihtsalt SS'laste mahategemine, sest inimsed ei oska adjustida.
              lol. SS'laste. :D

Comment

• lenC
                Administraator
                • Oct 2008
                • 6440

elu on õpetanud mitte debiilsetesse vaidlustesse laskuda, las jääb

Comment

• krayzie
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 706

shortstackimine/ratholing on lihtsalt tarkvara teatud võimaluse järjepidev ärakasutamine, pokker ei ole sellisena mõeldud.

kujutagem nüüd ette online shortstacki näiteks Parkis live kasiinos. Tüüp istub 20bb'ga lauda (ehk siis 200.- krooniga 1k mängus), mängib ainult primitiivset push/fold stiili ning lahkub otsekohe kui duubli on saanud. Minuti pärast on tüüp oma kahe koidulaga kõrvallauas uut duublit ootamas. Ning kui sealt duubel saadud siis kolmandas lauas jne. Nii jätkates on lühikese aja küsimus kuna teistel mängijatel üle viskab ning meie usin shortstack saab kas füüsilise noomituse või lihtsalt kasiinosse sisenemiskeelu.

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

seda ma ütlengi, et see on mõtteline piir - see 20bb.
                    Kui tuleks 100bb'ga vend ja ootaks ka ainult oma duublit, siis ei oleks sellist mängu. Kui tuleks 1000bb'ga vend ja ootaks, ka poleks probleemi.

Kui tal 20bb'd on, kui suur tõenäosus on, et tal tulevad premiumid selle aja jooksul? Suurem tõenäosus on, et sa saad talt need 20bb'd niisama kätte aja jooksul ju?

Pokker on ju rahateenimise mäng, ma ei saa aru, miks inimesed ei tohiks mängida seda, nagu nad tahavad?

Comment

• kivisaba
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2514

seda ma ütlengi, et see on mõtteline piir - see 20bb.
                      Kui tuleks 100bb'ga vend ja ootaks ka ainult oma duublit, siis ei oleks sellist mängu. Kui tuleks 1000bb'ga vend ja ootaks, ka poleks probleemi.

Kui tal 20bb'd on, kui suur tõenäosus on, et tal tulevad premiumid selle aja jooksul? Suurem tõenäosus on, et sa saad talt need 20bb'd niisama kätte aja jooksul ju?

Pokker on ju rahateenimise mäng, ma ei saa aru, miks inimesed ei tohiks mängida seda, nagu nad tahavad?
                      no ega ikka ei ole küll suurem tõenäosus et ta niisama tühjaks jookseb muidu poleks ss profitable ju

Comment

• CTXrix
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 689

...sest osadele käib närvidele? :D

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

Selles asi ongi, et see ei ole pokker - mäng, kus oskus toob võidu. Nagu lenC mainis, ei ole sellises mängus kellelgi eelist, kui lauda panna 9 20bb tabeli venda, kes sama tabeli järgi tuld annavad. Ei viitsi vaielda enam (siin polegi vaielda), lihtsalt see on fakt.

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

9 venda - ei ole eelist
                            2-3 venda - on eelis.

Comment

• pastilaa
                              kuum poiss
                              • Apr 2009
                              • 7518

9 venda - ei ole eelist
                              2-3 venda - on eelis.
                              puit+pea= puidust pea

9 venda - seitse on 20bb gaystackerit ja ülejäänud 2 on enamvähem mõtlevad regularid - eelist ei ole, võidab RAKE, sest sisuliselt on lauas 9 20bb gaystackerit. MOTT.

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

ma mõtlesin 2-3 shortstackerit.

Comment

Working...