Kõige fishisem pokkerituba

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: Kõige fishisem pokkerituba

Algselt postitas Wolferk Vaata postitust
    Kindlasti mitte ei olnud mind selles heads-up`is.Seda esiteks sellepärast, et ma ei mängi PokerStarsis rahalaudasid.Ja teiseks,kui ma mõnikord juhuslikult heads-up mängin,siis teen seda hoopis teisiti,kui need mängijad.A6 oleks ma kohe enne floppi all-inn lükanud.JT oleks ma lihtsalt blindi callinud/checkinud,aga mitte sellega vastase tõstet callinud või üle tõstnud.Enne floppi võis isegi nii mängida nagu nad seda tegid.Aga see,mis flopis toimus,oli küll fishide heitlus:)
    Tean, et sul algab kohe öine pikk ja väsitav sess. Ei tahaks väga segada sind aga hu 4 rollz?? Ma fish ka btw, ezz money epic print 4 u. Ma lasen sul vasakul istuda, siis oled IP ka terve hu matchi ja shipid ainult. xD

Ootan sind nl50 lauas 19.40$-ega epicfish1245 olen.
    Last edited by VisaHing; 14.01.13, 20:47.

Comment

• Wolferk
      Jube Noob
      • Jun 2012
      • 176

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
      Seda kas laud on hea ja tasemelt halb ei vaadata praktiliselt kunagi keskmise poti suuruse järgi vaid selle järgi palju mängijaid siseneb lauda preflop passiivselt raha sisse pannes. Või üleliia agresiivselt hoopis.

Küsiks sult ühe lihtsa küsimuse wolfrek. Kui NL10 lauas istub 2 eeldatvasti fishi. Sinu ainus read on see, et nad on imeliku stackiga ja kasutaja nimi on fishine N: ranka666666 stack 7.45$ ja olgerplät1275 stack 8.90$ ja nad istuvad järjest. Kuhu istud sina, ehk kas Fishidest vasakule või paremale?
      Miks peaks keegi fishiseid laudu players per flop järgi valima?! See näitab ainult seda,kui palju limpereid lauas on,kellele meeldib odavalt floppi vaadata.Sellistelt mängijatelt korjab üldjuhul vaid blindid kokku.Raha panevad nad rohkem mängu siis,kui nad "monster" kaardid saavad või midagi tugevat hitivad(kolmik,rida,jne).Mina otsin fishiseid laudasid loomulikult keskmise poti järgi.Mida kõrgem keskmine pot,seda vähem mängija/mängijad valivad kaarte,millega nad suurelt tõstavad ja suuri tõsteid callivad.Mina,kui hea mängija,ootan tugevaid käsi,millega ma eeldavasti olen fishist,fishidest ees.Ja suure tõenäosusega mõni fish tõstab,callib mu ületõste ja võib-olla läheb isegi all-inn,hoolimata sellest,kas ta on midagi tugevat kokku saanud või mitte.Aga see,et mõned mängijad siin foorumis eelistavad minna pigem AINULT 1%-3% oma bankrollist mingisse mõttetusse kõrge players per flop protsendiga lauda,kus vaid blinde koguda ja lootes nii 8-10 tundi päevas ja 4-10 lauas korraga mängides aastate pärast rikkaks saada,on minu arust täiesti naiivne.Siiski,osadel see õnnestub,osadel mitte.Oleneb sellest,kui hea tasemega mängija on,kui palju tal õnne on ja kui palju ta mängib.Tundub suhteliselt mõttetu sellisele teele minek...või siis ka mitte.Mõnele sobib selline meetod,mõnele mitte.Kes sedasi pidevalt korralikku raha teenivad ja kannatlikku ning tuima "action" olukordade pikka ootamist naudivad,on selline elukutse sobiv.Teistele,kellele selline meetod ei sobi,kuna neil ei ole piisavalt oskusi ning õnne,on selline meetod täielik aja ning raha raiskamine.Kui küsida tohib,siis palju te sellise suhteliselt väikeste keskmiste potidega laudades mängides päevas,kuus,aastas teenite? Tasub hästi ära või on nurisemiseks kah põhjust? Ja kui palju te keskmiselt päevas mängite,et neid summasid teenida? kui suure osa bankrollist tavaliselt lauda võtate ja mitmes lauas korraga mängite? Kasutate mingeid abiprogramme kah?

