EESTI MEISTRIVÕISTLUSED POKKERIS 2011

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: EESTI MEISTRIVÕISTLUSED POKKERIS 2011

Päris palju käsi tema vastu, sellise käte arvupeale peaks juba HU vist selge olema, kes keda beadib. Paistab, et skilli on :)

Comment

• tolmuahv
      Klubi Liige
      • Feb 2009
      • 2502

Võin ka omalt poolt kinnitada, et live HU-s võib Lauri väga solid mängu teha kui tahab. Kindlasti on ta altim gamblema ja flippe võtma, aga samas kompenseerib ta selle variatsioonitaluvuse ja heade overbet bluffidega/value bettidega.

Ja kui keegi arvab, et see standard blind-raise 3k (mitte 5, nagu keegi väitis eelpool) on väga kerge vastu mängida, siis proovige ise. Kui 20k-ga alustad, on tõesti suht okei. Aga mängi selle vastu 60-70k stackiga. Kui sa tead, et vastane paneb ka 30-40k potis stone cold bluffe ja suuri value bette. Ja live-s QQ+ kätt oodata ei jõua. Ehk siis väga tihti pead ise ilma boardi tabamata mängima.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
        Päris palju käsi tema vastu, sellise käte arvupeale peaks juba HU vist selge olema, kes keda beadib. Paistab, et skilli on :)
        Eee, ma ei ole kindel kas su postitusest aru sain õigesti, aga kui sa arvad, et ma selle eesmärgiga selle siia panin, et näidata, et olen kõvem mängija, siis ei - tahtsin just selgeks teha, et ta ei ole fish kelleks teda mõned palju halvemad mängijad siin teemas peavad. $1600 plussis (EV järgi miinuses) 4K+ käe peale $5/$10 ja $10/$20 tasemel - see tähendab, et me oleme breakeven ja ma kahtlen sügavalt, et Lauri oma A-mängu rohkem kui 50% ajast mänginud on (3bet% 4K käe peale 40% :D).

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Ei ma seda just mõtlesingi, et 4k peale on see väga hea tulemus sinu vastu :)

Comment

• Keiss
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1592

hu on hoopis teine mäng kui full ring kus ta täpselt sama moodi mängib ja ta mängib ikka madalaid laudu ka. Olen mitu korda näinud kus ta 10+ buy ini on ära andnud kui läheb iga käsi all-ini ja siis ütleb õnnemäng ja ruletti. see kas ta hu-s vms hästi mängib on mul näiteks suva ja kui limiidid on liiga madalad siis imo annab paremat meelelahtust leida kui pime allinid mitukümmend korda. samuti olen teda näinud kõrgemates laudades 40k eek pime allinne tegemas iga käsi. anohh las paneb samamoodi hästi edasi, mulle meeldib.
            Last edited by Keiss; 20.01.11, 21:43.

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
              hu on hoopis teine mäng kui full ring kus ta täpselt sama moodi mängib ja ta mängib ikka madalaid laudu ka. Olen mitu korda näinud kus ta 10+ buy ini on ära andnud kui läheb iga käsi all-ini ja siis ütleb õnnemäng ja ruletti. see kas ta hu-s vms hästi mängib on mul näiteks suva ja kui limiidid on liiga madalad siis imo annab paremat meelelahtust leida kui pime allinid mitukümmend korda.
              Noo iga inimese jaoks on erinevad asjad huvitavad ... see live nittimine on imo p2ris jube tegevus .. eriti kainena

Comment

• kip
                FPP Pro
                • Jul 2009
                • 256

Algselt postitas leits Vaata postitust
                Pane veel korra facebooki, ma ei n2inud veel ..
                hahah nice one

Comment

• Northernwind
                  Räme Fish
                  • Jul 2009
                  • 23

ETPF koos olümpikuga koostasid päris "kena" struktuuri main evendile. 12 tundi mängu ja 5 10min pausi. Kas sured nälga või jääd magama, nagu Privador eelmistel meistrivõistlustel.

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

Algselt postitas Northernwind Vaata postitust
                    ETPF koos olümpikuga koostasid päris "kena" struktuuri main evendile. 12 tundi mängu ja 5 10min pausi. Kas sured nälga või jääd magama, nagu Privador eelmistel meistrivõistlustel.
                    tellid macist burgereid nagu estpatrick

Comment

• vsiu100
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4253

Algselt postitas Northernwind Vaata postitust
                      pauside ajal jõuab süüa, salateid/võileibu jne saab lauda tellida. ei näe sellest väga probleemi.

Comment

• kalkaan
                        Jube Noob
                        • Oct 2008
                        • 187

HORSE oli samasugune. Vähemalt mõni paus võiks pikem olla. Seal mõni ei jõua peale actionit peldikus käsi pesta ja jookseb nagu privador fekaaliste näppudega chippe torni seadma. Fold equity muidugi tõuseb sellega.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
                          hu on hoopis teine mäng kui full ring kus ta täpselt sama moodi mängib ja ta mängib ikka madalaid laudu ka. Olen mitu korda näinud kus ta 10+ buy ini on ära andnud kui läheb iga käsi all-ini ja siis ütleb õnnemäng ja ruletti. see kas ta hu-s vms hästi mängib on mul näiteks suva ja kui limiidid on liiga madalad siis imo annab paremat meelelahtust leida kui pime allinid mitukümmend korda. samuti olen teda näinud kõrgemates laudades 40k eek pime allinne tegemas iga käsi. anohh las paneb samamoodi hästi edasi, mulle meeldib.
                          See ei ütle ju midagi ta mängu kohta kui ta lihtsalt gämblib ja pime-shovesid teeb. Ega see ei tähenda, et ta teistmoodi ei oskagi :)

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

magan vist meelega nii 2 tundi sisse. Suur shanss on ka teise päeva jõuda, kui blindid on 1600(üle 10bb vorrerldes algstakiga)

Meelis Ahman niisiis tegi hus puhta töö. Võitis kõik mängud. Pole midagi öelda-võimas
                            Last edited by privador; 20.01.11, 23:09.

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

priva ma kyll sind ei tea IRL, aga pane migneid kommentaare tehes ka korralike kilde nagu se netis paned ... sa oled mu lemmikpostitittaja siin ... kui mingi kild tuleb .. naeran end pikali .. sul on annet, tõsiselt :) ... MUST PRIVA HUUMOR

Comment

• Keiss
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 1592

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                                See ei ütle ju midagi ta mängu kohta kui ta lihtsalt gämblib ja pime-shovesid teeb. Ega see ei tähenda, et ta teistmoodi ei oskagi :)
                                Mina ei ole teda kuskil näinudki nn. rahulikult mängimas. Ilmselt oskab siis jah aga raske nulli tagasi grindida suurest mustast august mille niisama ära blowib. Eriti naljakas oli teda tiimi emv-l näha. Saan aru, et tal enda rahast poogen aga tiimikaaslaste rahast/ajast järelikult samuti...

Comment

Working...