Millist tuba valida?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Keiss
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1592

Re: Millist tuba valida?

Mul ka väike plaan Everestiga lähiajal, vaatasin just seal kohalike mängu ning tõesti mega suured aknad, pmst ma saan 24" monitoriga 6 aknaga mängida ilma et kattuksid aknad. Kuidagi veel väiksemaks ei saa neid? Ja ei leidnud ka Hand History nupukest üles, help!

Comment

• Maheaatom
      Grinder
      • Oct 2008
      • 958

Algselt postitas hotcocacola
      ma ei saa aru, miks te soovitate algajale pokerstarsi ?
      ilmselgelt kõige valem idee.

Algajale on väga tähtis boonus rakeback! Kindlasti tuleks valida tuba, kus saab rakebacki.
      Ise ei soovitaks Full Tilti ka, kuna seal on kõvem tase, kui teistes saitides kus rbki pakutakse :)
      Starsis ja FullTildis (maailma suurimad pokkeritoad) on alati olemas tõelised mikrolauad (NL2), kõige suurem mängude valik (nii cash- kui turniriid) ning garanteeritud turvalisus; Starsis ka väga hea (eestikeelne) klienditeenindus ning ülikiire arveldamine. See kõik on alustavale mängijale ideaalne kompott ning annab kokkuvõttes parema tulemuse kui mängimine toas, kus on vähem mängijaid, piiratum mängude valik ja sageli ka vilets ja ebakindel tarkvara. Ja pole see Starsi ja FT tase ka enam nii kõva midagi - microlaudades on fishe küllaga. Everest ja Pacific on loomulikult täielikud kalatiigid aga päris esimese mängukohana ma neid niiväga ei soovitaks; sinna võiks lennata peale siis, kui mingid kogemused juba käes.

Ja ma ei leia ka, et pokkeritoa valik tuleks igal juhul teha rakebacki % järgi. Paljud deposiit- ja muud boonused on näiteks rakebackist palju tulusamad. Rakebacki järgi tuleks valik teha juhul, kui soovite ühes kindlas kohas stabiilselt ja palju mängida. Ning on teada, et see tuba on usaldusväärne, korraliku mängude valikuga ja vähegi normaalse softiga.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

mina FTP'd algajale ei soovitaks.. ise tegin selle kuu alguses NL5'te ja NL10't ja no tra ema anna kirvest.. isegi need olid shortstacke ja nite täis.. pold haruldane leida NL5 lauda mille keskmine VPIP oli 9 ja aggr oli 7

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Maheaatom
          Starsis ja FullTildis (maailma suurimad pokkeritoad) on alati olemas tõelised mikrolauad (NL2), kõige suurem mängude valik (nii cash- kui turniriid) ning garanteeritud turvalisus; Starsis ka väga hea (eestikeelne) klienditeenindus ning ülikiire arveldamine. See kõik on alustavale mängijale ideaalne kompott ning annab kokkuvõttes parema tulemuse kui mängimine toas, kus on vähem mängijaid, piiratum mängude valik ja sageli ka vilets ja ebakindel tarkvara. Ja pole see Starsi ja FT tase ka enam nii kõva midagi - microlaudades on fishe küllaga. Everest ja Pacific on loomulikult täielikud kalatiigid aga päris esimese mängukohana ma neid niiväga ei soovitaks; sinna võiks lennata peale siis, kui mingid kogemused juba käes.

Ja ma ei leia ka, et pokkeritoa valik tuleks igal juhul teha rakebacki % järgi. Paljud deposiit- ja muud boonused on näiteks rakebackist palju tulusamad. Rakebacki järgi tuleks valik teha juhul, kui soovite ühes kindlas kohas stabiilselt ja palju mängida. Ning on teada, et see tuba on usaldusväärne, korraliku mängude valikuga ja vähegi normaalse softiga.
          PokerStarsi 2NL ja 5NL lauad on deep lauad (5NL 200BB deep ja 2NL isegi 250BB deep) ning algajad, kes mängivad tight stiili aga ei oska veel käsi lugeda, fishe abuseda ning ei tea pot/implied oddsides vähe/mitte midagi on algajatele vägagi ebamugavad.

