UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • krayzie
    Grinder
    • Oct 2008
    • 706

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas lenC
    need 7 osariiki, mis hakkavad online pokkerit lubama(sh Nevada(see kus Las Vegas asub)) peaks juba laskma Partysse sisse logida. 100% kindel pole.
    Las Vegases saab partys mängida

Comment

• Maheaatom
      Grinder
      • Oct 2008
      • 958

Algselt postitas Rage
      why?
      Sest see on tarbetu õli tulle viskamine. Enamik pokkeritubadest ei tea nagunii mitte midagi Eesti seadustest ning kui ka teaksid, ei hakkaks torkima Eesti mängijaid enne kui Eesti riik neile survet avaldab. See ei toimu aga kindlasti 01. jaanuaril (seaduse väljatöötaja ise vihjab Päevalehes, et "üleminekuks" läheb kuni kuus kuud) ning kahtlane, kas ja kuidas üldse toimub. Kui aga kari mängijaid mingist x-riigist saadab kirju stiilis et "annan teile teada, et meil keelatakse pokker ära, kas ma ei saagi siis teie toas enam pokkerit mängida ega cashi hoida", siis arvake kümme korda, mida teile vastatakse. Sama "tark" oleks saata kiri näiteks politseile, et "ma tean küll, et Eestis on piraatlus seadustega keelatud, aga ma ikkagi sooviks saidilt www.piraatmuusika.ee paar lugu tõmmata, ega ma ju ei tohi seda teha" (muidugi vastatakse teile EI ja pannakse ka see varem rahulikult aastaid tegutsenud sait kibekiirelt kinni).

Parandamatud pessimistid, kes on praegu kindlad et 01.01.10 on igal pool game over - palun kolige ära oma Taisse/Lätisse või minge otsige tööd (mida te tõenäoliselt ei leia) aga ärge tehke asjatu paanikatekitamisega asju palju hullemaks, kui need on. Niisamuti ärge palun saatke kirju näiteks rahandusministeeriumile või teistele ametkondadele, kui te ei tea, mida ja kuidas kirjutada. Praegu on vaja ühist ja mõtestatud tegevust (millega kindlasti ka hakatakse ASAP tegelema) ning kindlasti ei ole seis nii must kui paistab. Ja kui ka oleks, siis vähemalt 3,5 kuud saavad kõik veel mängida ja ei ole mõtet selle aja jooksul liigse stressiga enda organismi kurnata.

Comment

• marguzz22
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1458

Algselt postitas marguzz22
        Pokernewsist

Küsisin starsilt, et mis tegema peaks, kas ennem klots välja kanda vms .. vastati nii:

Hello xxxxx,

Thank you for writing back.

I would advise you to cash out your money before the law has been
        implemented to be on the safe side, so December 2009.

Please do not hesitate to email me again should you have any further questions.

Regards,

Cathrine
        PokerStars Support Team

väga huvitav vastus :D

Mina leian, et selliseid küsimusi peab ikka küsima, eriti need kellel rohkem raha arvel on. .

Comment

• taipupole
          Lõpuboss
          • Oct 2008
          • 2181

Algselt postitas Maheaatom
          Sest see on tarbetu õli tulle viskamine.
          +1. See idiootne postikanatamine ja tobeduste kopeerimine on täiesti arusaamatu.

Comment

• dabljuu
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2008
            • 494

Mul tuli selline mõte, et nagu teada, tuleb PokerStars Baltic Festival 28.-31. oktoobril. Et kui teha mingi pikett Toompeal sel ajal. Minuarust on piketid lahedad ( kui ägedalt korraldada ) ja peaks saama ka meediakajastuse nii välismaa kui Eesti meedias.

See on täiesti toores ja juhuslik mõte , kiitke või laitke.
            Ma ei tea ise pikettide korraldamiselst midagi aga tundub fun, ei tsensuurile!

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

Algselt postitas ranka
              Ma ei tea kas su kommentaar on iroonia või mitte aga rull on kindlasti suurema entertainment valuega, kui automaat. Üleüldse rull on ikka väga suure entertainment valuega võrreldes teiste kasiino mängudega. See muidugi eeldab, et lauas on ka teisi mängijaid, kellega mula ajada ja siis igasugu fun long shot numbreid hittida ning rull peaks olema üks aeglasemaid kasiino mänge, kus saab nalja ka kõige väiksemate panustega.

