CardRunners / StoxPoker / Deucescracked ?
Collapse
X
-
-
Re: CardRunners / StoxPoker / Deucescracked ?
+1, aga miks ma peaks alloleva mehe HU 4-tabling videot vaatama või miks ta üldse on cardrunnersis?Algselt postitas variatsioon Vaata postitustRASK
Fullstacks have more fun.
Comment
-
Proovisin Cardrunnersi trial accounti teha , alguses sujus kõik ladusalt kuni viimaks viskas errori ,et ei saa accounti teha palun võtke ühendust admin või supordiga. Krt kõik krediit andmed ,adress jne oli juba pandud ja viimaks see error siis kui tahtsin compleateda regamist. Loodan ,et mu kaardil mingit raha maha ei hakka minema , login ei tööta ja mingit maili pole ka tulnud :S
Comment
-
Sulle ju öeldi täpselt, mida teha. Milles probleem siis?Algselt postitas Mrt1989 Vaata postitustProovisin Cardrunnersi trial accounti teha , alguses sujus kõik ladusalt kuni viimaks viskas errori ,et ei saa accounti teha palun võtke ühendust admin või supordiga. Krt kõik krediit andmed ,adress jne oli juba pandud ja viimaks see error siis kui tahtsin compleateda regamist. Loodan ,et mu kaardil mingit raha maha ei hakka minema , login ei tööta ja mingit maili pole ka tulnud :S
Comment
-
-
Mind ennast on selline sait nagu dragthebar huvitama hakanud, seal just nimelt micro limiitidele nlhe fullring videosi palju. Hetkel võimalik 7 päeva tasuta kasutada seda, kas hiljem jätkata on võimalik ainult makstes`?
Comment
-
Ennem 7 päeva lõppedes pead ära tühistama pakkumise või siis maksma vastavalt, millise paketi valisid.Algselt postitas Ints Vaata postitustMind ennast on selline sait nagu dragthebar huvitama hakanud, seal just nimelt micro limiitidele nlhe fullring videosi palju. Hetkel võimalik 7 päeva tasuta kasutada seda, kas hiljem jätkata on võimalik ainult makstes`?
FR kohta oli discobisco-lt mingid seeriad ja kindlasti väga head FR videod nl100+ on Milwaukee2 omad.
Comment
-
Seal sama süsteem, et saad tasuta 7 päeva kasutada, aga krediitkaardi andmed pead ikka alguses sisestama?Algselt postitas Rigged Vaata postitustBlueFire jättis väga soliidse mulje, ainult MTT videosid oli natuke liiga vähe.
Comment
Comment