Küsiks sult ühe lihtsa küsimuse wolfrek. Kui NL10 lauas istub 2 eeldatvasti fishi. Sinu ainus read on see, et nad on imeliku stackiga ja kasutaja nimi on fishine N: ranka666666 stack 7.45$ ja olgerplät1275 stack 8.90$ ja nad istuvad järjest. Kuhu istud sina, ehk kas Fishidest vasakule või paremale?
      Minu read ei ole,et nad on imeliku stackiga.Mis neis imelikku on?? Mis vahet siin on,kas ma istun vasakule või paremale??!! Sama teeb ju välja.Arvasid,et ma vastan midagi lolli selle lolli küsimuse peale või??!! Ja kasutajanime järgi ei saa mingeid järeldusi(eriti fishisuse kohta)teha.Iga mängija võib üksküik mis enda kasutajanimeks panna,et teistele mängijatele vale arvamust tekitada.Kui näiteks mängija kasutajanimi on RämeFish,siis ta võib vabalt olla hoopis nitt,kes naiivselt loodab,et suudab teistele mängijatele vale arusaama tekitada,et neilt rohkem raha kätte saada.

Kas sa tõesti arvasid,et ma usun neid rumalaid ütlusi või oli see kõigest tobe nali???
      Last edited by Wolferk; 14.01.13, 21:50.

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Kirjutasin juba semi-mõistliku jutu valmis, aga loobusin peale viimast lõiku.
        gl

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
          Kirjutasin juba semi-mõistliku jutu valmis, aga loobusin peale viimast lõiku.
          gl
          Ma ka enam ei viitsi. Teema lukku ära varsti. Ja teemakangelane puhkama.

Comment

• EestiMats
            Grinder
            • Jul 2009
            • 625

epicness

Comment

• Wolferk
              Jube Noob
              • Jun 2012
              • 176

See on võetud Ranka "Bankroll Management" õpetusest:
              See on tõesti miinimum ja pika staažiga mängijatena võime öelda, et 20 sisseostu võib isegi väheks jääda – vahest võivad tekkida halvad kaardijooksud. Isegi kui kaotate halva jooksuga kümme sisseostu (mis ei ole nii erakordne ja juhtub üpriski tihti) siis on pool sinu bankrollist “kadunud”.
              Kas headel mängijatel,kes mängivad ainult "monster" kaarte,tõesti kaotavad halva jooksuga üpriski tihti 10+ sisseostu?? Mis on sellise räige ebaõnne põhjuseks? Kas kõigil on seda juhtunud?

Comment

• camu
                Super Moderaator
                • Jan 2009
                • 3411

Kas headel mängijatel,kes mängivad ainult "monster" kaarte,tõesti kaotavad halva jooksuga üpriski tihti 10+ sisseostu?? Mis on sellise räige ebaõnne põhjuseks? Kas kõigil on seda juhtunud?
                Lõpeta ära juba oma täiesti loll iba ja hakka väheke aju kasutama.

Comment

• eddi
                  Vana Tegija
                  • Oct 2009
                  • 1200

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Wolferk
                    Jube Noob
                    • Jun 2012
                    • 176

Algselt postitas camu Vaata postitust
                    Lõpeta ära juba oma täiesti loll iba ja hakka väheke aju kasutama.
                    Mis ma jälle valesti ütlesin?? Palun vasta siis.Mis põhjustab selliseid pikkasid halbu kaardijookse? Kui mängija saab "monster" kaardid ja tal on üks kord halb kaardijooks,siis selles ei ole midagi erakordset.Kõigil juhtub mõnikord.Aga mis põhjustab 10+ korda lühikese aja jooksul halva kaardijooksu tulekut? Kui mängijal on nt.kõigil 10 korral "monster" kaardid ja igakord jõutakse all-inn,siis mis on tõenäosus,et mängija kõik 10 korda kaotab? See tõenäosus on ju ülimalt väike.

Comment

• Fabulous
                      Pokkerihai
                      • Jan 2010
                      • 2674

Jah, ma suutsin mõnda aega tagasi halva jooksu tõttu tunni ajaga 20buy-inni kaotada (hyper-turbo husngs).
                      Last edited by Fabulous; 14.01.13, 23:54.

Comment

• camu
                        Super Moderaator
                        • Jan 2009
                        • 3411

Mis ma jälle valesti ütlesin?? Palun vasta siis.Mis põhjustab selliseid pikkasid halbu kaardijookse? Kui mängija saab "monster" kaardid ja tal on üks kord halb kaardijooks,siis selles ei ole midagi erakordset.Kõigil juhtub mõnikord.Aga mis põhjustab 10+ korda lühikese aja jooksul halva kaardijooksu tulekut? Kui mängijal on nt.kõigil 10 korral "monster" kaardid ja igakord jõutakse all-inn,siis mis on tõenäosus,et mängija kõik 10 korda kaotab? See tõenäosus on ju ülimalt väike.
                        Kui sinu väike maailmapilt näeb pokkerit, kui mängu, kus head mängijad mängivad ainult tugevaid kaarte ja mitte midagi muud, siis meil ei olegi ju mitte millestki rääkida? Või mis? Sest fakt on selles, et sa ei tea pokkerist mitte midagi ning sinu teadmised piirduvadki ainult sellega, mis sa oled suutnud kõrva taha panna ühel laual mängides ning sõbra käest kuuldes! 3bettmine, POSITSIOONID, cbettimine, second barrel, agression jne on sulle ju täiesti võõrad.
                        Sa oled lihtsald dellusional fish, kes kujutab ette endale hasartmängudega on võimalik kuidagi kogemata rikkaks saada.