Tiskoga ükskord loopisime 10-neseid bette poolteist tundi, et teha aega parajaks, kuna Naxer Müraka ja Valtsiga tulid Tallinnas ning me pidime Naxu juurde magama minema. Lauda ostsime 5 sotti eest, selle eest tellisime pidevalt jooke ning ära minnes oli enam vähem samapalju alles. Väga fun mäng.

EDIT: Jutu mõte, et kasinn ja kasiinomängud peavad eelkõige täitma meelelahutuse eesmärki
              minu kommentaar oli surmtõsine.
              sinu jutt rulli kohta 101% tõsi. ajad diileri ja teiste mängijatega mula, õpetad elukutselisi rulliprosid tõsise näoga mängu biitima jne. ent.value on laes.
              eile ootasin cashi järjekorras ja grindisin ca 30 min. range brm järgi rulli lauas. svenza õpetas summer festi ajal mängu biitima.
              tõmbasin riskfreelt 200.- pealt 3,7k peale. ez game.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Sest see on tarbetu õli tulle viskamine. Enamik pokkeritubadest ei tea nagunii mitte midagi Eesti seadustest ning kui ka teaksid, ei hakkaks torkima Eesti mängijaid enne kui Eesti riik neile survet avaldab. See ei toimu aga kindlasti 01. jaanuaril (seaduse väljatöötaja ise vihjab Päevalehes, et "üleminekuks" läheb kuni kuus kuud) ning kahtlane, kas ja kuidas üldse toimub. Kui aga kari mängijaid mingist x-riigist saadab kirju stiilis et "annan teile teada, et meil keelatakse pokker ära, kas ma ei saagi siis teie toas enam pokkerit mängida ega cashi hoida", siis arvake kümme korda, mida teile vastatakse. Sama "tark" oleks saata kiri näiteks politseile, et "ma tean küll, et Eestis on piraatlus seadustega keelatud, aga ma ikkagi sooviks saidilt www.piraatmuusika.ee paar lugu tõmmata, ega ma ju ei tohi seda teha" (muidugi vastatakse teile EI ja pannakse ka see varem rahulikult aastaid tegutsenud sait kibekiirelt kinni).

Parandamatud pessimistid, kes on praegu kindlad et 01.01.10 on igal pool game over - palun kolige ära oma Taisse/Lätisse või minge otsige tööd (mida te tõenäoliselt ei leia) aga ärge tehke asjatu paanikatekitamisega asju palju hullemaks, kui need on. Niisamuti ärge palun saatke kirju näiteks rahandusministeeriumile või teistele ametkondadele, kui te ei tea, mida ja kuidas kirjutada. Praegu on vaja ühist ja mõtestatud tegevust (millega kindlasti ka hakatakse ASAP tegelema) ning kindlasti ei ole seis nii must kui paistab. Ja kui ka oleks, siis vähemalt 3,5 kuud saavad kõik veel mängida ja ei ole mõtet selle aja jooksul liigse stressiga enda organismi kurnata.

+1111111111111111111111111111111111111111111111111 11111111.99

Comment

• tolmuahv
                  Klubi Liige
                  • Feb 2009
                  • 2502

Maheaatom, kuivõrd oled vist valmis asja koordineerima, siis kas oled kaalunud Õiguskantsleri poole pöördumist? See peaks olema kõige kiirem ja mõjukam viis mingi mõttetu seadus ümber keerata või vähemalt selle rakendamisel tiibu kärpida. Kui Teder tuleks avaldusega, et seadus on kas vastuolus põhiseadusega, ELi määrustega või muul viisil fucked, siis peaks olema Maksuametil ja ministeeriumitel üsna ebameeldiv hakata kraane kinni keerama, kui igakord keegi selle peale pasundab ja näpuga näitab.

