EESTI MEISTRIVÕISTLUSED POKKERIS 2011

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: EESTI MEISTRIVÕISTLUSED POKKERIS 2011

Esimene round Privaga, 4bet shoves 67s, ma call AKo, talle rida. Natuke aega edasi, ma 3bet shove A8o, ta call A4o ning mina sain minna baari daaminega kurameerima.
    a4 oli jh halb call
    Ahman jättis üllatavalt tugeva mulje. ma ei saanud talle deepi stakkidega üldse vastu.
    [QUOTE]Huvitav miks Lauri Meidla arvab, et pokker sööb inimese seest ära või mida ta täpsemalt selle all mõtleb? :)[/QUOTE
    huvitav jutt oli. Eks ta mõtles vist ikka neid regulare, kes cashis kogu aeg päevast päeva istuvad kalestunud silmadega.
    Samas Lauri on huvitav fenomen. Ta võiks olla väga tugev mängija, aga ta tahab lihtsalt fun-i.
    Pimeraiside kohta tal oli mingil määral õigus. See võib tunduda rämeda -ev-na kuid tegelikult ta seda pole.

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
      Huvitav miks Lauri Meidla arvab, et pokker sööb inimese seest ära või mida ta täpsemalt selle all mõtleb? :)

Video lõpus.
      http://ee.pokernews.com/live-reporti...post.25827.htm
      No offence aga paistab gambleri jutu moodi kohati :)

Comment

• muruntau
        • Jan 2009
        • 4325

Ongi puhas degen gämbler ju, arusaamatu, et osad teda üldse heaks mängijaks peavad. Ta ise tunnistab seda sama ka igal sammul, ka selles videos, aga igasugustes uudistes ja värkides ikka kirjutatakse, et ta hai steiks spets ja mida veel.

Comment

• udikaz
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 1946

miks sa räägid inimesest kelle vastu sa ilmselt ei ole ise kunagi mängind? ma arvan et oled natukene vale inimene, et siin kõvasti kellegi kohta negatiivset öelda. kui tal on motti et mängida siis ta teeb seda väga hästi!

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

Ma olen temaga koos töötanud ja ma ei rääkinud temast halvasti...

Comment

• udikaz
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 1946

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
              Ongi puhas degen gämbler ju, arusaamatu, et osad teda üldse heaks mängijaks peavad. Ta ise tunnistab seda sama ka igal sammul, ka selles videos, aga igasugustes uudistes ja värkides ikka kirjutatakse, et ta hai steiks spets ja mida veel.
              Kas tõesti? sinu arvates siis EPT grand final 30-s koht ei tähenda midagi ja ta on ikka life gambler ja halb mängija? minu arvates on asi motivatsioonis kinni. tglt ta oskab päris hästi mängida. ok kisub OT-ks. Parem rääkida asjast. Laas jõudis ilusti rahasse ja oli täitsa tasemel mängu näidanud. varsti on oodata ehk uut heads up projekti

Comment

• rasmer
                Vana Tegija
                • Oct 2009
                • 1306

Ma usun, et degen gämbler võib ka hea pokkerimängija olla.

Comment

• muruntau
                  • Jan 2009
                  • 4325

Sa tõsimeeli tõid vastuargumendiks ühe turniiri tulemuse? wp

aga jah /OT

Comment

• Keiss
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1592

Privador miks üllatav? Tegin enda jaoks Pargi turnade kohta 2010a. kokkuvõtte mängude arvu ja punktide suhte kohta. Maidla pikalt 1 ja Ahman #2 kohal. Ahman oskab seda pokkeri mängu ikka suurepäraselt. Ja Meidlal on selles osas õigus, et pokker sööb inimese lõpuks seest ära. Võibolla erand kinnitab reeglit aga üldiselt see vist nii kipub olema. Priva aga sa proovi ka need pimeraisid ära sama sagedusega nagu Meidla teeb, pluss ee vee juu????

