Stonebet - spordipanused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • asjaarmastaja
    Räme Fish
    • Jun 2012
    • 17

Re: Stonebet - spordipanused

Paf on jah halb valik. Minu soovitus, et kui live-s tahad panustada kasuta bet365 ja kindlad panused tee pinnacle-s. Seal näitab maksimumpanuse kohe ära ja 80 eurot pole küll mingi panus mida "üle vaatama" peaks.

Comment

• Jeebus
      määäääää
      • Jun 2012
      • 1409

bet365s on jah tohutu valik live-s hobimängijale

aga imo livebet pole biiditav, max vb u. 1-2% roi, kui sedagi.
      Last edited by Jeebus; 05.06.12, 21:18. Põhjus: raske uskuda isegi, et 1-2% võimalik saavutada

Comment

• Pahvak
        Pastilaa?? Ei!
        • Dec 2008
        • 4431

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
        Sellisel positsioonil on väga vähesed inimesed ning neil on kindlasti magistrikraad statistikas ja aastaid kogemusi + nad teenivad kuuekohalisi summasid
        Mul on magistrikraad statistikas. Mis ma veel tegema pean, et kuuekohalisi summasid teenida ja miks ma mitte ühtegi statistika magistrit ei tea, kes elatist oddside määramisega teeniks? :(
        Fullstacks have more fun.

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

Ma ei saa aru, mis Jeebus laseb non-stop-trollingut?
          Supa tegi heast südamest väga huvitava päeviku, kus pakub väärt nõu ja häid tippe .

Sounds like järjekordne peatükk @

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• raidov
            Õpihimuline Mängur
            • Mar 2009
            • 436

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust

Suuremate turgude kohta "siseinfot" omada on kindlasti tobe väide

Algselt postitas supastone Vaata postitust
            Tõsi jutt.
            Oleneb mis on suur turg? Euroliiga on ? Ma tean mõndasid Zalgirise noori, vabalt saab nende kaudu saada infot mida kontoritel ei ole.. kui räägin pärast trenni kohe kellegiga näiteks, siis ilmselt saan ennem teada kui kontorid kui keegi vigastada sai..

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
            Ma ei saa aru, mis Jeebus laseb non-stop-trollingut?
            Supa tegi heast südamest väga huvitava päeviku, kus pakub väärt nõu ja häid tippe .
            Päris niisama trollimine ei ole, sest tundub, et tal on teadmisi ka selle maailma kohta ikkagi, aga suhtumine võiks natukene sõbralikum ilmselt küll olla :)

Kõige huvitavam küsimus tegelt, kas keegi teab mõnda sportsbettingu prod eestist ka ja kedagi kes tegeleb selle mudelleerimisel põhineva süsteemiga?
            Last edited by raidov; 06.06.12, 00:23.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Jeebus ei trolli. Tõenäoliselt ma tean teda ja asjaga on kursis. Rohkem mina temast ei räägi - räägib ise kui tahab.

Eestlastest mudelleerimisega tegelevaid inimesi tean ja tean ka elukutselisi arbitraazi mängijaid aga igaüks neist räägib ise kui tahab, minu käest seda infot ei saa. Ja olen suhteliselt noob anyway sportsbettingus, ei üleüldse midagi rääkida lol.

Comment

• supastone
                FPP Pro
                • Apr 2010
                • 242

Olgem ausad eks ta vahepeal ikka trollib ka kuid mitte koguaeg, aga mingi imelik soov on tal ära panna küll. Ja vahepeal lambist asju välja mõelda.

Comment

• HerrJanks
                  Pokkerihai
                  • Jul 2011
                  • 3769

Paar aastat tagasi oli päris hea aps neil trios, kui zalgiris mängis euroliiga mängu kellegi vastu ja panin raha et Willie Dean ei viska üle 10ne punni vms see oli, teades et ta oli vigastatud(alles päev varem vms sai) ja ofkoors dean ei mänginudki =)

Comment

• supastone
                    FPP Pro
                    • Apr 2010
                    • 242

Täna vaataksin sellise mängu poole nagu

Nadal Almagro ja over 28.5 (4/10)

Muidu vaataks isegi Nadal-i handicapi poole, aga need liinid on liiga suureks aetud. Ilmselt viimase suure võidu pärast. See mäng, aga ma arvan nii suure vahega ei tule. Almagro on üldiselt üpriski raske vastane olnud Nadal-ile ja see turniir väga hästi mänginud mitte ühtegi seti ära andes (isegi Tipsarevic-i vastu).

