Kõige fishisem pokkerituba

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Wolferk
    Jube Noob
    • Jun 2012
    • 176

Re: Kõige fishisem pokkerituba

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
    2013 ei pane enam keegi järjekorda (erandiga kui tõesti ei jõua ja siis obv läheb listi, või kui keegi annab vihje, et x lauas on mega fish), tuleb kiirem olla lihtsalt lauda istudes ja vaevalt, et sa siuksel tasemel mängid kus on probleem, et fishe pole.

Järjekorda saab ju igal saidil panna imo, mis tähtsust sellel üldse on.
    Uued lauad tekivad ju koguaeg juurde, selleks ajaks kui järjekorras on sinu kord on fish juba tühjaks tehtud, sest keegi ei istu heast lauast ära lihtsalt.
    Mismõttes ei pane enam keegi järjekorda??!! Fishised lauad on alati järjekordadega.Mängin erinevatel tasemetel,olenevalt sellest,kus parajasti fishe on.Mängin tasemest,kus blindid on 0.10/0.20 kuni tasemeni,kus blindid on 1/2.Ükskord läksin vihaga isegi lauda,kus blindid olid 2/4.Korjasin sealt 5 minutiga mõned vastaste tõsted ja tegin lauast kiiresti tulekut:) Praegu ei ole enam nii kõrgeid laudu puutunud.Aga jah,mängin ainult siis,kui fishiseid laudu on.Nitistes laudades mängimine on täielik aja raiskamine.Jah,on küll probleem,et fishe ei ole.See on probleemiks Triobetis ja ammugi teistes pokkeritubades.Et me ikka teineteisest õigesti aru saaksime,siis fishised lauad on 0.10/0.20 blindide juures,kui keskmine pot on vähemalt 10 , 0.25/0.50 blindide juures keskmine pot vähemalt 25 , 0.50/1 blindide juures keskmine pot vähemalt 50 jne.Need keskmised potid on miinimumid,et lauda saaks üldse fishiseks nimetada ja et ma nendesse mängima läheksin.Umbes 95% ajast selliseid laudu ei ole.Ja suurem osa fishidest kaua lauas ei ole,tavaliselt ainult mõned minutid.

Järjekorda saab ju igal saidil panna imo
    Just rääkisin,et ei saa igal saidil.Näiteks Triobetis ei saa ju.Ja väga hea,et ei saa.Teab keegi ehk veel mõnda pokkerituba,kus rahalaudades järjekorda panna ei saa?

Uued lauad tekivad ju koguaeg juurde, selleks ajaks kui järjekorras on sinu kord on fish juba tühjaks tehtud, sest keegi ei istu heast lauast ära lihtsalt.
    Fishised lauad küll kogu aeg ei teki.Nagu ma ütlesin,siis Triobetis mingi 90% ajast ei ole ühelgi panusel ühtegi fishist lauda.Ja seda ma tean isegi,et keegi ei tule fishisest lauast niisama välja.Kuigi mõnikord harva on siiski näkanud ja olen hästi fishisse lauda pääsenud.Aga siis,kui ma fishisesse lauda olen saanud,on fish tavaliselt mõne minuti pärast minekut teinud(tavaliselt Anonymous Table) :(

Comment

• V4LDO
      FPP Pro
      • Jun 2010
      • 229

Algselt postitas Wolferk Vaata postitust
      Mismõttes ei pane enam keegi järjekorda??!! Fishised lauad on alati järjekordadega.Mängin erinevatel tasemetel,olenevalt sellest,kus parajasti fishe on.Mängin tasemest,kus blindid on 0.10/0.20 kuni tasemeni,kus blindid on 1/2.Ükskord läksin vihaga isegi lauda,kus blindid olid 2/4.Korjasin sealt 5 minutiga mõned vastaste tõsted ja tegin lauast kiiresti tulekut:) Praegu ei ole enam nii kõrgeid laudu puutunud.Aga jah,mängin ainult siis,kui fishiseid laudu on.Nitistes laudades mängimine on täielik aja raiskamine.Jah,on küll probleem,et fishe ei ole.See on probleemiks Triobetis ja ammugi teistes pokkeritubades.Et me ikka teineteisest õigesti aru saaksime,siis fishised lauad on 0.10/0.20 blindide juures,kui keskmine pot on vähemalt 10 , 0.25/0.50 blindide juures keskmine pot vähemalt 25 , 0.50/1 blindide juures keskmine pot vähemalt 50 jne.Need keskmised potid on miinimumid,et lauda saaks üldse fishiseks nimetada ja et ma nendesse mängima läheksin.Umbes 95% ajast selliseid laudu ei ole.Ja suurem osa fishidest kaua lauas ei ole,tavaliselt ainult mõned minutid.
      Just rääkisin,et ei saa igal saidil.Näiteks Triobetis ei saa ju.Ja väga hea,et ei saa.Teab keegi ehk veel mõnda pokkerituba,kus rahalaudades järjekorda panna ei saa?
      Fishised lauad küll kogu aeg ei teki.Nagu ma ütlesin,siis Triobetis mingi 90% ajast ei ole ühelgi panusel ühtegi fishist lauda.Ja seda ma tean isegi,et keegi ei tule fishisest lauast niisama välja.Kuigi mõnikord harva on siiski näkanud ja olen hästi fishisse lauda pääsenud.Aga siis,kui ma fishisesse lauda olen saanud,on fish tavaliselt mõne minuti pärast minekut teinud(tavaliselt Anonymous Table) :(
      tl;dr [x] Games are dead

