Tervisekindlustus Pokkeri mängijal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kilu6
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1305

Re: Tervisekindlustus Pokkeri mängijal

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
    Haigekassa tegemine on mõtetu, eriti veel läbi sotsiaalmaksu maksmise.

Ravikindlustus (makstakse kinni ravikulud kuni 30000€ ja kehtib terves Euroopas).
    1 kuu hind:
    Salva 21€
    IF 25€
    Seesam 28€

Ravikulud kuni 60000€, 1 kuu hind:
    Salva 24€
    Seesam 32€

Ravikulud kuni 60000€, ohtlikud tegevused lubatud(mäesuusatamine jms.), 1 kuu hind:
    Salva 47€
    Seesam 48€
    Tervisekindlustus katab ainult ootamatud kulud väljaspool Eestit. Eestis ei kehti.

-------------
    Tervisekindlustus katab järgmised ootamatu haigestumise või õnnetusjuhtumiga seotud kulud:

- kiirabi-, haigla- ja ravikulud ning ravimite maksumuse;
    - haige kodumaale tagasitoimetamise kulud;
    - kindlustatut saatva isiku majutus- ja elamiskulud;
    - surmajuhtumi korral matusekulud välismaal või põrmu tagasitoimetamise Eestisse.

Comment

• andrus69
      FPP Pro
      • Jan 2010
      • 232

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
      Töötukassas ei peagi kohal käima, neil ka selline võimalus et kohaleminemise päeval logid id kaardiga sisse ja 5 mintuiga täidad mingi 6 lahtrit ja asi ants. Tuleb ainult kohapeal küsida seda võimalust.

Antud võimalus on ainult lühikest aega ja "pikaajalisel töötul" nagu pokkerimängijad tavaliselt hakatakse munadest kenasti pigistame. Been there done that :) Ajutise lahendusena kõlbab, pikaajalisena mitte:)

Comment

• Strawberry
        Varasemalt kasutaja "romeo"
        • Aug 2012
        • 1229

Igal kindlustusfirmal on need paketid erineva nimega. On tervisekindlustus, on ravikindlustus, on meditsiiniline kindlustus, on õnnetusjuhtumi kindlustus jne. jne.

Tahad midagi saada siis lihtsalt vali firma ning mine ja küsi personaalset pakkumist.

Comment

• andrus69
          FPP Pro
          • Jan 2010
          • 232

Igal kindlustusfirmal on need paketid erineva nimega. On tervisekindlustus, on ravikindlustus, on meditsiiniline kindlustus, on õnnetusjuhtumi kindlustus jne. jne.

Tahad midagi saada siis lihtsalt vali firma ning mine ja küsi personaalset pakkumist.
          Strawberry uurisin ka ca kuu tagasi seda lahendust ja sain aru, et see kehtib ainult välismaal. Eestlasel Eestis mitte. Nii, et viibides kodumaal haigekassa asenduseks see lahendus ei kõlba.

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Enamus nendest kindlustustest on õnnetusjuhtumi omad, nii et enne kui midagi seletama tuled, võiks ikka faktid järgi kontrollida ise, mitte saata "personaalset pakkumist" otsima.
            See oli siis lisaks sellele, et need ei pruugi Eestis kehtidagi.

Comment

• masterpuppet
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2094

Kindlustuse poolt pakutav tervisekindlustus ei ole never konstantse hinnaga ning oleneb paljuski inimesest, tema harjumustest ning tervisest - tegemist on riskipõhise kindlustusega. Samuti on need tihti väga julmade tingimustega: http://www.ergo.ee/erakliendile/eluk...ravikindlustus . Lampi pakkuja 5 erinevat paketti (vaata altpoolt). Näiteks esimese paketi puhul on piiravaks tingimuseks: "Aasta jooksul toimunud kindlustusjuhtumite hüvitatav ravikulude piirsumma on 2500 eurot." Ühesõnaga, kui midagi suuremat juhtub, siis olen screwed nagunii.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Lisan siia ERGO vabatahtliku kindlustuse paketid ja tingimused

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

Tundub siiski kahtlane/spooky .. kui midagi way tõsist juhtub on ilma haigekassata suht fcked

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ja vabatahtlik tervisekindlustus: http://www.haigekassa.ee/kindlustatu...e/vabatahtlik/

€109 kuus, tuleb maksta kolme kuu või ühe aasta kaupa ning minimaalne periood on 1 aasta. Lepingu saab sõlmida e-maili teel digitaalselt allkirjastatud avalduse alusel.

EDIT:

3.1. Kindlustusperiood on vähemalt 1 (üks) aasta. Kui Leping sõlmitakse pikemaks perioodiks, kui 1 (üks) aasta, võib Kindlustusvõtja 14 (neljateistkümne) päeva jooksul Lepingu sõlmimisest Lepingust taganeda. Nimetatud tähtaja järgimiseks piisab kirjaliku taganemisavalduse edastamisest Haigekassale.

