Re: Kõige fishisem pokkerituba
Mismõttes ei pane enam keegi järjekorda??!! Fishised lauad on alati järjekordadega.Mängin erinevatel tasemetel,olenevalt sellest,kus parajasti fishe on.Mängin tasemest,kus blindid on 0.10/0.20 kuni tasemeni,kus blindid on 1/2.Ükskord läksin vihaga isegi lauda,kus blindid olid 2/4.Korjasin sealt 5 minutiga mõned vastaste tõsted ja tegin lauast kiiresti tulekut:) Praegu ei ole enam nii kõrgeid laudu puutunud.Aga jah,mängin ainult siis,kui fishiseid laudu on.Nitistes laudades mängimine on täielik aja raiskamine.Jah,on küll probleem,et fishe ei ole.See on probleemiks Triobetis ja ammugi teistes pokkeritubades.Et me ikka teineteisest õigesti aru saaksime,siis fishised lauad on 0.10/0.20 blindide juures,kui keskmine pot on vähemalt 10 , 0.25/0.50 blindide juures keskmine pot vähemalt 25 , 0.50/1 blindide juures keskmine pot vähemalt 50 jne.Need keskmised potid on miinimumid,et lauda saaks üldse fishiseks nimetada ja et ma nendesse mängima läheksin.Umbes 95% ajast selliseid laudu ei ole.Ja suurem osa fishidest kaua lauas ei ole,tavaliselt ainult mõned minutid.
Just rääkisin,et ei saa igal saidil.Näiteks Triobetis ei saa ju.Ja väga hea,et ei saa.Teab keegi ehk veel mõnda pokkerituba,kus rahalaudades järjekorda panna ei saa?
Fishised lauad küll kogu aeg ei teki.Nagu ma ütlesin,siis Triobetis mingi 90% ajast ei ole ühelgi panusel ühtegi fishist lauda.Ja seda ma tean isegi,et keegi ei tule fishisest lauast niisama välja.Kuigi mõnikord harva on siiski näkanud ja olen hästi fishisse lauda pääsenud.Aga siis,kui ma fishisesse lauda olen saanud,on fish tavaliselt mõne minuti pärast minekut teinud(tavaliselt Anonymous Table) :(
Algselt postitas qbj0hn
Vaata postitust
Järjekorda saab ju igal saidil panna imo
Uued lauad tekivad ju koguaeg juurde, selleks ajaks kui järjekorras on sinu kord on fish juba tühjaks tehtud, sest keegi ei istu heast lauast ära lihtsalt.
Comment