Üldiselt ma muigasin ta jutu peale. Ja naljakas on vaadata kuidas kaarnad lauda lendavad kui Meidla cashis on ning nii väga tahetakse temaga mängida, ärgu ta ainult koju mingu!! Eks oma point on ju ka selles miks on vaja temaga sõber olla ja ta mängu kiita

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
                      Ja Meidlal on selles osas õigus, et pokker sööb inimese lõpuks seest ära.
                      Oskad enda näitel midagi jagada? Kui teed pokkerit tööna, siis ma näiteks ei näe kuidas see rohkem inimest seest ära sööb kui kontoris päevast päeva copy-paste excelis teha, et ülemusele aruandeid vorpida. Osadele võib-olla meeldib, aga mina tundsin täielikku mandumist.
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Sa tõsimeeli tõid vastuargumendiks ühe turniiri tulemuse? wp
                        hmmz see turna maxis 10keuri
                        Lisaks ta nt foldis seal aq pre ja oli suht nn "nitine", seega poisil motti oli küllaga
                        Lihtsalt need 300eurised pargi turnad on tema jaoks freerollid. Toenoliselt ilmselt ma mängiks 100eeguga sissemaksega turkat samamoodi nagu tema. Lihtsalt bk on erinevad.

Ja ega ta loll pole. Ta ei lähe 10/20 lauda kus istuvad 3k stakid sees. Ikka suuremasse lauda shorthanded ja deepimalt sisse.
                        Ükskord vist pakkus Vallole hu-d teha. Vallo keeldus, et ootame veel lauda kedagi vms
                        Ehk ta valib sellised tingimused, kus ta nn "gamblimis" mode oleks koige vähem haavatavam
                        Last edited by privador; 20.01.11, 10:26.

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

LMAO, head argumendid. AQ oskab NL5 mängija ka pre foldida. Ja ma ei usu, et BR'id niiväga erinevad on, omal ajal tal mingisugust BRi ei olnud ja ta jättis ~50% või rohkemgi enda kuuteenistusest Parki.

Nõme on hoopiski inimese haigust/sõltuvust ilustada lihtsalt selle pärast, et temalt raha saada. Kes tõepoolest suhtub temasse negatiivsemalt, kas see, kes vaatab asju objektiivselt ja ütleb välja kuidas asi on või see, kes üritab talt rohkem raha välja lüpsta tema kiitmisega? Kui Lauri seal ei käiks jääks raudselt 1-2 regi "tööta," selle pärast teda kiidetaksegi.

Comment

• udikaz
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 1946

lol, sa elad ikka ma ei tea kuskohas. esiteks lauri ei mängi madalat cashi ning need kellega ta suuremas cashis mängib ei jääks kohe mitte "tööta". sinu kommentaaridest võib välja lugeda pigem kadedust kui objektiivsust. keegi ei taha siin talt raha lüpsta ja me räägimegi nii nagu asjad on. sa räägid mingitest kunagistest aegadest..come on mees ela olevikus!

Comment

• muruntau
                              • Jan 2009
                              • 4325

Lol, kust see kadeduse teema tuli :D Vbla tõesti ei mängi enam madalamat. Ja ehk tõepoolest ei jää tööta keegi, aga fakt on siiski, et ta jätab Parki 1-2 regi aaastateenistuse jagu raha sinna ja sellepärast teda kiidetakse. Ja neil kunagistel aegadel on palju rohkem seost reaalsusega kui Pargi regide arusaam temast...

Aga jah, siin läheb argumentide puudumisel teema juba isiklikuks, seega tõepoolest

/OT

Comment

• Owner85
                                Klubi Liige
                                • Aug 2009
                                • 2146

Sööb närvid seest?Pigem arvan et kes on gambler nii lives kui onlines ja regulaarselt deposi teevad ja olulisi % oma palgast jätab live laudadesse siis ilmselgelt sööb närvid seest,kuid kui sinu tööks ongi pokker ja mindset ja BR on viisakas siis kuida see saab närvid seest süüa?Töö on töö,igas töös omad keerukused,downswingid ja upswingid right?

Comment

Working...