Stonebet - spordipanused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jeebus
    määäääää
    • Jun 2012
    • 1409

Re: Stonebet - spordipanused

aga miks mitte panna betsize ja hinda - inimesed ei tea ju, millist panust panna
    kui nähtakse mis su ROI on, siis teatakse palju paremini ju

äkki sa saaksid selgitada, kuidas üksikuid bette mille ROI on olla 10% ühendada süsteemi ja saavutada suurem ROI

Comment

• supastone
      FPP Pro
      • Apr 2010
      • 242

Neid soovitusi mis siin hetkel panen on sinna süsteemi raske panna kuna väga tihti räägivad need üksteisele vastu nagu näiteks: Kuz. vs Errani. Vaadates kuidas Kuz mängis Radwanska vastu, siis arvasin, et see peaks väga lihtne valik olema. Paraku sellel korral mina eksisin ja süsteemil oli õigus.

Comment

• Jeebus
        määäääää
        • Jun 2012
        • 1409

seega sul on süsteem, millel on sinu väitel 10% ROI aga siia foorumisse postitad sa valikuid, mis on vastuolus su süsteemiga

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

räägi kuidas sa sellsie töökoha said? See ei lähe nagu su õpitud erialaga kokku v mis?

Teistele wtf, mis vahe seal on mis summaga tehakse. Peaasi , et on hea analüüs millel pointi on.

Comment

• Jeebus
            määäääää
            • Jun 2012
            • 1409

privador, andesta, kui sa said mu postituse mõttest valesti aru.

Loomulikult on sel teemal korralik meelelahutuslik väärtus aga minu arust võiks supastone selle ääremärkusena kirja panna, et ta ei jaga tasuta raha välja, seega panustamine on kahjumlik.

Spordipanustamine pole kunst, see on täppisteadus. Seega irratsionaalne lähenemine ei ole edukas.

Lugemine on tõesti meelt lahutav.

Comment

• supastone
              FPP Pro
              • Apr 2010
              • 242

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
              seega sul on süsteem, millel on sinu väitel 10% ROI aga siia foorumisse postitad sa valikuid, mis on vastuolus su süsteemiga
              Foorumisse mõtlesin postitada rohkem analüüsi ja ka abistava suuna mida võiks valida või vaadata. Süsteemi üritan ka siia üles panna mingi hetk näitamaks teistele ja ka endale ,et on võimalik säilitada nii kõrget ROI'd. Vahe tulebki sellest ,et süsteem lähtub ainult arvudest (koefitsendid, võidud kaotused jne.) analüüs aga palju rohkemast.

panustamine on kahjumlik.
              Sellele julgen tugevalt vastu vaielda. Panustamine ei ole kindlasti kahjumlik.

Spordipanustamine pole kunst, see on täppisteadus.
              Ja sellega olen 100% nõus.
              ---

Mina võrdleks panustamist HU SNG'dega kus kui ma ei eksi väga heaks ROI'ks peetakse 5%? Sama on ka panustamisega, et väga hea ROI on 5% ja sellest edasi, mis tähendab, et panused peavad üpriski suured olema või peab volüüm (panuste arv) suur olema.

Kellele huvi pakub, siis mai keskpaiku seadsin omale eesmärgi, et teen 2 kontot. 1 kus panused on vähe riskantsemad ja teise kus panused on vähe hoolikamalt valitud.

Ja ,et ennast mitte petta kas kõrgemate oddside või muu sellisega, siis kõik panused sai imporditud oddsportalist ja tulemused salvestatud nende enda nö. panustamis päevikusse betbook.

siis näevad kõik kuidas 10% ROI käigu pealt tõmmatakse
              Ja et oma mula siin natuke backida, siis konto 1 ehk riskantsemad ja ilma analüüsita panused(link) ja konto 2 (link) ehk vähe hoolikamalt valitud. Et valikuid näha, siis peate konto seal avama ja mind sõbraks lisama.

Comment

• supastone
                FPP Pro
                • Apr 2010
                • 242

Algselt postitas privador Vaata postitust
                räägi kuidas sa sellsie töökoha said? See ei lähe nagu su õpitud erialaga kokku v mis?
                Üks sõber töötab konkureerivas firmas. Alguses tahtsin temajuurde minna tööle, aga see kus praegu töötan on kontor tunduvalt moodsam ja töövahendid ka värsekelt soetatud + kiirelt kasvav ettevõte. Hetkelgi otsitakse töötajaid nii ,et kui huvi ja tööst vajaka siis pm. rohkema info saamiseks.

Comment

• Svenza
                  Svetlana aka Buldooser
                  • Oct 2008
                  • 3591

lisatud

Comment

• supastone
                    FPP Pro
                    • Apr 2010
                    • 242

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
                    lisatud
                    Võtsin vastu.

