ruuterit pole vaja k2ppida ju imo? lihtsalt arvutis vahetamisest piisab ka ?
ma ka suht kindel, et sellest piisab..
ega enne ju ei tea kui esmaspäev kätte jõuab.. mul kodus ka ruuter.. saan seal peal ka testid teha ja vajadusel juhendada mis tegema peab.. aga hetkel olen suht kindel, et ruuterit ei ole vaja torkida..
Mul see väga pikk ei olnud ja lõpp oli:
ehk lõppes Id=3'ga, sellega pole probleemi?
Name: pokerstars.com
Address: 77.87.179.116
ma seda muu mula sügavamat sisu kahjuks dekodeerida ei oska.. aga imo kuniks sul lõppu viskab nii saidi nime kui õige IP peaks kõik korras olema...
p.s. loodame, homme pole mu ukse taga seksikad mundris mehed.. kes muga sidumismänge mängida tahavad.. selle eest, et õpetan inimesi interneti settinguid muutma:-P
ma seda muu mula sügavamat sisu kahjuks dekodeerida ei oska.. aga imo kuniks sul lõppu viskab nii saidi nime kui õige IP peaks kõik korras olema...
p.s. loodame, homme pole mu ukse taga seksikad mundris mehed.. kes muga sidumismänge mängida tahavad.. selle eest, et õpetan inimesi interneti settinguid muutma:-P
ma isiklikult arvan et IPV4'st piisab... imo pokkerikliendid jms kasutavad ka ainult IPV4'ja.. vaatasin kas google DNS toetab IPV6'te.. ja vastus selline:
Ei usu eriti, et pokkerikliendid veel niipea versioon6'te kasutama hakkavad.
Ma juba vahepeal kahtlesin, kas keegi üldse teab ja oskab teistele lihtsalt selgitada, mida see jama täpselt tähendab või kuidas sellele läheneda. Kui see reaalselt probleemi lahendab, siis teen ettepaneku Ragele kast õlut ja suveturniiri pilet käristada kambaga.
Ma juba vahepeal kahtlesin, kas keegi üldse teab ja oskab teistele lihtsalt selgitada, mida see jama täpselt tähendab või kuidas sellele läheneda. Kui see reaalselt probleemi lahendab, siis teen ettepaneku Ragele kast õlut ja suveturniiri pilet käristada kambaga.
ootame õnnitlustega blokeeringute aktiveerumiseni.. siis näeb kas asi toimib või mitte.. aga tasuta õllele ma kätt ette ei pane:-D
Krt, kui ma seda kuntrolli teen full tilti kohta, siis ta viskab mul korraks selle musta kasti ette küll, aga ma ei jõua sealt mitte midagi lugeda, enne kui see juba ise sulgub.
Comment