Kõige fishisem pokkerituba

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: Kõige fishisem pokkerituba

Wolfrek ma olen valmis päriselt ka viljandist pärnusse sõitma ja sinuga õlleklaasi taga pokkeriteooriat arutama,

PM, kui huvi. Neid mehi kes sinuga õlle teeks on veel ma arvan, kui sa tõesti reaalselt olemas oled.

Comment

• Kotkas1000
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 2305

Algselt postitas lenC Vaata postitust
      Mul on põhjust arvata, et sa eksid.
      Vb tõesti, kuigi ma kahtlen, kas keegi on sellisel kellaajal üleval peale tõsisema pokkerimängija mida see mees ju kohe kindalsti ei. Vähemalt sellena, kellena ta ennast esitleb. Teine variant on öövalvur....

Comment

• Wolferk
        Jube Noob
        • Jun 2012
        • 176

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
        Wolfrek ma olen valmis päriselt ka viljandist pärnusse sõitma ja sinuga õlleklaasi taga pokkeriteooriat arutama,

PM, kui huvi. Neid mehi kes sinuga õlle teeks on veel ma arvan, kui sa tõesti reaalselt olemas oled.
        Võiks küll.Aga ma arvan,et mõni mees soovib mulle pigem peksa anda,kui midagi arutada.

Comment

• Wolferk
          Jube Noob
          • Jun 2012
          • 176

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
          Vb tõesti, kuigi ma kahtlen, kas keegi on sellisel kellaajal üleval peale tõsisema pokkerimängija mida see mees ju kohe kindalsti ei. Vähemalt sellena, kellena ta ennast esitleb. Teine variant on öövalvur....
          Mis mu pokkeri mängimisel viga on? Jah,olen tõesti öise eluviisiga.öösel olen üleval ja päeval magan.Praegu peaksin tegelikult juba magama,aga tulin foorumisse,kuna asi ei anna rahu.
          Last edited by Wolferk; 14.01.13, 12:33.

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Algselt postitas Wolferk Vaata postitust
            Võiks küll.Aga ma arvan,et mõni mees soovib mulle pigem peksa anda,kui midagi arutada.
            Miks keegi peaks tahtma sulle peksa anda? Väga valesti oled asjast aru saanud!

Comment

• kardaanirist
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 3675

Selle asemel,et teemat vahetada ning mind sõimata ja mõnitada minu vanade postituste pärast,võiksid parem selgitada,mis minu postitustes pokkeri kohta imelikku oli?
              nii kaua kuni sa usud igasugustesse õnnenumbritesse ja jumal teab millesse jääb sinu nägemus igasugustest strateegilistest ja matemaatilistest mängudest (sh. pokker) vigaseks. kõikidest sinu postitustest kumab läbi vale arusaam pokkerist. kas või see, et kui inimesed mängivad ainult monstereid, siis nad ei ole fishid või on automaatselt head mängijad. kui inimesed foldivad palju, siis on ka selle pealt võimalik teenida (uskumatu küll, aga kogu kasum ei tule alati purjus 100 VPIP mängijate pealt).

Comment

• Wolferk
                Jube Noob
                • Jun 2012
                • 176

Algselt postitas camu Vaata postitust
                Miks keegi peaks tahtma sulle peksa anda? Väga valesti oled asjast aru saanud!
                Miks te siis mind kogu aeg sõimate leveldajaks,trolliks jms?? Kui te nii arvate,siis on kindlasti päris mitmeid,kes minu peale "hammast ihuvad".Aga veelkord,ma ei ole mingi leveldaja ega troll.Enda arust olen küsinud täiesti arukaid küsimusi.Aga paljud vastused on olnud väga erinevad,umbusklikud,teemast kõrvalekalduvad,solvavad,mõnitavad ja segadusttekitavad.Kui midagi küsinud olen,siis adekvaatset vastust tihti saanud ei ole.Olete hoopis hakanud mind mõnitama,selle asemel,et selgitada,mis minu jutus nii rumalat ja naljakat on? Pealegi sa ei ole minu eelmisele küsimusele vastanud.