Comment

• Vandalar
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3577

80 % vs 20 % sul on 80 % ja villainil on 20% ja te lähete all in pre flop. Sina võidad 4 korda tema 1 korra vastu. Võta nüüd 1000 korda sama asi (oletame, et see on AA, kuigi see equity veidi erineb aga lihtsuse mõttes ma ümardasin, näite jaoks), siis see teeb kuskil 1000x220=220 000 kätt (iga 220-s käsi peaks AA olema või +-1) selle jooksul sa peaksid võitma 800 jaotust ja kaotama 200!! jaotust. 200 jaotust on juba tõsine number ja seda on päris palju tegelikult. Muidugi see jooks võib sul juhtuda juhuslikkuse tõttu nii, et saad oma 20% kaotusi kätte näiteks väga lühikese aja jooksul 100K käsi nt. Võib ka juhtuda, et sul ei tule tüki aja jooksul väga tihedalt 20% kaotust taluda ja siis jooksed hästi. Variatsioon võib ka täiesti kõva matemaatika tausta ja variatsiooni mõistva inimese ajuga mindfucki teha, sest inimese aju on lihtsalt nii loodud, et selliseid suuri numbrite vahemikke nagu sajad tuhanded ja miljonid käed ja kõik mis selle jooksul toimub, on ajul väga keeruline mõista.
                          Aga pmst hea ja halb jooks ja see kuidas juhuslikkuse alusel need võitude (streakid) ja kaotuste kogumid käivad on nagu pilved, kogumid, mis üksteisega kattuvad, osad on täiesti eraldi teineteisest, osad kattuvad täielikult, osad hulgad, kogumid on osaliselt kattunud. See on nagu universum oma planeetide, tähesüsteemide, galaktikate ja sealt edasi galaktika kogumitega, klastritega- sul võib olla tühja maad ehk kosmost mitu valgusaastat ja siis äkki on paar valgusaastat elamiskõlblikku tähesüsteemi, mille äärealadelt sa läbi seilad oma kosmoselaevaga ja naudid sealset head elu (head kaardijooksu). Ehk siis sul võib olla ju kuskil mingi tähesüsteem koos elamiskõlbliku elukeskkonnaga, kuid kui sa ei saa ise oma liikumise suunda valida (juhuslikkus kaardimängus), siis sa ei saagi tuimalt kogu aega parima kliimaga planeedil resideeruda ja ässadega omada kogu aeg, vaid pead kohanema vastavalt sellele, kuhu saatus sind läbi portaali saadab.
                          Last edited by Vandalar; 14.01.13, 23:40.

Comment

• kardaanirist
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 3675

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                            Aga pmst hea ja halb jooks ja see kuidas juhuslikkuse alusel need võitude (streakid) ja kaotuste kogumid käivad on nagu pilved, kogumid, mis üksteisega kattuvad, osad on täiesti eraldi teineteisest, osad kattuvad täielikult, osad hulgad, kogumid on osaliselt kattunud. See on nagu universum oma planeetide, tähesüsteemide, galaktikate ja sealt edasi galaktika kogumitega, klastritega- sul võib olla tühja maad ehk kosmost mitu valgusaastat ja siis äkki on paar valgusaastat elamiskõlblikku tähesüsteemi, mille äärealadelt sa läbi seilad oma kosmoselaevaga ja naudid sealset head elu (head kaardijooksu). Ehk siis sul võib olla ju kuskil mingi tähesüsteem koos elamiskõlbliku elukeskkonnaga, kuid kui sa ei saa ise oma liikumise suunda valida (juhuslikkus kaardimängus), siis sa ei saagi tuimalt kogu aega parima kliimaga planeedil resideeruda ja ässadega omada kogu aeg, vaid pead kohanema vastavalt sellele, kuhu saatus sind läbi portaali saadab.
                            palju õnne! veel raskemalt pole võimalik antud teemat seletada.

aga ei. cool story bro. needs more dragons and shit.

Comment

• Vandalar
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3577

No ma oletasin, et teema põhi villain ehk OP on planeetide ja universumi üldise ülesehitusega natuke kursis ja läbi selle piltliku näite jagab matsu lahti (või lõpetab trollimise kurat seda teab, elame üsna paranoilisel ajajärgul).

Comment

• Junken
                                Lendur Sass
                                • Sep 2011
                                • 1039

vaatasin oh hea pikk post, vist midagi tarka.. lugesin 3 rida ära, panin tähele et vandalar postitas... well next topic it is..

Comment

Working...