Küsimus rea kohta.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • masterpuppet
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2094

Re: Küsimus rea kohta.

Ning pärast kuse autol kummid täis.

Comment

• daljoh
      Vana Tegija
      • Feb 2009
      • 1032

Algselt postitas Rage
      imo väga nõme leveldamine uue kasutaja pihta käib siin..
      +1

Comment

• K2snakas
        Pokkerihai
        • Feb 2009
        • 2388

Algselt postitas Rage
        imo väga nõme leveldamine uue kasutaja pihta käib siin..
        pigem leveldab tema ise, see on lihtsalt unreal, kui sa oled 2 nädalat mänginud ja sa ei tea kõiki võimalikke kombinatsioone!

Comment

• daljoh
          Vana Tegija
          • Feb 2009
          • 1032

seda ka muidugi

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas K2snakas
            pigem leveldab tema ise, see on lihtsalt unreal, kui sa oled 2 nädalat mänginud ja sa ei tea kõiki võimalikke kombinatsioone!
            ma ei tea... ma olen kohanud inimest kes ka pikema aja peale ikka mäletam miskist videomati automaadist, et ka KA234 oli rida..

ja imo on siin ka old küsimusi, kum rida kõvem on, kas TJQKA või A2345

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Ma vaatan et teemaalgataja pole eriti seda tüüpi, kes väikse leveldamise hinge võtaks.

Comment

• SamGold
                Õpihimuline Mängur
                • Mar 2009
                • 302

pigem leveldab tema ise, see on lihtsalt unreal, kui sa oled 2 nädalat mänginud, ei tea kõiki võimalikke kombinatsioonegi kuid juba pokkeriprod.com'is oma account! :D

Comment

• Provoker
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 3067

Selles mõttes, et kui ma kunagi alustasin freerollide mängimisega läks mul ma usun kauem kui 2 nädalat selleks, et selgeks saada kumb on kõvem kas mast või rida ;D Klõbistasin lihtsalt nuppe. 8)

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

mul läheb siiamaani omahas natuke aega, et aru saada, miks ma ei võida, kui mul on As ja maas on ssss.

Comment

• Kairo13
                      Räme Fish
                      • Oct 2009
                      • 6

Algselt postitas alaska
                      ega need sul ühest mastist ei olnud?
                      Kahjuks mitte, siis poleks mingit vaidlust tekkinud.

Algselt postitas alaska
                      Ma vaatan et teemaalgataja pole eriti seda tüüpi, kes väikse leveldamise hinge võtaks.
                      Muidugi mitte, alguses peabki mööda päid ja jalgu saama - siis jääb vähemalt eluks ajaks meelde. See on iga asjaga nii :D

Ma just ütlesin, et minul oli õigus, aga teema tegin selleks, et mul oli enda jaoks kinnitust vaja. Samas kui nüüd võtta ette pokkeritubade pokkerikoolid, siis seal ei ole kusagil kirjas, et rea puhul võib A olla nii alustaja kui ka lõpetaja.

Algselt postitas SamGold
                      pigem leveldab tema ise, see on lihtsalt unreal, kui sa oled 2 nädalat mänginud, ei tea kõiki võimalikke kombinatsioonegi kuid juba pokkeriprod.com'is oma account! :D
                      Kommentaari esimese poole vastus üleval. Teine pool - et pokkerit mängida edukalt pead seda oskama ja oskus tuleb osaliselt läbi teoreetilise õppimise, selleks oli vaja leida hea sait, kus on olemas asjatundlikud liikmed ja asjalikud õpetused algajaile - need kõik on siin olemas. Konto tegin selleks, et mulle ei meeldi olla nö lurker (ilma kontota lugeja). Ise foorumi adminina meeldib mulle, kui lehekülje all osas oleks statistikas membereid rohkem kui gueste.

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Algselt postitas SamGold
                        Meh, kui ma oma bankrolli triobeti freerollidest alustasin, siis vähemalt 2 kuud vaatasin alt nurgast, kas mul on flush või rida.
                        Fullstacks have more fun.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

A-2-3-4-5 on kõige ebaloogilisem rida. Isegi, kui sa tead kombinatsioonide tähendusi, ei tule sa never-ever selle peale, et A-2-3-4-5 annab ka rea. Kui sa seda tead, siis tõenäoliselt oled mutant

Selline küsimus on enamustel algajatel ja ka mul läks omajagu aega ,et teada saada, et kõige väiksem rida on ässast-viieni. Tekib üleüldse küsimus, et miks on nii? Miks siis ei ole K-A-2-3-4 rida? Miks just ässast?

Ja algaja üle naermine näitab seda, kui algaja ta ise on.

Comment

• K2snakas
                            Pokkerihai
                            • Feb 2009
                            • 2388

Algselt postitas ranka
                            Ja algaja üle naermine näitab seda, kui algaja ta ise on.
                            keegi ei naera, lihtsalt paneb ohkama ja imestama, et kuidas siuke asi on võimalik...

Comment

• kivisaba
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2514

ei no poiss teadis ilusti et A-5 on rida ju aga kuna ei viitsinud häusata "sõpradega" siis foldis vaidluse
                              kuna ei teadnud kust oma poolele kinnitust saada tuli ja küsis prolt
                              nüüd aga on ainuke loogilne samm minna ja raha sisse nõuda

Comment

• timukasr
                                Vana Tegija
                                • Nov 2008
                                • 1099

Minu arust siin küll midagi uskumatut pole, suht tihti kohtab juttu ala, kui mõlemal vennal on mastid (erinevad kickerid), kas siis on split pot jne.

Sõber rääkis hoopistükkis lõbusa loo. Läks mingi reisifirmaga slovakkiasse (või kuhugi sinna kanti) suusatama ja siis neil bussis, mingid vennad, kes lasid ohjeldamatudes kogustes jäägermeistrit (üks robis isegi teise valge nokamütsi täis), mängisid pokkerit. Siis mingi tõstmine särki värki käis ja järsku üks läks all-in. Teine ütles, et tal pole piisavalt raha, et all-ini callida (kuigi tal oli nuts) ning oli sunnitud käe foldima. Mitte keegi seal ei leveldanud, vaid kõik arvasid tõsimeeli, et kui sul chippe pole, siis edasi mängida ei saa. Sõber obv ei julgenud midagi öelda.

Comment

Working...