ma ise pole midagi ära lõhkunud (kõige rohkem kahju saab minu parem rusikas ning laud :D). Kui ikka räme beat tuleb, siis toorelt rusikaga vasta lauda.
Kyll aga nolgina telekamänge mängides...siis noo seal oli alati instatilt ning mängukonsooli puldid läxid nagu kylmad siidrid reede õhtul :D :D :D :D
tegu ei ole naljaga. see oli miski suvel keskel (vana kast, sai ostetud eelmise aasta sept 1.5k eek, ei kasuta enam ammu). põhjust ei mäleta, aga võtsin kurika ja peksin selle sita juppideks. sitaks rahunenud olin pärast. sõber sai sealt veel töötava 1gb ddr2 mälu peale seda endale.
tegu ei ole naljaga. see oli miski suvel keskel (vana kast, sai ostetud eelmise aasta sept 1.5k eek, ei kasuta enam ammu). põhjust ei mäleta, aga võtsin kurika ja peksin selle **** juppideks. sitaks rahunenud olin pärast. sõber sai sealt veel töötava 1gb ddr2 mälu peale seda endale.
Maksan prükkar Igorile Koidula ja kütan raisale vasta hambaid. Vana tiirleb üpris tihti akna all, et äkki mul tal kerget tööotsa pakkuda... Tuleb ju jääda ikka humaansuse piiridesse...
Comment