Kõige fishisem pokkerituba
Collapse
X
-
Re: Kõige fishisem pokkerituba
Miks??Algselt postitas camu Vaata postitustIsegi, kui oleks olema selline tuba, siis ma seda sulle küll ei ütleks!
Comment
-
Ma oskan mängida.Mida ma arendama peaksin? Ja milliste panustega laudu sa sendilaudadeks nimetad?Algselt postitas C-3PO Vaata postitustSendilaudades pole vaja fishe otsida, arenda oma mängu parem.Last edited by Wolferk; 14.01.13, 09:15.
Comment
-
Kui sa oskaks mängida, siis sa saaks aru, et kõik su vastased on nl20's kohutavad fishid.Algselt postitas Wolferk Vaata postitustMa oskan mängida.Mida ma arendama peaksin? Ja milliste panustega laudu sa sendilaudadeks nimetad?
Comment
-
Oo! Sa ei tea,mis tilt on. Eks uuri järgi siis: http://www.etpf.ee/78/pokkerisonastik/Algselt postitas timz0333 Vaata postitustMis asi see tilt on?
Kas head mängijat,kes läheb peale kaotust kõrgemate panustega lauda,et kaotatud raha tagasi võita,saab üldse tiltis mängijaks nimetada(kui mängija ei hakka halvasti mängima vaid mängib hästi)?
Comment
-
Aga oskad sa äkki seletada, mis asi on "level"?Algselt postitas Wolferk Vaata postitustOo! Sa ei tea,mis tilt on. Eks uuri järgi siis: http://www.etpf.ee/78/pokkerisonastik/
Kas head mängijat,kes läheb peale kaotust kõrgemate panustega lauda,et kaotatud raha tagasi võita,saab üldse tiltis mängijaks nimetada(kui mängija ei hakka halvasti mängima vaid mängib hästi)?
Olen kuulnud pokkeriproffe seda kasutamas, aga ei leidnud seda sinu ETPF viitest.
Comment
-
Kuidas nii??? Kuidas need mängijad saavad olla fishid,kes pidevalt foldivad ja ootavad ainult häid kaarte.Ja teiste mängijate tõsteid callivad või tõstavad üle ainult siis,kui neil on "monster" kaardid? Sellisel juhul on nad ju head mängijad.Triobetis on selliseid küllaltki häid mängijaid ilmselt mingi 95%.Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitustKui sa oskaks mängida, siis sa saaks aru, et kõik su vastased on nl20's kohutavad fishid.
Comment
-
Algselt postitas Wolferk Vaata postitustKas head mängijat,kes läheb peale kaotust kõrgemate panustega lauda,et kaotatud raha tagasi võita,saab üldse tiltis mängijaks nimetada(kui mängija ei hakka halvasti mängima vaid mängib hästi)?
hea mängija ei lähe üle br/biiditavat limiiti mängima, et raha tagasi teha. does not compute.
Comment
-
täitsa ****** vend oled ikka.Algselt postitas Wolferk Vaata postitustKuidas nii??? Kuidas need mängijad saavad olla fishid,kes pidevalt foldivad ja ootavad ainult häid kaarte.Ja teiste mängijate tõsteid callivad või tõstavad üle ainult siis,kui neil on "monster" kaardid? Sellisel juhul on nad ju head mängijad.Triobetis on selliseid küllaltki häid mängijaid ilmselt mingi 95%.
Comment
-
Algselt postitas Wolferk Vaata postitustÜldse mängin pokkerit vähe,kuna Triobetis fishe tavaliselt ei ole.
Comment
-
Ma tean küll, et head mängijad nii ei tee.Mina samuti ei tee.Ühe korra tegin nii.Kas ma olen nüüd sellepärast halb mängija,et ükskord 5 minutiks kõrgemate panustega lauda läksin??!!Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
hea mängija ei lähe üle br/biiditavat limiiti mängima, et raha tagasi teha. does not compute.
Comment
-
Ongames ei saa järjekorda panna.Tõsi peale Bwini lahkumist on mängud kehvemad.Keegi teab mõnda fishist pokkerituba(protsentuaalselt palju rämedaid fishe),kus rahalaudades ei saa ennast järjekorda panna,vaid lauda saab see,kes jõuab lauas esimesena vaba koha võtta?
Samuti saad seal positsiooni fishi vastu parandada juba istudes lauas kuna üks iste on kogu aeg vaba.
Märgates paremat positsiooni lauas ootad ära kuni blindid sinuni jõuavad, niikui viimase käe enne blinde ära viskad kiirelt laud kinni ja uuesti uue koha peale istununa laud lahti.Kindlasti ei tohi sa enne sitout olla kui kohta vahetad.
Siis praktiliselt võimatu lauda tagasi saada.
Kiireid näppe.
Comment
-
ei. sa oled selle pärast halb mängija, et sa usud õnnenumbritesse, üritad ruletti biitida ja oled niisama natukene pea peale kukkunud.Algselt postitas Wolferk Vaata postitustMa tean küll, et head mängijad nii ei tee.Mina samuti ei tee.Ühe korra tegin nii.Kas ma olen nüüd sellepärast halb mängija,et ükskord 5 minutiks kõrgemate panustega lauda läksin??!!
võta enda nõu kuulda.Algselt postitas Wolferk Vaata postitustEi tasu lolli mängida siin foorumis,see on igale arukale inimesele läbinähtav.
Comment
Comment