Stonebet - spordipanused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • supastone
    FPP Pro
    • Apr 2010
    • 242

Re: Stonebet - spordipanused

Mees, sul pole üldse stiili, päevik on alles 1 päev vana aga juba räägid maksmisest.
    Meil veab, et soovituste eest raha ei küsi !
    Mul veab, et sa konto just minupärast avasid ja siia kommenteerima tulid.

Kui teid kuu/paari pärast kuhugi stonebet.eu või stonebet.blogspot kohta juhatatakse ja seal sada üks ja pool paypali ja skrilli buttonit on, et 10% ROI bette saab ainult 50€ või 100€ eest kuus, siis teadke, et teid on hoiatatud.
    Kui ma ka teen tipster service-i, siis ainult e-maili teel ja mõnda aega oleks võimalik kasutajal tasuta seda kasutada. On see siis imelik kui ma oma vaeva eest raha küsiksin? Siin foorumites pakutakse palju coaching teenuseid millegipärast nendega sul probleeme ei ole.

Ja ISEGI kui midagi sellist tuleb, siis siia postitaksin tasuta analüüse ikka edasi.

Comment

• Jeebus
      määäääää
      • Jun 2012
      • 1409

Ma võin natuke päevavalgust tuua sportsbetting ROI suhtes

Grupp 1 (99,99% spordipanustajaid) - irratsionaalne analüüs, valik tehakse paari tähelepanuväärsema muutuja pärast.
      Keegi ei teadvusta endale, et millegi nii keerulise mudelleerimine nõuab 100+ muutuja analüüsi/põhjalikku andmebaasi ning simulatsioonide loomist.
      Tulemi peab kindlasti arvuti kalkuleerima. Meie sangar teeb seda kõike oma peaga.

Grupi 1 ROI on negatiivne, kuid erineb.
      Peamiselt oleneb, sellest kui varakult panustatakse, kas võetakse parim hind, mis turul saadaval ning kas mänge on eelnevalt ise vaadatud.
      Kõige õnnetumad on -4,5% ROI, need kes betivad alghindasid ja lineshopivad saavad selle u. -1% peale ja kui tõesti ollakse päevad läbi teleri ees, siis on võimalik pigistada positiivse 1% ROI välja, võib-olla on parimal jälgijal võimalik jõuda 2%-ni aga see on ka piir.
      On tõesti võimalik taolise analüüsiga väga marginaalse kasumini jõuda, kuid see on tohutult ebapraktiline ja kurnav.

Grupp 2 - mudelleerijad, kasutavad andmebaasi, tõmbavad reaalajas andmeid alla, valiku teeb arvuti analüüsides kõikvõimalikke muutujaid, mis interneti avarustes peituvad. Loovad oma hinna ja võrdlevad seda turuga.

ROI on positiivne, testimisel kasutatakse erinevaid meetodeid tõestamaks, et lõpptulemust saab piisava tõenäosusega usaldada.
      On aimdus variatsioonist, kasutavad erinevaid tehnikaid, et saada täpne ülevaade, mis tõenäosusega on bankroll mingis ulatuses x aja pärast.

Jagunevad kahte gruppi, ühed usaldavad turu effektiivsust, rõhuvad rohkem lõpphinna biitimisele,betivad ainult hindu, mis tulevad välja, garanteerivad omale 2-5% ROI, vastavalt mudeli täpsusele võib ROI tõusta kusagil 7%ni
      teised teadvustavad, et turg on küll effektiivne aga mitte 100% ulatuses, seega ei pea lõpphinda kõik korrad biitima, võtavad suuremaid riske, ROI võib ulatuda 10%+, võimalik, et 15%ni, mis oleks arvatavasti tippude tipp.

Nüüd, analüüsides mingit arvu bette, mida on tehtud :
      - kuna supastone oddside ulatus on nii suur, siis on variatsioon seega suurem ergo tõenäosus isegi 300 betti 10% ROI joosta on vägagi reaalne.
      väga basic näide oleks selline, et oletame, et kõik betid oleksid 2.00 odds, siis 300 beti pealt oleks standardhälve u. 17,3 , seega võimalus joosta 10% ROI, kuigi tegelikult flipitaks münti vms, oleks juba 4,14% ehk 1in24. Arvestades, et meie sangar on teadlik oma spordialast, võib ta reaalne ROI olla nulli lähedane, seega võimalus joosta 10% ROI 300 beti jooksul tõuseb märgatavalt.

