Kellele sa annaksid oma hääle kui 2009. aasta parim mängija? Kas $25/$50 regularile kes see aasta on laisk olnud või uustulnukale, kes on suutnud sellise summa teenida oma esimesel aastal pokkerit mängides, olgugi, et high stakes mängija teenis 3x rohkem?
See on selle aasta üks naljakamaid võrdlusi. Seega auhind.
See on selle aasta üks naljakamaid võrdlusi. Seega auhind.
Miks? pastilaa arust käib asi puhtalt profiti järgi, imo mitte. Kui tuleks valida aasta parim mängija nende 2 vahel, siis minu hääl Chirenile oleks no-brainer.
Miks? pastilaa arust käib asi puhtalt profiti järgi, imo mitte. Kui tuleks valida aasta parim mängija nende 2 vahel, siis minu hääl Chirenile oleks no-brainer.
Sellisel juhul olen aasta mängija mina, sest nelja kuuga tõusnud neli ja pool limiiti. Sa võrdled mingit lasteklassi keskpärast mängijat tipptasemel võitjaga. Spordianaloog: Kanter saab olümpial kolmanda koha ja rohkem ei võistle, kuid Mati Tabiverest võistleb iga päev, kuid ei võida absoluutselt midagi ja pole isegi oma võistlusklassi parim.
Sinu hinnangul on Mati parem, sest ta punnitab rohkem. No kuule. Punnitamine toimub ikka vähe teistes kohtades ja selle eest auhindu üldjuhul ei jagata.
Ja kui sa tõesti tahad hinnata mingit täiesti subjetiivset ja võrdlematut arengut, siis kehtib minu esimene lause (kuniks keegi on sama ajaga tõusnud vähemalt viis limiiti). Kuid näe, isegi siin on ajalised ja numbrilised võrdlused. Seega peaksid sa oma loogika toetuseks mingigi raamistiku välja pakkuma. Seda pole ma aga näinud.
pokerdevil ytles väga õigesti!
peaks vaatama 2009 aasta saavutusi.
ilmselgelt WPT finaltable + FTOPSi võit + hardcore grind on ikka väga piisav, et olla selle aasta eesotsas :). Peale selle, ta on väga mitmekülgne...LIVE turnad + online turnad + online cash <--- sick!
Codecci on ka super, kuid tema saavutused on vaid online HU. Ilmselgelt on edasiminek märgatav...aastaga pea mitu limiiti, aga midagi jääb puudu. Kui oleks mingisugune Aasta noormängija, siis Codecci oleks kindel võitja!
Aga muidu, Codecci point on väga õige. Nagu samas ka see, et mängija 1 võidab WSOP ME ja $10m ja rohkem temast kuulda pole aga mängija 2 võidab väiksemaid turniire siin ja seal, näitab korraliku profitit cashis jne aga kasum on vaid $2-3M, siis ma obv hääletaks mängija 2 poolt.
Comment