"If you can't spot the sucker within the first half hour at the table, then you are the sucker." - Rounders

Comment

• masterpuppet
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2094

Comment

• masterpuppet
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2094

Wolferk, sa table selecting coach'i annad? Või üldse lifecoach'i?

Comment

• timz0333
            Pokkeritark
            • Mar 2009
            • 6322

Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
            Mingi üldine põhjalik pakett pidi tal olema 40€ tund.

Comment

• peete82
              Vana Tegija
              • Jan 2010
              • 1310

Mängin tasemest,kus blindid on 0.10/0.20 kuni tasemeni,kus blindid on 1/2.Ükskord läksin vihaga isegi lauda,kus blindid olid 2/4
              Sa mängid ju ikka play money laudades, eks?
              Ei tahaks uskuda, et mängija, kes mängib rahalaudades up to NL200 ajaks sellist iba.

Comment

• Wolferk
                Jube Noob
                • Jun 2012
                • 176

Algselt postitas V4LDO Vaata postitust
                tl;dr [x] Games are dead

"If you can't spot the sucker within the first half hour at the table, then you are the sucker." - Rounders
                Kes see sucker on?

Comment

• Wolferk
                  Jube Noob
                  • Jun 2012
                  • 176

Mis asi coach on?

Comment

• Wolferk
                    Jube Noob
                    • Jun 2012
                    • 176

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                    Ei tahaks uskuda, et mängija, kes mängib rahalaudades up to NL200 ajaks sellist iba.
                    LOL,ei mängi ma mingit play money.See oleks ju aja raiskamine.Ikka päris rahaga mängin.Mis ma siis valesti teen,et "iba" ütled??
                    Last edited by Wolferk; 14.01.13, 07:49.

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                      Mõtlesin ise just sama asja.
                      Pigem tundub, et tegu mingi nl5 mängijaga, kes korra käinud tiltis peaga maad avastamas.
                      Graphz pl0x

Comment

• mortalvombat
                        Õpihimuline Mängur
                        • Jul 2010
                        • 412

Mis asi coach on?
                        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• kardaanirist
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 3675

miks see spoiler siin on?

Comment

• Wolferk
                            Jube Noob
                            • Jun 2012
                            • 176

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                            Mõtlesin ise just sama asja.
                            Pigem tundub, et tegu mingi nl5 mängijaga, kes korra käinud tiltis peaga maad avastamas.
                            Graphz pl0x
                            nl5??!! Mõnitad või? Ma ei mängi üldse nl5.Miinimum,kus ma mängin,on nl20.Ma lihtsalt mainisin,et käisin ükskord nl400 proovimas.Jah,olin küll tiltis.Muidugi oli see minu bankrolli arvestades riskntne otsus.Sellepärast ma seal ainult 5 minutit olingi ju.Igastahes praegu ma seal ei mängi.Pealegi on seal fishiseid laudasid väga harva.Ei näe erilist mõtet nittidega mängimisel,eriti veel nii kõrgete panustega lauas.Nl200 mängin harva,kuna seal fishe 95% ajast ei ole.Üldse mängin pokkerit vähe,kuna Triobetis fishe tavaliselt ei ole.Ei ole mõnda teist pokkerituba kah ette võtnud,kuna ei tea ühtegi sobivat,kus on protsentuaalselt palju fishe.Sellepärast ma selle teema siin foorumis ju algatasin,et aitaksite mul sobivat pokkerituba valida.Millist tuba/tubasid soovitate mulle?

Ja miks te mu juttu ibaks nimetate??

Comment

• camu
                              Super Moderaator
                              • Jan 2009
                              • 3411

Isegi, kui oleks olema selline tuba, siis ma seda sulle küll ei ütleks!

Comment

• C-3PO
                                Jube Noob
                                • Mar 2012
                                • 101

Sendilaudades pole vaja fishe otsida, arenda oma mängu parem.

Comment

Working...