UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pikk28
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 6695

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas Vapsik
    Tore, et juristihärra on endiselt foorumis liikvel ning heidab aeg-ajalt mõne tarkusetera lihtrahvale, kes oma rumaluses kohe kuidagi hakkama ei saaks.
    puhas kuld

Comment

• marguzz22
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1458

Ma ei saanud ütlemata jätta, minu vabandused solvangu pärast aga . 3lk vastuseid, et "stars töötab jee", "saan raha kanda". Wtf? Kui inimene ise üldse lugeda ei viitsi siis on küll natuke halvasti. Kas on kergem tulla siia foorumisse, kirjutada sama küsimus 10x uuesti ja oodata vastust või konstateerida debiilset fakti, kui võtta kätte ja lugeda paar lehte tagasi või minna nt. pokernewsi kodulehele, kus asjad on väga hästi ära seletatud ja öeldud eesti keeles juba kuid tagasi, et 1.jaanuarist midagi ei muutu? Ma ei saa aru lihtsalt sellest.

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

selliseid asju juhtub kogu aeg maailmas, mis on täiesti ootamatud ja täiesti ajuvabad.

Comment

• olavike
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1269

Aga ma ei saa aru, kuidas jurist eesti keelt ei oska (ütlematta?).

Comment

• Dogers
            Pokkerihai
            • Dec 2008
            • 2500

lisaks veel, et alla 21 aastastele, pokkeritoad hakkavad seda vanust jälgima alates sellest hetkes, mil nad eesti litsentsi saavad

Comment

• olavike
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1269

Algselt postitas Dogers
              lisaks veel, et alla 21 aastastele, pokkeritoad hakkavad seda vanust jälgima alates sellest hetkes, mil nad eesti litsentsi saavad
              Sinu suureks rõõmuks, eks ole? :P

Comment

• Dogers
                Pokkerihai
                • Dec 2008
                • 2500

no ma olen oma panused teinud sellepeale, et enne veebruari nad ei saa seda :D

Comment

• marguzz22
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1458

Algselt postitas olavike
                  Aga ma ei saa aru, kuidas jurist eesti keelt ei oska (ütlematta?).
                  Kui midagi teemakohast öelda ei ole hakkame foorumis eesti keelt õpetama. Äkki leiad veel mingeid komavigu jms. Muidu võiks panna foorumisse nupu ka keelepededele, et näen kirjaviga ja siis tuleb kohe PS postitajale? Kas sa muidu oled see mees, kes käib ja lehtede kommentaariumites kirjutamas, et seal ei olnud koma jms?

Ja, mis kuradi jurist peab olema selleks, et lugeda natuke paar lehte ettepoole või otsida asjakohast infot. Küsimus on inimese enda mugavuses ja laiskuses. Kui pokker on sinu hobi või veel enam töö, siis natuke võiks ju ringi vaadata?

Comment

• Dogers
                    Pokkerihai
                    • Dec 2008
                    • 2500

pange nüüd keegi see special olympicsi pilt ka siia, siis oleks tehtud fight :D

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Krdi donk noamees, ära ässa siin

Oled natuke suuremate juristi teadmistega või whatever, ei ole vaja teistele näkku naerda, et kõik peale Sinu on nüüd lambad. Lähed hambaarsti juurde ja Sa küsid, mis aparaat see on? Tahad, et hambaarst Sulle näkku naeraks, haha rohvel, Sa ikka eri donk, kuidas Sa seda ei tea?

Selleks ongi spetsialistid, igaüks oskab oma ala ja need kes ei tea, küsivad.

22lk'd teemat, ei ole aega igal noobil seda läbi lugeda, kui nii tark oled, olexid võinud juba mitu kuud tagasi teha siis teema, kus esimene postitus seletab ära kõik, mis juhtuma hakkab.

Aga nüüd vaja siin wtf'itada .

No ma ei tea

Oi rsk, tilti läxin praegu

Fishhhhhhhh

Comment

• mcbethk
                        Bännitud
                        • Oct 2008
                        • 687

Kas Marguzz sa polnud mitte see, kes esimesena hakkas peale selle jutuga, et "This is gonna be like in Italy, oh we're so fucked blablabla"??

Comment

• Pahvak
                          Pastilaa?? Ei!
                          • Dec 2008
                          • 4431

Mingi 2. kursuse juuramees minult küll austust ei saa - enamik on rahade eest õppivad ja ei lähe isegi magistrantuuri.
                          Fullstacks have more fun.

Comment

• marguzz22
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1458

Hakkame nüüd kõik vaidlema ja üksteist solvama. Minu point oli lihtsalt, et kui teid pokker huvitab, siis võtke palun see aeg ja tehke endale asjad selgeks. Oodata foorumis mingeid vastuseid selle asemel et avada google.com või lugeda aeg-ajalt lehti ei ole palju nõutud. Mingi analüüsi- ja loogikavõime võiks ju olla. Aga kõik inimesed on erinevad, vabandust kui kedagi solvasin ja ennast puudutatuna tundsite - see ei olnud minu eesmärk. Kui keegi vähemalt selle jutu peale pokernewsi aastalõpu posti läbi luges on jutt juba oma eesmärki täitnud.

Jätkake teemakohast arutlust palun, modisin oma solvava postituse ka ära.

Comment

• flipmachine
                              Pokkerihai
                              • Jul 2009
                              • 1857

Soov oleks tuleval nädalal kas eversti või full tilti teha depo ja hakata boonust vabastama, on mõistlik otsus? või peaksin paar nädalat veel ootama ja vaatama,mis uus seadus kaasa toob?

Comment

• alaska
                                forever
                                • Oct 2008
                                • 6599

Praegu ei paista küll mingit põhjust kusagilt, miks peaks ootama.

Comment

Working...