Comment

• variatsioon
            Pokkeritark
            • Nov 2008
            • 5849

Algselt postitas ranka
            PokerStarsi 2NL ja 5NL lauad on deep lauad (5NL 200BB deep ja 2NL isegi 250BB deep) ning algajad, kes mängivad tight stiili aga ei oska veel käsi lugeda, fishe abuseda ning ei tea pot/implied oddsides vähe/mitte midagi on algajatele vägagi ebamugavad.
            masedav et starsis NL100+ deep laudu ei ole.

Comment

• vinney
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 473

ei osanud muust teemast küsida....
              uuest aastast arvatvasti loobun prima teenetest.
              seega on tarvis uut tuba otsida.
              plaanis on hakata mängima NL25 6max või FR (keegi võiks natuke öelda, mis on kumbagi stiili plussid ja miinused)
              kuna praegu primas pole FR laudu mängin 6max aga ise ma arvan, et mulle sobiks FR rohkem kuna ma ei kaitse eriti enda blainde ega pole piisavalt agro,
              ega oska eriti riidida vastaseid. kas mul oleks siis parem FR minna?
              ise olen vaadanud FTP ja PS , esimeses 27%RB , starsis on vist mingid boonuste lahtiostmise süsteem? kumba soovitate?
              arvatavasti 12+ lauda FR siis , 6max tegin 10 lauda

Comment

• rohelinekonn
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 3808

Ma ise eelistan PS fulltildile. Soft on tõsiselt parem multi tableimiseks (kasutan stack laotust) FT vahest ei viska lauda ette ja siis jääd insta sit outi ise ei teagi seda ja siis mingi hetk avastad et 15 laua asemel mängid hoopis8 laual. Shorte on ka tunduvalt rohkem full tildis.
                Igatahes PS minna full tilti ma ei suutnud proovisin seal aga soft ja kogu krempel oli nii närve sööv et ei näinud põhjust ennast kiusata selle 27% rakebacki pärast.
                Aga su jutu peale soovitan küll pigem FR lasta kui 6maxis madistada. kui oled mõlemat proovinud peaksid ise aru saama kumb lõbusam on.

Comment

• vinney
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 473

stack tähendab, et lauad üksteise otsas?
                  kui ma nt starsis hakkan 0st mängima, pole mul mingit levelit seal, saan ma üldse mingit % reikbäkki?
                  ning palju sellest depo boonusest starsis saab tehtud NL25ga?

Comment

• Bikewarrior
                    Bännitud
                    • Apr 2009
                    • 283

Algselt postitas vinney
                    stack tähendab, et lauad üksteise otsas?
                    kui ma nt starsis hakkan 0st mängima, pole mul mingit levelit seal, saan ma üldse mingit % reikbäkki?
                    ning palju sellest depo boonusest starsis saab tehtud NL25ga?
                    Stacked on jah lauad üksteise peal tava suuruses üleval vasakus nurgas näiteks.

arvesta keskeltläbi et saad 100 mängitud käe kohta 10vpp punkti. Kui teed 600daalase depo peaks 10200vpp tegema ehk 102000 kätt. Tegelikkuses olenevalt mängustiilist näiteks (LAG - loose agressive)saab ka vähemate käte arvuga selle lahti kui saad nt 12-13vpp 100 käe kohta.

Comment

• vinney
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 473

You have six months after your first deposit to earn all the VPPs needed to release your bonus.

kuus kuud võin seda 100k kätt teha või:D?

Comment

• Bikewarrior
                        Bännitud
                        • Apr 2009
                        • 283

Algselt postitas vinney
                        You have six months after your first deposit to earn all the VPPs needed to release your bonus.

kuus kuud võin seda 100k kätt teha või:D?
                        tuleb nii välja. Rahulikult mängides, mängiks kahe kuuga lahti. Kui iga päev mängid paar tundi.

Comment

• vinney
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 473

nii kui 170VPP kokku saan võetakse see ära ja antakse 10usd vastu?
                          kuus 50k kätt pole vast probleem jah

Comment

• Provoker
                            Pokkerihai
                            • Jan 2009
                            • 3067

ära ei võta keegi sult miskit.

Comment

• vinney
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 473

st võin neid kasutada ka võin pean 100k punkti ette näitama?

Comment

• Provoker
                                Pokkerihai
                                • Jan 2009
                                • 3067

kasutada saad ikka. Ei pea miskit korraga ette näitama. Boonuse vabastamanine nn countdown süsteemis ju.

Comment

Working...