Tsitaat oiguskantsler.ee lehelt: "Teil on õigus isiklikult või oma volitatud esindaja kaudu pöörduda minu poole, kui Teie põhiseaduslikke õigusi ja vabadusi on rikutud. See hõlmab nii avalikke ülesandeid täitvate asutuste tegevust kui ka õigustloovate aktide põhiseadusele ja seadusele vastavuse kontrollimist. Samuti võite minu poole pöörduda eraõiguslike isikute vahel tekkinud diskrimineerimisvaidluste korral."

Andkem Tederile tööd ja leiba :)

Comment

• hotcocacola
                    HTCCACLA
                    • Oct 2008
                    • 14473

Algselt postitas tolmuahv
                    Maheaatom, kuivõrd oled vist valmis asja koordineerima, siis kas oled kaalunud Õiguskantsleri poole pöördumist? See peaks olema kõige kiirem ja mõjukam viis mingi mõttetu seadus ümber keerata või vähemalt selle rakendamisel tiibu kärpida. Kui Teder tuleks avaldusega, et seadus on kas vastuolus põhiseadusega, ELi määrustega või muul viisil fucked, siis peaks olema Maksuametil ja ministeeriumitel üsna ebameeldiv hakata kraane kinni keerama, kui igakord keegi selle peale pasundab ja näpuga näitab.

Tsitaat oiguskantsler.ee lehelt: "Teil on õigus isiklikult või oma volitatud esindaja kaudu pöörduda minu poole, kui Teie põhiseaduslikke õigusi ja vabadusi on rikutud. See hõlmab nii avalikke ülesandeid täitvate asutuste tegevust kui ka õigustloovate aktide põhiseadusele ja seadusele vastavuse kontrollimist. Samuti võite minu poole pöörduda eraõiguslike isikute vahel tekkinud diskrimineerimisvaidluste korral."

Andkem Tederile tööd ja leiba :)

+1

Comment

• rrrr
                      Grinder
                      • Nov 2008
                      • 904

Uus põhiseaduslik õigus - mängida pokkerit?
                      :D

Comment

• jrgn hell
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 3328

dumat nada, ne prõgat

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

p.s. ma polegi kuhugi midagi saatnud.. aga lihtsalt tahtsin teada, miks mitte saata.... tõsi on et enamik saite ei viitsi isegi uurida mis seadused need väikeses eestis kehtestatakse..

p.s.2. täringute loopimine on minuarust suurema entertainment valuega mäng.. + oddsid on ka paremad..

Comment

• marguzz22
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1458

ma leian, et juba keskkoolis peaks riigiõigus olema kohustuslik aine - esiteks sellepärast, et õpiksite põhiseadust tõlgendama ning teisalt sellepärast, et ei ajaks nii lolli juttu suust välja, see, et põhiseaduses on kirjas, et eraelu on puutumatu ei tähenda nt. et sind ei tohiks jälitada vms ükskõik mis § kohta käib sama jutt.. kõiki PS § võib rikkuda selle ideega, et riivet tuleb põhjendada ning seda tuleb teha vastavalt proportsionaalsuse nõudele, me peame vaatama seadusereservatsiooni liiki, materiaalseid, formaalseid piiranguid - eraldi teema on võrdsuspõhiõigused - anyway ei viitsi seletada ( ((1) Lihtne e. piiranguteta seaduse reservatsioon (nt. §29 lg.1 II lause) 2) kvalifitseeritud e. piirangutega seaduse reservatsioon (nt. §26 II lause)3) PS otseselt piiramise võimalust ette ei näe (nt. §-d 16 - 18) jnejne nagunii eriti midagi aru ei saa

antud seadus ei ole vastuolus ei põhiseadusega ega ka Euroopa Liidu seadustega tegemist on lihtsalt pasalt tehtud seadustega, ning pasalt on see seadus tehtud teadmatusest

Comment

• daljoh
                              Vana Tegija
                              • Feb 2009
                              • 1032

Tundub et mees teab mis mees räägib!

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

kolime kuhugi välismaale elama, suure pundiga.
                                Asutame kuhugi maakohta linna: Poker City
                                Ehitame suure maja, igale ühele 3 monitori ja särki värki.
                                ja elu on just kui lill

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

Working...