30-40 korda?? Miks mu bankroll peaks olema 30-40 korda suurem sellest summast,millega ma lauda lähen.see on ju tohutult väiksem summa,kui terve bankroll.Nii ju kasum kiiresti ei tule.Pealegi ma mängin tavaliselt ainult ühes lauas korraga.Kui ma mängin fishises lauas ja mängin hästi,kas siis 3-4 korda ei piisa? 10 korda on kindlasti täiesti piisav.

Ütleme,et mul oleks 600 Eurot.Kas ma siis 50 Euroga ei tohigi lauda minna? Miks küll?? Aga 20 Euroga tohiksin lauda minna?

Comment

• virukunn
                  Pokkerihai
                  • Jul 2010
                  • 2036

Cmon üks fish avaldab oma mõttemaailma ja te ei usu, et selline inimene on olemas ? Ise mängite päevast päeva sellistega ju.
                  No offence Wolfrek, pane täiega edasi!

Kui midagi küsinud olen,siis adekvaatset vastust tihti saanud ei ole.Olete hoopis hakanud mind mõnitama,selle asemel,et selgitada,mis minu jutus nii rumalat ja naljakat on?
                  I hear ya. Suht nõme imo ka kui keegi heas usus küsib fishise küsimuse ja kohalikud nl25 rexid hakkavad gifidega pommitama, selle asemel et aidata või vait olla. Eeldades, et sa ei levelda (pole kursis su ruletiteemadega vms).
                  Last edited by virukunn; 14.01.13, 13:14.

Comment

• C-3PO
                    Jube Noob
                    • Mar 2012
                    • 101

Ei sa oled kindlasti muidu tore sell, aga pokkerist/hasartmängudest/statistikast on sul lihtsalt halb arusaam ja mõnele tekitad tilti siin.

Comment

• Wolferk
                      Jube Noob
                      • Jun 2012
                      • 176

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                      nii kaua kuni sa usud igasugustesse õnnenumbritesse ja jumal teab millesse jääb sinu nägemus igasugustest strateegilistest ja matemaatilistest mängudest (sh. pokker) vigaseks. kõikidest sinu postitustest kumab läbi vale arusaam pokkerist. kas või see, et kui inimesed mängivad ainult monstereid, siis nad ei ole fishid või on automaatselt head mängijad. kui inimesed foldivad palju, siis on ka selle pealt võimalik teenida (uskumatu küll, aga kogu kasum ei tule alati purjus 100 VPIP mängijate pealt).
                      Mis see õnnenumbri värk pokkerisse puutub?? Ja mingeid abiprogramme ma pokkeri juures samuti ei kasuta.Matemaatikas tugev ei ole.Mängin nii,kuidas õigem tundub.Sinu jutt on segadusttekitav.Seda sellepärast,et see on vastuolus ühe minu endise klassikaaslase ja sõbra jutuga,kes on hea pokkerimängija.Ta loeb palju õppematerjale pokkerist ja on suhelnud välismaise professionaalse pokkerimängijaga.Samuti on tal kasutaja siin foorumis(kasutajanime kahjuks ei mäleta).

Mitu aastat tagasi,kui ma Internetis tõsisemalt soovisin mängima hakata,aitas ta mul saada Full Tilti 50$ mingi küsitluse täitmise eest.Samuti jagas ta mulle häid õpetussõnu,kuidas pokkerit mängida.Mängisin natukene tema nähes ja ta õpetas.Valisin kõige madalamal panusel paar fishisemat lauda.Minu senine mängustiil oli selline,et mängisin natukene rohkem käsi,kui oleks tohtinud ja callisin(limpisin) palju.Ta ütles,et peaksin 9-10 lauas ainult tugevaid kaarte(AK,10-AA) mängima.Samuti ütles ta,et callida ei tohi kunagi.Ta ütles,et head mängijad ei calli kunagi vaid alati foldivad või tõstavad üle.Ta ütles,et see välismaa professionaalne pokkerimängija,kellega ta suhtles,ei calli kunagi(ainult fold või raise). Mulle tundub see praeguseni täiesti kummaline,et keegi täielikult sellise reegli järgi mängib.Ma ei ole seda reeglit alati järginud,kuna minu arust fold või raise ei ole kõige paremad käigud igas olukorras ja iga vastase vastu.Mõnikord on kasulikum checkida.Või arvate teisiti?