Comment

• Jeebus
                      määäääää
                      • Jun 2012
                      • 1409

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      tean ka elukutselisi arbitraazi mängijaid
                      oojaa arbijad : sportsbettingu proletariaat

etturid on kõige tähtsamad nupud ja nii ka selles mängus
                      arbijad tegelevad raha transportimisega igasugustest random bookiedest pinnacle kokku, kus see jagatakse suurte poiste ja pinnacle vahel rõõmsalt ära.
                      arbijad saavad oma teenustasu peo peale.

neid ikka leidub, küsige mõnelt, kas ta pinnacle´s on plussis ...

Comment

• supastone
                        FPP Pro
                        • Apr 2010
                        • 242

Arb. oli hea. Enam mitte.

Comment

• runnar
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 740

Algselt postitas supastone Vaata postitust
                          Täna vaataksin sellise mängu poole nagu

Nadal Almagro ja over 28.5 (4/10)

Muidu vaataks isegi Nadal-i handicapi poole, aga need liinid on liiga suureks aetud. Ilmselt viimase suure võidu pärast.
                          Viimase? Kõik 4 ringi on ta vastaseid purustanud ja kaotanud keskmiselt alla 5 geimi mängu peale

Comment

• Recon
                            Jube Noob
                            • Nov 2009
                            • 103

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Eestlastest mudelleerimisega tegelevaid inimesi tean ja tean ka elukutselisi arbitraazi mängijaid aga igaüks neist räägib ise kui tahab, minu käest seda infot ei saa.
                            Huvitav võrdlus nt pokkeriprodega, mitte ükski tõsine bettija ei annagi teile kunagi täpseid numbreid oma võitude kohta ja ega muudest asjadest ka keegi väga detailselt ei kipu rääkima. Kutsehaigus on paranoia. Ei maksa ka imestada - kujutage ise ette - pokkeris saavad parimad fame'i ja profilepinguid, sportsbettingus võidad mingid närused mõnisada eurot ja juba limiteeritakse su account 1 euristele combobettidele...

Aga hea päevik on ja nagu näha on inimestel teema vastu huvi, niiet räägime asjast ja proovime trollimise ja isiklikud solvangud miinimumis hoida äkki? Panen hiljem ka ühe pikema posti, kus tahaks päevikuomanikule ja jeebusele veidi vastu vaielda siseinfo kasutamise osas.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

mingil määral on tõesti sportsbetting lapsekingades. Kui Levandi(pafi boss) reklaamib kogu aeg, et saab Kanepi peale panustada, aga ise pannes 100eurise panuse läheb 80euri sellest "ülevaatamiseks" siis eriti head tunnet see ei tekita.
                              Teiseks olgem ausad, kui tahad, et võileivale ka vorst peale tuleb tuleks teha selliseid 1k+bette

Comment

• supastone
                                FPP Pro
                                • Apr 2010
                                • 242

Tõsi. Minupoolt väike sõnavääratus "viimaste suurte võitude pärast". Siiski ootan siit tasavägisemat mängu.

Lisaks tõotab tulla Murray ja Ferreri vahel väga hea mäng. Võtaksin siit handicapiga Murray 4 või 4.5 (stake 3-4/10)

Olgugi, et Ferrer on clay'l väga hea ja võitnud väga kindlalt oma vastaseid ning Murrayl oli natuke probleeme oma vigastusega turniiri alguses, siis Gasquet'it peale mängu käima saamist, võitis ta väga kindlalt. Lisaks pole Ferreri vastased ka midagi väga erilist olnud Lacko, Paire,Youzhny kõik on ründavad mängijad mis teeb Ferreril rünnakute vastuvõtmise kergemaks (pinnase tõttu). Murray on aga kannatlikum ja mixib palju oma mängu. Olgugi et Ferrer on imeline mängija (3 seti puhul) siis pikemate settide korral ta mäng natuke kannatab. Olgugi, et Ferrer on clay peal Murray't võitnud kõik korrad, siis täna ootan teistsugust mängu.

Comment

Working...