Millist tuba valida?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: Millist tuba valida?

Algselt postitas marguzz22
    sama küsimus jah, et palju laua keskmine VPIP on 6max näiteks? ja kas kodulehe aadress lõppeb .net ? või .com? ma ei tea 2tk neid
    Eeldan, et sama keiss, mis Starsil, teadupärast enamus riikides gamblingsitede reklaam keelatud ja siis tehaksegi .net kodukas ka mille eesmärk on siis "tutvustada mängu" vms. Sellepärast igalpool live'del jne Stars nokatsi annabki, mis reklaamib PokerStars.net-i.

Comment

• marguzz22
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1458

http://www.everestpoker.com/ kas saate ligi siia?mina ei saa

Comment

• K2snakas
        Pokkerihai
        • Feb 2009
        • 2388

http://www.everestpoker.com/ kas saate ligi siia?mina ei saa
        töötab! javat vajab vb sul pole!

Comment

• rrrr
          Grinder
          • Nov 2008
          • 904

Noh, üle 60 VPIP lauda annab otsida. Tavaliselt on tipptunnil mingi 10 lauda flopivaatamise% >50 ja aga lauda istumisega pole probleeme kohta kus näitaja on 40-50%. Ise tavaliselt sinna maandun kuna ei viitsi oodata waiting listis 2-3 tegelase taga.

Comment

• LuuK
            Vana Tegija
            • Dec 2008
            • 1138

Millist arvutit see vajab? muidu ei küsiks, aga ongame ära hirmutanud :D

Comment

• EGERT
              Vana Tegija
              • Mar 2009
              • 1042

Algselt postitas rrrr
              Ise tavaliselt sinna maandun kuna ei viitsi oodata waiting listis 2-3 tegelase taga.
              pane waiting listi ja vaheta hiljem välja. table selection annab sulle midagi ka juurde :)

Comment

• lauriiii
                Julm Donk
                • Feb 2009
                • 97

Mänginud nüüd umbes 1h Everestis ja selle ajajooksul kaks korda crashind, kui uus laud avaneb. "Runtime C++ error" or smth. Java-ga seotud midagi?

Supportist öeldi, et asi on selles, et kasutan HM ja seal mingi kala :P

Comment

• Matzet
                  Julm Donk
                  • Oct 2008
                  • 74

Kolisin ka Everesti,olen rahul selle otsusega :)

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

Algselt postitas rrrr
                    Võrdluseks võin tuua Everesti - 500 taalane Pokernewsi boonus, minu hinnangul NL25-s 6-max mängides vabaneb 22K kätega (mul hetkel pea pool läbi mängitud) ja aega on 30 päeva. Laudu on jalaga segada (eile õhtul oli 26K mängijaid sees). Saab ka lahjama boonuse valida, mida vabastada jõudumööda aga mina soovitaks just seda 500-st kui mängid vähemalt NL25-s ja 22K käsi kuus, sest boonus vabaneb alles lõpus. Kui ära ei tee oled ilma.
                    krt ma hästi ei usu, et NL25-s saad 22K käega selle boonuse lahti. Usun pigem 50k+ käsi.
                    Pokernewsis kirjutab nii...

Valides $500 boonuse (kood PNEWS500) tuleb koguda 5000 Summit-punkti, mis tähendab, et otsesõnu on iga boonusdollari vabastamiseks vaja teenida vaid 10 Summit-punkti. Ainuke konks on selles, et see boonus makstakse välja ühes osas ning kui mängija peaks mingitel põhjustel boonuse lahtimängimise katkestama või ei tule sellega toime määratud aja jooksul, jääb ta sellest lihtsalt ilma. Boonuse vabastamiseks tuleb maksta reiki $625 (turniire mängides) kuni ca. $1000 (madalates rahalauadades), mis tähendab teoreetilist rakebacki lausa 50-80%!
                    Mõlema boonuse vabastamiseks on aega 30 päeva.

krt 1000 daala rake maksta NL25-s 22k käega küll ei maksa....
                    BTW palju sul praegu neid summit punne on ja mitu kätt oled mänginud?
                    Ise otsin ka mingit head kohta kuhu depokas teha ja siis hea boonus vabastada. saaks see ongame juba oma softi korda....

Comment

• BuildUp
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2547

Kui roll väike (alla 100$), siis mina soovitaksin kindlalt valida pokerstarsi. Esiteks supersoft, teiseks on seal hunnikus fishe ning võimalus mängida 24l laual. See 100% 50$ first deposit bonus on veidi väike, aga siiski parem kui mitte midagi. Kui korralikult asi kätte võtta ning kuu aega grindida peaks roll olema vähemalt üle 200$ ning siis ma vaataks juba edasi mõnda soliidsemasse tuppa kuhu pikemalt paikseks jääda(kus oleks siis hea rakeback või boonused).

Comment

• lauriiii
                        Julm Donk
                        • Feb 2009
                        • 97

Olles nüüd paar päeva mängind Everestis siis tõesti, kahetseda pole midagi. Selliseid donke nagu seal, ei näinud ma isegi ongame´s :D Kaks miinust minu silmis: Laudu ei saa eriti väikseks teha ja laudadel on waitinglistis üldiselt 6+ inimest. Aga fishid korvavad need miinused kuhjaga ära :)

Comment

• rohelinekonn
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 3808

Algselt postitas lauriiii
                          Olles nüüd paar päeva mängind Everestis siis tõesti, kahetseda pole midagi. Selliseid donke nagu seal, ei näinud ma isegi ongame´s :D Kaks miinust minu silmis: Laudu ei saa eriti väikseks teha ja laudadel on waitinglistis üldiselt 6+ inimest. Aga fishid korvavad need miinused kuhjaga ära :)
                          mängisin kunagi everestis, sest oli vaja 2+2 boonus programmi jaoks punne et raamatuid saada, soft ajas nii tilti et praegune ongame pole isegi nii keema ajav. Kohe kui punnid koos olid tegin tulekut.

Comment

• marguzz22
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1458

Algselt postitas lauriiii
                            tuleb ka kontrollima tulla seda fishi parve

Comment

• Tylos
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 340

tuleb ka kontrollima tulla seda fishi parve
                              Parv suurenes yhe indiviidi v6rra. Parv + 1 = natuke suurem parv

Comment

• ragZag
                                Julm Donk
                                • Dec 2008
                                • 34

Oskab keegi öelda palju PKR.com'is näiteks NL10's(6max) tunni jooksul PKRpunkte võib teenida?

EDIT:Kas keegi on üldse PKR.com saidil first deposit bonust lahti mänginud? Kui ulmeline see olla võiks? I need some answers please :)

Comment

Working...