AMETLIK: Fox Den Poker Club / Bombay Club teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** AMETLIK: Chesterfield Poker Club / Bombay Club teema ***

Algselt postitas privador Vaata postitust
    Ma arvan, et C300 muudeti C500 mitte seepärast, et kisa tõsteti, VAID highrolelrite jaoks ongi 500 selline minimaalne buy-in, et kohale löntsida. 300 eurot oleks juba selline win Tv sugune toode...
    Arvasin, et overlay tuleb suurem, aga jah kui 4-5 reentrit tehakse, siis ikka suuremas pildis arvan tulevikus overlay pigem kahaneb.
    Küsimus ongi, et mida soovitakse teha?

Kui pikas perspektiivis äritegevust, siis kas saab olla jätkusuutlik maksta C500 turniiridel peale iga kord ühe Win TV suguse turniiri jagu auhinnaraha? Võib-olla on kasulik, sest näed, isegi PP lehel 20est postist üle kuue on Chester, aga väga sügavalt kahtlen selles.

Kui aga altruismiga tegeleda, siis pole jätkusuutlikus küsimuseks, kuid kas sel juhul ei võiks seda tuua laiema seltskonnani?

Ja ma arvan, et C300 muudeti tagasi C500, sest liigne agarus on ogarus. Saadi ise ka aru, et kui absurdne see muudatus oleks olnud ja mingit kasu ei too. Ju näeme oktoobris uut muudatust. Panustaksin mingile online kombole koostöös Coolbeti või Unibetiga.

Nii või naa Unibetil selline plaan ju Chesteris oli (Unibet Summer Grind), kuid mingil põhjusel jäi ära. Meeldetuletuseks: https://www.pokkeriprod.com/unibet-summer-grind/

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
      Ma arvan, et C300 muudeti C500 mitte seepärast, et kisa tõsteti, VAID highrolelrite jaoks ongi 500 selline minimaalne buy-in, et kohale löntsida. 300 eurot oleks juba selline win Tv sugune toode...
      Arvasin, et overlay tuleb suurem, aga jah kui 4-5 reentrit tehakse, siis ikka suuremas pildis arvan tulevikus overlay pigem kahaneb.
      Ehk jõuame ikkagi sinnani et vaja netis satelliit turniire siis.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
        Ehk jõuame ikkagi sinnani et vaja netis satelliit turniire siis.
        Kusjuures. Isegi ma ei mõista, miks netis sitakaid ie ole. Kui nii või naa laias laastus €8000 - €16 000 maksad peale, siis jõle raske oleks neid €500 kohti anda läbi neti. Seetõttu privadori h-stakes kuidagi ei klapi, vaid äkki ikka jälle need adekvaatsed asjandused :P

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Kusjuures. Isegi ma ei mõista, miks netis sitakaid ie ole. Kui nii või naa laias laastus €8000 - €16 000 maksad peale, siis jõle raske oleks neid €500 kohti anda läbi neti. Seetõttu privadori h-stakes kuidagi ei klapi, vaid äkki ikka jälle need adekvaatsed asjandused :P
          Kui see turna toimuks olympicus siis eksiks sinna ikka 8 purjus soomlast ära, kuidagi vaja need kohale saada või lähebki niisama lihtsalt aega et populaarsust koguda ja tulevad inimesed ka.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Kui see turna toimuks olympicus siis eksiks sinna ikka 8 purjus soomlast ära, kuidagi vaja need kohale saada või lähebki niisama lihtsalt aega et populaarsust koguda ja tulevad inimesed ka.
            Populaarsuse koha pealt on nüüd need tähtsad kuud, kus aeg annab arutlust. Chesterit teab nüüd iga vähegi pokkeriga kursis olev inimene ja suvi sai läbi, seega peaksid järgnevate kuude tulemused olemagi nii öelda pika perspektiivi tulemused.

Samas mina ei näe ikka neid horde, kust nad tulema peaksid? Miks nad ei tulnud siis enne Olympicusse ja nüüd peaksid tulema Chesteri? Tegelikult ma siiski näen, sest tulla saavad netimägnijad kui ka turistid. Neits on samas Chesteri esindatud ainult läbi Win TV, mitte mujal.

Väljaspool Eestist ei tea ma midagi. Võib-olla mingi brändishow? Festival nagu Coolbet Open? Kuid need ei ole siiski lahendus suurtele ülemaksetele ja nagu öeldud ,et võib-olla ei otsitagi lahendust, sest tahetaksegi tegeleda altruismiga.

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Muidu pokkerit mängida eelistan küll juba chesterfieldis, nagu ikka pokkeri vibe on üleval, väga hea koht.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Oktoobrikuu Chesterfield 500 toimub 18. ja 19. oktoobril

Loe edasi: https://www.pokkeriprod.com/oktoobri-chesterfield-500/

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Oktoobrikuu Chesterfield 500 toimub 18. ja 19. oktoobril

Loe edasi: https://www.pokkeriprod.com/oktoobri-chesterfield-500/
                  Mina olen need kuupäevad ära ja osa ei võta

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Bombay Club'is toimub 5. oktoobril 100 000-eurose auhinnafondiga pokkeriturniir

Laupäeval, 5. oktoobril tähistatakse ülemaailmset James Bondi päeva ja Bombay Club korraldab selle auks spetsiaalse pokkeriturniiri Bombay 100K GTD.

Loe edasi: https://www.pokkeriprod.com/bombay-c...okkeriturniir/

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Motomees, lähed mängima?

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Bombay Club'is toimub 5. oktoobril 100 000-eurose auhinnafondiga pokkeriturniir

Laupäeval, 5. oktoobril tähistatakse ülemaailmset James Bondi päeva ja Bombay Club korraldab selle auks spetsiaalse pokkeriturniiri Bombay 100K GTD.

Loe edasi: https://www.pokkeriprod.com/bombay-c...okkeriturniir/
                        Meeldivad viimased punktid turnareeglites,kõike võib igal ajal muuta ja üldse 100k gtd võis olla trükiviga,tegelt oli 10k (nii loen mina seda )??

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Motomees, lähed mängima?
                          Ma veel ei biidi netis 22seid ehk veel 2200stele ei hakka ronima

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Ma veel ei biidi netis 22seid ehk veel 2200stele ei hakka ronima
                            Teed täna Toodzis sisseostu + 3 tagasiostu (4x$5,5), mis on täpselt $22 ja võidad selle ära, siis peaks juba kärama ju küll.

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Teed täna Toodzis sisseostu + 3 tagasiostu (4x$5,5), mis on täpselt $22 ja võidad selle ära, siis peaks juba kärama ju küll.
                              Ma siiamaani ootan sponsoreid ja mul ikka ideid on.

Näiteks saaks päeviku pealkirjadeks panna :

Kakahirmutis Toru24-ga olympicu peldikut inspekteerimas
                              Kakahirmutis Optibetis Vici kalatööstusega vaala jahil
                              Kakahirmutis desperado ehitusega noobe üle laskmas
                              Kakahirmutise ja Viru valge seiklused lottemaal
                              Kakahirmutis testimas mitu Red bulli läheb südarini

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Kakahirmutis shoppamas Temus tossukantosside ja norskamisvastase seadlisega

Comment

Working...