Ainsad kaks võimalust alla 1000 betise sample size (eriti veel suure oddside ulatuse peaks see number 2000 olema) analüüsimiseks on

- keskmise ja mediaani absoluutse errori ja võrdlemine täpseima bookmakeriga (tennise osas betfair)
      kui sinu error on väiksem, kui betfair, hakka raha lugema! see on kindlasti parim viis kindel olla!

- täpseima bookmakeri tõelise lõpphinna võrdlemine
      kui hind, mille sa said, on parem, kui täpseim bookmaker + marginaal, sama lugu!
      Last edited by Jeebus; 05.06.12, 16:13.

Comment

• supastone
        FPP Pro
        • Apr 2010
        • 242

Jeebus. Mul tuli hea mõte kuna sa numbrite peale hea mihkel oled, siis võta minu valikud ja pane need kõrvuti parimate oddsidega mida sina kätte oleks saanud. Võrdleme hiljem kui suur erinevus tuleb. Siis ma saan ise ka teada kas mu süsteemist on kasu või mitte.

Comment

• Jeebus
          määäääää
          • Jun 2012
          • 1409

Kas ma saan õigesti aru, et sa oled otsustanud nüüdsest siia oma valikuid koos hindadega ja panuse suurusega postitada?
          See poleks suur probleem mulle su statse analüüsida
          Kuna sa täpset mängu tulemust ei genereeri, siis on sulgemishinna võrdlus parim lahendus
          Piisab selllest, kui sa postitad siia oma mängijad/turniiri/odds/bookie/betsize ja ongi tehtud ... ja ära kunagi editi oma posti

Pole raske ju?

Ja ära karda. Kui sa oled pooltki nii hea, kui praegu arvad, siis on su tulevik väga ilus !
          Last edited by Jeebus; 05.06.12, 18:03.

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

minu arust on ülioluline ikka viimane info-vorm-vigastused-motivatsioon jne
            See Siseinfo maksab palju rohkem, kui igasugused süsteemid

Comment

• supastone
              FPP Pro
              • Apr 2010
              • 242

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
              Kas ma saan õigesti aru, et sa oled otsustanud nüüdsest siia oma valikuid koos hindadega ja panuse suurusega postitada?
              See poleks suur probleem mulle su statse analüüsida
              Kuna sa täpset mängu tulemust ei genereeri, siis on sulgemishinna võrdlus parim lahendus
              Piisab selllest, kui sa postitad siia oma mängijad/turniiri/odds/bookie/betsize ja ongi tehtud ... ja ära kunagi editi oma posti

Pole raske ju?

Ja ära karda. Kui sa oled pooltki nii hea, kui praegu arvad, siis on su tulevik väga ilus !
              Süsteemi panused tulevad kõik koos panuse suurusega muidu ei oleks süsteemil mõtet.
              Editin siin oma analüüse. Süsteem on täiesti eraldi teema. Seal ei muutu midagi. Kui viitsid võid kuulõpus ehk süsteemi üle lasta turu keskmistega või sulgemis hindadega eks siis näha mis erinevus tuleb.

Comment

• Jeebus
                määäääää
                • Jun 2012
                • 1409

Algselt postitas privador Vaata postitust
                minu arust on ülioluline ikka viimane info-vorm-vigastused-motivatsioon jne
                See Siseinfo maksab palju rohkem, kui igasugused süsteemid
                ma kardan, et sa ei mõista, et info-vorm-vigastused-motivatsioon ongi kõik numbrid ja see ongi "süsteem"

kui neid kõiki (sadades, võib-olla tuhandetes? oleneb spordist)numbreid analüüsib inimene vs programm , siis ma panen küll oma raha arvuti peale

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

hmmz kui sa ikka oled Kaia Kanepi nt fanclubis ja kuuled infot, et Kaia on mingit sitta enne mängu söönud, mis turule pole teada, siis ka süsteemid ei saa seda ette näha