3.3. Lepingu alusel kalendrikuus makstava kindlustusmakse suurus on arvu 0,13 ja viimati Statistikaameti avaldatud eelmise kalendriaasta keskmise kuubrutopalga korrutis. Kalendrikuus makstava kindlustusmakse suurust on Haigekassal õigus muuta kord aastas pärast Statistikaameti poolt eelmise kalendriaasta keskmise kuubrutopalga avaldamist.

3.4 Kindlustusvõtja kohustub tasuma kindlustusmakseid kindlustusperioodi eest ette 3 (kolme) kuu või 1 (ühe) aasta kaupa. Kindlustusvõtjal ei ole õigust tasuda kindlustusmakseid muude perioodide kaupa.

Kuna keegi väitis, et üks aasta maksimum, TOS'i ei olnud ennem lugenud, siis tõenäoliselt uuest aastast lähen ka vabatahtliku peale, sest lepingu sõlmimine on juba väga mugav ja kuumakse ei ole kallis.

Comment

• BentleyMulsanne
                      Bännitud
                      • May 2012
                      • 499

Ergo siis ainus kindlustusselts, mis pakub.

Veel variante: http://online.le.ee/2012/04/10/eesti...eid-voimalusi/

Comment

• Cyberhero
                        Räme Fish
                        • Dec 2014
                        • 2

Vabandan, et nii vana teema üles tõstan, ei tahtnud uut teemat teha, küsmius vabatahtliku kindlustuse kohta

Lepingut võivad sõlmida:

1. Eesti alaline elanik ja Eestis tähtajalise elamisloa või elamisõiguse alusel elav isik, kes on lepingu sõlmimise kuule eelneval kahel aastal olnud vähemalt kaksteist kuud kindlustatud kui

Tööandja poolt kindlustatud
                        FIE
                        FIE tegevuses osalev abikaasa
                        Riigi poolt kindlustatud
                        Õpilased ja üliõpilased

2. eelpool loetletud isikute ülalpidamisel olevad isikud;

Küsimus selline, et olen juba mitu aastat pokkerist ära elanud ja raha on piisavalt, et tervisekindlustust maksta aga ei ole viimase kahe aasta jooksul kindlustatud olnud ja kellegi poolt ülalpeetav ka ei ole ehk siis mul pole võimalust seda kindlustust teha?
                        Last edited by Cyberhero; 08.12.14, 17:48.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Viimati kui ma tegin (paar aastat tagasi) siis pidi keegi kindlustatud isik minu nimel tegema, nt lapsevanem - isegi kui ise 30-aastane oled lol. Ja algul aeti, et ei saa katkestada ka peale aastat vms kui olin 5a lepingu teinud, a hiljem ikka sai...

Ühesõnaga minu arvates suhteliselt debiilne süsteem. Ma uuriks, kas mõni kindlustusfirma ei paku kui kindel huvi seda teha.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                            Viimati kui ma tegin (paar aastat tagasi) siis pidi keegi kindlustatud isik minu nimel tegema, nt lapsevanem - isegi kui ise 30-aastane oled lol. Ja algul aeti, et ei saa katkestada ka peale aastat vms kui olin 5a lepingu teinud, a hiljem ikka sai...

Ühesõnaga minu arvates suhteliselt debiilne süsteem. Ma uuriks, kas mõni kindlustusfirma ei paku kui kindel huvi seda teha.
                            Ma sain alguses niisama, aga kuna Aasias oli kindlustus olemas, siis lõpetasin ära ja siis uuesti tegemisel nõuti ka seda lollust.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Ma katsetasin esimest korda astudes kutsekooli. Välja pole visatud(pole kordagi käinud) ja hoitakse kevadeni tõenäoliselt
                              haigekassa jms olemas. Koolil on ka kasulik, kui mingi inimene nimekirjas(pearahad vms)

Kui sama murega mingi 5 aastat tagasi haigekassas käisin ja olin nõus maksma ja maksingi mingi aastase perioodi vist, siis ametnikud vaatasid mind kui ilmaimet.
                              Ma eeldan seda, et inimesed polnud kunagi v väga vähe sellist protseduuri läbi teinud. Töötud saavad haigekassa töötukassast v on üldse savi
                              Last edited by privador; 08.12.14, 18:20.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
                                Ma katsetasin esimest korda astudes kutsekooli. Välja pole visatud(pole kordagi käinud) ja hoitakse kevadeni tõenäoliselt
                                haigekassa jms olemas. Koolil on ka kasulik, kui mingi inimene nimekirjas(pearahad vms)

Kui sama murega mingi 5 aastat tagasi haigekassas käisin ja olin nõus maksma ja maksingi mingi aastase perioodi vist, siis ametnikud vaatasid mind kui ilmaimet.
                                Ma eeldan seda, et inimesed polnud kunagi v väga vähe sellist protseduuri läbi teinud. Töötud saavad haigekassa töötukassast v on üldse savi
                                Sa tööl ei pidanud käima ?

Comment

Working...