Pole töötanud ammu ega midagi ja arste olen küsatanud üli harva , aga hetkel mingid räiged valud juba nädal aega olnud ja pole õrna aimugi, mis edasi teha võibolla midagi tõsist ja mida kauem ootan, seda hullemaks tundub minevat. Kuidas lahendada see probleem pokkerit mängival inimesel , ilma kindlustuseta maksan ennast oimetuks? Sry pole selle teemaga üldse kursis , kuna nagu ma ütlesin pole just arstide tihe külaline, aga jah igasugune nõu on oodatud kuidas haigekassa saada kiiremas korras või kuhu pöörduda. Kahjuks see oma viga et enne ei tee midagi kui häda käes, aga jah nüüd hilja juba mõelda.
Tervisekindlustus Pokkeri mängijal
Collapse
X
-
Sildid: Ei ole
-
Re: Tervisekindlustus Pokkeri mängijal
Ise lasin end sama probleemi pärast ühte firmasse ametlikult tööle panna, reaalselt suurt midagi muidugi ei tee.
Teine variant on ju maksta kindlustuse eest? Ei kujuta ette, kui suur see hind on, aga tervisele ei saagi ju hinnasilti külge panna :)
-
-
-
Hmm, nagu ma lugesin, saad sa 5K eest kvartalis ainult ravikindlustust. FIE-na saad sa sama raha eest lisaks veel pensionilisa ka.Algselt postitas Tarmonator
Comment
-
ma pakkusin lihtsalt ühe variandi.
see väga praegusel juhul teemaalgatajale abiks nagunii ei ole kuna kindlustus hakkab kehtima 1 kuu peale lepingu sõlmimist. aga tulevikuks vb tasub kaalumist.
Comment
-
Töötu ei saa eluaeg olla.Algselt postitas wedoitPane töötuna kirja ennast (pead olema varem töötanud), astu Ülikooli või mine päris tööle. Iseenda firma võid ka teha, enda tööandja olla.
2 võimalust
a) tee omale vabatahtlik kindlustus (lihtsam, kui puuduvad tutvused);
b) lase end kuskile tööle vormistada (vajab tutvusi)
Ise kasutan varianti b)
Comment
-
Ära seda väga tõsiselt võta, aga:
Vältimatut abi saab tasuta. Ise olen küll korralikult makse maksnud, aga haigekassalt teenust saada pole reaalselt võimalik. Ükskõik kuhu vastuvõtule on vaja minna, siis järjekord on nii pikk, et sa kas paraned enne või muutub asi nii halvaks, et võid kiirabi kutsuda. Viimane näide oli mingi spordiga saadud põlvevigastus. 3 arsti (kõik tasulised), 3 erinevat diagnoosi. Sept. alguses saadud vigastusega oleks saanud tasuta arsti vastuvõtule jaanuaris. Tõenäoliselt on vaja lõigata ja sinna oleks saanud 2010 a. teisel poolel aja. Kokkuvõttes olen maksnud (ja maksan ka edaspidi) täiesti triviaalse tervisehäire likvideerimisel kõikide võimalike protseduuride eest ise, sest ei taha aasta aega oodata, et kõndima või jooksma saaks.
Kui vähegi saaks, siis jätaks oma 13% brutopalgast haigekassale maksmata ja võtaks erakindlustuse.
Comment
-
Kahjuks ei saa töötuks võtta kui pole elus isegi tööraamatut omanud. Lapsena käidud töörallid ei lähe kahjuks arvessse.
/to rrrr räägi kas FIE-na on palju paberi majandust? hakkan näiteks pokkeri stuffi müüma teen FIE , müün 4 pakki kaarte kuus on see piisav või mida peab FIE-na riigi jaoks tegema, et tervise kindlustust saada?
/to Tarmonaator tänud tundub hetkel ainuke võimalus olevat, sest pole jah kedagi tutvus ringkonnas kes saaks mu kuhugi firmasse sokutada.
/to Lutzky Kui vanglas pokkeri turniire hakatakse korraldama olen kohal.
Comment
Comment