TrioBet Open 2011

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kloonike
    Grinder
    • Nov 2008
    • 898

Re: TrioBet Open 2011

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    So fucking standard ja julmalt tiltiajav. 6 kuud oli turniir lobbys olemas, iga päev overlayga satikad ja ikka leidub 'lolle', kes ei saanud ära regada. Tõesti ei saa siis kuue kuu jooksul planeerida kahte päeva ka ette w?
    Ma ei ole hater aga kõik ei käi trios väga tihti ja kui käivad, siis ei pruugi vaadata turniiri lobbyt. Samuti neil võib puududa huvi igasuguste turniiride vastu või neil võib tekkida huvi alles viimasel minutil (või mõnel juhul liiga hilja). Ise sain regatud paar päeva enne regamise lõppu puhta juhuse tõttu, sest juhtus silm peale sellele foorumi threadile. Selle asemel, et kõik üksteise peale karjuvad võiks parem otsida lahendusi- või nende puudumisel olukorraga leppida. Take the chill pill people :)

Comment

• vonkartoffel
      Pokkerihai
      • May 2009
      • 1658

Ma arvan et sa olid suht 1% tõsistest pokkeri harrastajatest siis kes ei olnud kuulnud üritusest nagu triobet open. See üritus on ikka piisavalt reklaami saand imo.

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

jap, teles ja meedias oli reklaam (õhtuti, enne filmi algust ja peale lõppu), samuti pokkeriprode ja pokernewsi foorumis.

triobeti lehele ei peagi jõudma, et seda näha.

aga sulle saab selle andestada, tais ei näidata kanal2te ja tv3e :D

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
          Ma ei ole hater aga kõik ei käi trios väga tihti ja kui käivad, siis ei pruugi vaadata turniiri lobbyt. Samuti neil võib puududa huvi igasuguste turniiride vastu või neil võib tekkida huvi alles viimasel minutil (või mõnel juhul liiga hilja). Ise sain regatud paar päeva enne regamise lõppu puhta juhuse tõttu, sest juhtus silm peale sellele foorumi threadile. Selle asemel, et kõik üksteise peale karjuvad võiks parem otsida lahendusi- või nende puudumisel olukorraga leppida. Take the chill pill people :)
          Telekat vaatad? Lehti loed? Foorumeid loed? TrioBet openile on piisavalt reklaami tehtud, et kõigile jõuda kohale: kus, mis ja millal toimub.

Comment

• Cash87
            Vana Tegija
            • Feb 2009
            • 1402

Nagu näha huvilisi nii palju, et saab järgmine kord vabalt teha 1500 või miks mitte 2000 pokkermängijaga üritus :)

Comment

• MeelisV
              Vana Tegija
              • Apr 2010
              • 1300

Algselt postitas Cash87 Vaata postitust
              Nagu näha huvilisi nii palju, et saab järgmine kord vabalt teha 1500 või miks mitte 2000 pokkermängijaga üritus :)
              Siis peaks vist mitmes majas juba tegema mis on imo samaväärne Day 1A ja Day 1B-ga.
              Aga selline küsimus, et kas reede õhtul/laupäeval/pühapäeval toimub kõrvalturniire ka? Need kes siin sisse magasid, saaksid siis ju neid mängida. Peale esimest päeva, jääb niikuiniigi ainult 300 mängijat alles ja siis oleks ruumi palju.
              Last edited by MeelisV; 13.06.11, 20:10.

Comment

• vsiu100
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4253

mõtlesin sama, et pika planeerimise, reklaami ja satikasüsteemiga on 1500 field täiesti tehtav.
                aga panen siia kirja tänaöise triobet openiga seotud unenäo, enne kui see meelest ära läheb.
                veeren muretult vilet lastes suurhalli. saal on paksult laudu ja inimesi täis, aga konditsioneerid uhavad täie hooga ja õhk on mõnusalt jahe. leian oma laua ülesse ja võtan istet. inimesed alles kogunevad. oma lauas on kõik võõrad näod, tunnen ära vaid ühe inimese - robert mizrachi, kes istub minust 2 kohta vasakul.
                mõned käed oleme mänginud, kui eest on standard limbid ja ma vaatan btn-l Q 6 . tundub hea mõte pot kokku korjata ja korralik squeez sisse panna. mõeldud-tehtud. robert mizrachi vingerdab bb-l tükk aega ja callib, teised foldivad. flop ei ole üldse paha , 6 7 6 . robert chkib, teen 80% cbeti. callib peale mõtlemist. ma mõtlen, ok - 88-JJ, 2overit+mast, oesd või auku + mast. las tõmbab kallilt. turn on 4 . jälle chkib. 70% pangast sisse. jälle kägiseb ja callib. river on mulle ok, A . rops chkib, ma betin 40% value ja saan suht kiire calli. pean esimesena avama. tõusen toolilt, et väike fist pump teele panna, samal ajal avan kaardid - Q 7 !!! fck it, olin valesti vaadanud või meelde jätnud. juba poolel teel õhku olnud käsi aimab halba ja hakkab vaikselt tagasi küljele vajuma. robert ei näita emotsioone välja ja avab 6 3 !!! fck, olen üli tildis, et kaarte valesti vaatasin, et see donk mind pre 63o-ga callis ja et donkasin esimeste kätega 2/3 oma stackist maha. ropendan vaikselt, annan toolile kõksu jalaga ja lippan lauast minema õue suitsu tegema. tulen 5 min pärast tagasi, et edasi mängida. võtan istet ja näen, et mul pole enam üldse stacki ees. wtfff!!!??! peale pikka jauramist diileri, mängijate ja flooriga tuleb välja, et mu kõrval istunud vaikne, kogukam punaste põskedega maapoiss oli peale minu lauast ära minemist mu stacki sujuva randmeliigutusega omale võtnud. ta arvanud, et ma vihastasin ja ei tule tagasi. et kes tahab, võtku. ok, jätsin floori klattima, et stack tagasi saada ja läksin uuele suitsule........
                Last edited by vsiu100; 10.06.11, 12:18.

Comment

• vsiu100
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4253

suurhallis ei tea, et toimuks, aga pargis on OOPS reedel kell 18(110€), milllele on late reg. 3h e. 6 esimest levelit, 120 kohta max. samuti pidi olema võimalus sng-sid teha ja cash on 24/7 reedest esmasp. hommikuni.
                  Last edited by vsiu100; 10.06.11, 12:10.

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

Saad sa kusagilt selle maapoisi nime välja uurida, teeme petiste teemasse topiku ja proovime googles esimesele kohale saada.

Comment

• vsiu100
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4253

ei saa kahjuks. meenutas muidu Tõnissoni Kevadest.

Comment

• Godspeed_EJ
                        Klubi Liige
                        • Nov 2009
                        • 3049

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                        mu kõrval istunud vaikne, kogukam punaste põskedega maapoiss oli peale minu lauast ära minemist mu stacki sujuva randmeliigutusega omale võtnud.
                        Algselt postitas alaska Vaata postitust
                        Saad sa kusagilt selle maapoisi nime välja uurida, teeme petiste teemasse topiku ja proovime googles esimesele kohale saada.
                        Coca obv

Comment

• hoss23
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 2551

Jah, Tõnisson, Coca, allmost same....

Comment

• ristijeesus
                            Klubi Liige
                            • Oct 2009
                            • 2533

Kas sa siis Krayziet ei tunne?

Comment

• andu_andu
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 4050

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                              loooololololol

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

mul pole punased põsed

Comment

Working...