Sõber alustas mängimist madalatest panustest ja mängis tavaliselt päev läbi.Olevat mänginud ennast 2 kuuga 3000 EUR peale.Tundub vähe,arvestades seda,et ta päevad läbi mängis.Minul läks Full Tilt`is halvasti.Mängisin seal 50$ paari päevaga madalates laudades maha.Ei ütleks,et Full Tilt eriti fishine oli.Triobet`ga võrreldes küll mitte.Loomulikult liikus sõber järk-järgult kõrgemate panuste juurde,kui bankroll suurenes.Aga ta järgis bankrolli.Ütles,et summa,millega lauda minna,ei tohiks olla rohkem,kui 10% bankrollist.Ei saa hästi aru,miks ainult 10%.Aga noh,arvestades Super Moderaatori juttu,et lauda ei tohiks minna rohkem,kui 3% bankrollist,siis on 10% ikka tunduvalt normaalsem.Ise arvan,et 20% bankrollist võib küll fishisesse lauda mängima minna.

Niisiis,selle jutu kokkuvõtteks: Kas valetate teie või valetas sõber,kuidas pokkerit hästi mängitakse.Kas te nõustute või ei nõustu sellega,mida ta mulle õpetas? Ma isegi ei oska seisukohta praegu võtta,kellel siis õigus.
                      Last edited by Wolferk; 20.03.13, 17:56.

Comment

• K2okfor_Mey
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2012
                        • 429

Väga fishisesse lauda võib ka kohe 50% rolli sisse panna rahulikult!

Comment

• Rigged
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2535

Wolf. Tee endale std deviation selgeks ja siis katsu mõista, et kui Sul on korraga 20% lauas ja Sa mängid 5 lauda siis Sa võid 1 minutiga nullis olla, ilma, et Sa midagi väga valesti teeks.

Comment

• TaistoJ
                            Grinder
                            • Aug 2010
                            • 787

Algselt postitas K2okfor_Mey Vaata postitust
                            Väga fishisesse lauda võib ka kohe 50% rolli sisse panna rahulikult!
                            +1.
                            Ise kasutan 40% poliitikat. Kui 2 buyini ära kaotan(mida väga fishises lauas peaaegu kunagi ei juhtu), siis 10% rollist läheb rullis õnnenumbrile ja saan algrolli tagasi(natukene rohkem isegi).

Ise olen ka väga palju lugenud artikleid ning vaadanud videosid. Seega oskan sulle kindlalt öelda, et ÄRA KUNAGI CALLI. Sinu sõber Tõnu on väga tark ning jutt "raise/fold" on ainult ning ainult tõsi!

Edu sulle!

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Svenza
                              Svetlana aka Buldooser
                              • Oct 2008
                              • 3591

Wolferk, kuidas sul keskharidusega lood on? Ma kuulsin, et see pidi väga vajalik olema. Saad hakata firmajuhiks tulevikus ja pangalt laenu võtta.
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• camu
                                Super Moderaator
                                • Jan 2009
                                • 3411

30-40 korda?? Miks mu bankroll peaks olema 30-40 korda suurem sellest summast,millega ma lauda lähen.see on ju tohutult väiksem summa,kui terve bankroll.Nii ju kasum kiiresti ei tule.Pealegi ma mängin tavaliselt ainult ühes lauas korraga.Kui ma mängin fishises lauas ja mängin hästi,kas siis 3-4 korda ei piisa? 10 korda on kindlasti täiesti piisav.

Ütleme,et mul oleks 600 Eurot.Kas ma siis 50 Euroga ei tohigi lauda minna? Miks küll?? Aga 20 Euroga tohiksin lauda minna?
                                "Uppuja päästmine on uppuja enda asi" ja "Iga sant peab ise hakkama saama". Oled sellest midagi kuulnud?
                                Muide, siin foorumis on väga palju õppematerjali. Peaksid õppematerjalide alafoorumis veidi aega veetma.
                                Seal ka bankrollist üks hea teema, sõber ranka kirjutas.
                                http://foorum.pokkeriprod.com/showth...hade-haldamine

Comment

Working...