Nadal, Berdych, Ferrer, Murray, Wawrinka ütleks kõigile korraga my man! soul brotha! ja tänu, et panused koju tõite

Comment

• Jeebus
                      määäääää
                      • Jun 2012
                      • 1409

Algselt postitas supastone Vaata postitust
                      Ja ,et ennast mitte petta kas kõrgemate oddside või muu sellisega, siis kõik panused sai imporditud oddsportalist ja tulemused salvestatud nende enda nö. panustamis päevikusse betbook.

Ja et oma mula siin natuke backida, siis konto 1 ehk riskantsemad ja ilma analüüsita panused(link) ja konto 2 (link) ehk vähe hoolikamalt valitud. Et valikuid näha, siis peate konto seal avama ja mind sõbraks lisama.
                      Oddsportal & Betbook pole bettide trackimiseks ausad kohad, sest betslippe saab kustutada, oddsportalis saab seda teha ka peale mängu (ma ei ole kindel, kas betbookis peale ka saab aga nagu näha, siis enne mängu algust saab kustutada)

Seega saab lihtsalt suvalisi bette teha ja enne mängu need, milledel on hind vastu liikunud, ära kustutada
                      Kui jätta alles need milledel on closing line näiteks üle 15 sendi kasuks liikunud, saab 10+ % edge ilusti kätte
                      Niimoodi saab omale suvalise ROI luua, seega pole see kahjuks mingisugune tõestus

Comment

• ok2aa
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1903

Oddsportal & Betbook pole bettide trackimiseks ausad kohad, sest betslippe saab kustutada, oddsportalis saab seda teha ka peale mängu (ma ei ole kindel, kas betbookis peale ka saab aga nagu näha, siis enne mängu algust saab kustutada)

Seega saab lihtsalt suvalisi bette teha ja enne mängu need, milledel on hind vastu liikunud, ära kustutada
                        Kui jätta alles need milledel on closing line näiteks üle 15 sendi kasuks liikunud, saab 10+ % edge ilusti kätte
                        Niimoodi saab omale suvalise ROI luua, seega pole see kahjuks mingisugune tõestus
                        mees, miks sa nussid ajusid?

Comment

• supastone
                          FPP Pro
                          • Apr 2010
                          • 242

Ma olen püüdnud siiani viisakas olla, aga sinuvastu katkeb küll varsti kannatus. Kui sa mind seal sõbraks lisad siis on selgelt näha palju ma olen oma panuseid kustutanud. Ühel kontol kustatatud 1 panus (näitab ka ära ,et 1 minut peale creation'it) teisel kontol 4 panust ja kõik (Deleted immediately after creation, üks neist panustest oli ilma oddsideta).

Comment

• Spewmonkey
                            Seina Augustaja
                            • Oct 2008
                            • 2293

Poe urgu, mäger.
                            Kui OP's on kuskil kirjas koht "betige nagu mina ja võidate kindlalt raha", siis ole nii kena ja too see välja.
                            Otherwise
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• supastone
                              FPP Pro
                              • Apr 2010
                              • 242

Panin süsteemi lingi ka üles esimesse postitusse. Panen siia ka veel igaksjuhuks link

Aga ütleksin kohe ära, et süsteem on alles testimisel ja kui otsustate neid valikuid kasutada, siis kindlasti suure ettevaatlikkusega! Mõningad andmed ja tulemused siiani :

Valikuid : 680
                              Kasum : 472 ühikut
                              Võite : 360
                              Kaotusi : 294
                              Tühistatud: 26
                              Keskmised oddsid : 2.00
                              Win rate : 54%
                              Keskmine ühikute arv : 5

Süsteemil jookseb 4jas kuu ja hetkel on kõik kuud olnud kasumlikud.

Lisaks ütlen veel ära, et oddsid võivad kohati suurelt erineda ja sellest tulenevalt võib ka ühikute arv kas suureneda või väheneda.

Näiteks kasvõi tänased paar valikut mis sain napilt enne seda kätte kui 365'es oli mingi maintenance ja peale seda kukkusid päris kolinal.
                              Last edited by supastone; 05.06.12, 09:21.

Comment

• Jeebus
                                määäääää
                                • Jun 2012
                                • 1409

Algselt postitas supastone Vaata postitust
                                Näiteks kasvõi tänased paar valikut mis sain napilt enne seda kätte kui 365'es oli mingi maintenance ja peale seda kukkusid päris kolinal.
                                Arvatavasti sellepärast, et ma laadisin kohe su süsteemi peale

Väga hea ! Lõpuks betsize ja oddsid sees !

Let the printing begin !

Comment

Working...