Comment

• Jeebus
                    määäääää
                    • Jun 2012
                    • 1409

võib-olla on mul praegu raskusi selle "süsteemi" mõistega
                    minu jaoks on "süsteem" midagi, mis ei arvesta hinda, seega alati kaotav
                    teisalt "mudel" on midagi, mis arvestab hinda

Comment

• Jeebus
                      määäääää
                      • Jun 2012
                      • 1409

Algselt postitas privador Vaata postitust
                      hmmz kui sa ikka oled Kaia Kanepi nt fanclubis ja kuuled infot, et Kaia on mingit sitta enne mängu söönud, mis turule pole teada, siis ka süsteemid ei saa seda ette näha
                      Päris ekstreemne näide aga ikkagi on see kohe kindlasti turule teada ja sel hetkel, kui sina seda loed, on väärtus suure tõenäosusega juba kadunud

Comment

• raidov
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2009
                        • 436

On olemas 2 poolt sina räägid nö puhtalt tehnilsest poolest, kes biidivad bettimist. Aga on olemas ka spordiekspertide pool, kes endale teatud liigat ja spordiala biidivad kindlasti paremini kui ükskõik mis süsteem.. lisaks veel siseinfo mida turg ei saa teada. Väga suurte asjade kohta a la CL, NBA, French Open, on ilmselt turul 99,9% infost alati teada. Aga väiksemate asjade BBL, KML jne mängivad sellised asjad juba väga palju suuremat rolli.. mul on mitu head sõpra erinevates riikides kes elavad ainult selle eksperdi poole pealt ennustamisega päris hästi ära..

See tehniline mudel on muidugi päris huvitav. Aga ilmselt ei saa sellist 10-15% ROI'ga mudelit isegi mõne m€ eest osta

Comment

• Jeebus
                          määäääää
                          • Jun 2012
                          • 1409

Raidov, tõesti, mida väiksemaks need liigad muutuvad, seda võimalikum on nö lihtsalt "teadlike inimeste" arvamuste pealt teenida.
                          Olen sama meelt ja usun, et ligemale 10% ROI on saavutatav väikestes liigades.
                          Samas on palju rohkem probleeme sellega, kui on lõppkokkuvõttes kasu.
                          Limiidid on kusagil 100-250 per bet ja kui sa betid, langeb hind tohutult (kui sa oled veel märgistatud bookie poolt, siis langeb veel rohkem). Lisaks enamus bookiesid, kus sa saad taolistele väikestele liigadele panustada, on euro-bookied, kes limiteerivad/bannivad su koheselt.
                          On ikka tükk jauramist sellega, leian et see pole isegi teemat väärt, sest see kasum mis niimoodi teenida saab pole märkimisväärne, kuivõrd on see, kui panustada oma aeg ja võimed suurematele turgudele ja leida nendes lahendus

Suuremate turgude kohta "siseinfot" omada on kindlasti tobe väide

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

OT aga mul on probleem. Panin paf-s raha Kanepi peale. Otse sain vist mingi 20 euri 80 läks "ülevaatamiseks"
                            Peale mu betti koef muidugi langes, aga "ülevaatamise" bet oleks nagu ikka sees.
                            Point selles, et kas see on mingi bookide kavalus, et kui nt Kanepi saab vigastuse ja market tõuseb nt olulsielt, siis paf võtab hea rõõmuga mu beti vastu

Kui kaua see "ülevaatamine" aega võtab, enne kui raha tagastatakse?

Comment

• supastone
                              FPP Pro
                              • Apr 2010
                              • 242

Suuremate turgude kohta "siseinfot" omada on kindlasti tobe väide
                              Tõsi jutt.

Comment

• Jeebus
                                määäääää
                                • Jun 2012
                                • 1409

Privador
                                Kui on võimalus, siis nad lasevad su üle ja sul pole midagi teha.business. "ülevaatamine" võtab määramata aja, raske ennustada, millal keegi juhtub seal pool arvuti taha/kotib.
                                See on vist klišee juba, aga vii oma action mujale, kui tõesti oli paf-is parim hind, mida ma kahtlen, siis ma võtaks paar senti halvema hinna kusagil kliendisõbralikumas kohas ja säästaks närve

Comment

Working...