Stonebet - spordipanused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: Stonebet - spordipanused

nujah aga mudelleerijate vahel on ju ka konkurents. Või pinnaclesports võtab kõik mudelleerijad avasüli vastu?

Comment

• Jeebus
      määäääää
      • Jun 2012
      • 1409

Algselt postitas supastone Vaata postitust
      Jeebus chillisid Madis Veryga eile?
      Tubli, et sa suutsid leida posti, kus ma sinu meetodeid jäljendan !
      Obvious level is obvious, kahju, et sa nüüd sellest alles aru saad.

Sellejaoks on pank 200 ühikut. Kui päevas on rohkelt valikuid, siis valin ka panused väiksemad.
      ok, lihtne baaskursuse ülesanne sulle :

pank on 200 ühikut
      päevas on ühel ajal kolm mängu
      eraldi paneksid sa neile vastavalt 5 , 7 , 10 ühikut
      mis on optimaalne panus igale mängule?

Comment

• Ruuky
        Julm Donk
        • Jun 2012
        • 41

Algselt postitas privador Vaata postitust
        Kahjuks paneb kõik ikkagi paika raha. See, et kellegil on supersüsteemid, aga millegipärats ise sellega ei teeni-ei taha teenida-sest tal endal hea töökoht vms....
        Ma ei väida, et statistilsuse põhjal võib midagi järeldada ja bette teha, aga ennustan, et see roi on väga madal. Kui roi on madala on sul vaja teha 1k kui mitte 10k bette. Kui sa teed 10k bette, siis sul on vaja juba ca miljonist rolli.

Tulles tagasi, ütleme et sul on miljon raha. Sa oled põhimõtteliselt bookide armust sõltuv alltöövõtja. Nemad siiski dikteerivad mängu, kas sa saad vortsi lauale v mitte. Lihtsalt äriideena leiks selle rahale ja ajupotensiaalile palju parema rakenduse
        Ma olen väga vales foorumis selle välja ütlemiseks aga, Privador, elus ei keerle kõik ainult raha ümber.

Aga see selleks ... Ma arvan, et ma olen bettijatele teeninud nii mõnedki sajad tuhanded. Kõrghetkel oli mu soovituste registreerunud jälgijaid 1 900 (service tasuta) ja railbirdijaid (lehekülje trafficut arvestades) kordades lisaks sellele. Asi päädis sellega, et hakkasin võtma oma panuseid enne kui soovituse avalikustasin, sest peale soovituse avaldamist liikus koefitsent 10-20 minuti jooksul oluliselt vastas suunas. Ma räägin bookiest Pinnacle ja line`de liikumisest a la 1,9 pealt 1,8-ni (mis viitab kas meeletule tagumisele soovituse peale või vähemalt paarist high-rollerist). Ma olen eelnevalt selgitanud ka miks ma kõike seda toorelt rahaks ei teinud. Mul on ajalooline statistika aastast 2004 (webi-lehel) tulemuste kohta ka täna olemas aga ma ei pea vajalikuks ennast kelllegi tõestada ja mingeid imelisi mudeleid mul ka ei ole - lihtsalt pea ja 2 kätt.

Comment

• Jeebus
          määäääää
          • Jun 2012
          • 1409

Algselt postitas privador Vaata postitust
          nujah aga mudelleerijate vahel on ju ka konkurents. Või pinnaclesports võtab kõik mudelleerijad avasüli vastu?
          raha jätkub küll ja veel, tavaliselt on lugu niimoodi, et betid ja enamik kordi tuleb number tagasi, sest keegi arbib kusagil, kaotades oma pinnacle arbi pealt ja võites random bookis, seega transportides raha igalt poolt pinnaclesse juurde.

Comment

• Ruuky
            Julm Donk
            • Jun 2012
            • 41

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
            raha jätkub küll ja veel, tavaliselt on lugu niimoodi, et betid ja enamik kordi tuleb number tagasi, sest keegi arbib kusagil, kaotades oma pinnacle arbi pealt ja võites random bookis, seega transportides raha igalt poolt pinnaclesse juurde.
            Pinnacle`l küll mingeid mudelleerijaid ei ole. Nad ostavad oma koefitsendid Vegasest sisse ja nendele mida Vegas ei tee saavad koefid kohalikelt ekspertidelt (tundsin Eesti jalka liiga kohapealt mõnda ka isiklikult).

Comment

• Jeebus
              määäääää
              • Jun 2012
              • 1409

Aina paremaks läheb!
              Muideks Pinnacle Sports jäljendab SBObet´i jalgpalli koefe, sest SBO on täpseim ning postitab peaaegu alati väikse marginaaliga hinnad esimesena!

jalgpall tuleb aasiast!

Comment

• Ruuky
                Julm Donk
                • Jun 2012
                • 41

Aina paremaks läheb!
                Muideks Pinnacle Sports jäljendab SBObet´i jalgpalli koefe, sest SBO on täpseim ning postitab peaaegu alati väikse marginaaliga hinnad esimesena!

jalgpall tuleb aasiast!
                Jah, kuna ma vutti ei panusta siis sellest ei tea. Vegasest tulevad ameerika liigad (minu pärusmaa).

Comment

• Jeebus
                  määäääää
                  • Jun 2012
                  • 1409

pank on 200 ühikut
                  Ootame supastone vastust
                  Kui ta juba keerukaid pdf-faile siin postitab ja räägib salajastest valemitest, siis basic stuffi peaks une pealt jagama ju.

Comment

• Ruuky
                    Julm Donk
                    • Jun 2012
                    • 41

Jeebus, Su küsimusest ei saa mina ka aru. Et kui eraldi paneks 5, 7, 10 ühikut siis miks peaks sellepärast, et mängud toimuvad üheaegselt panema (eraldi seisvad sündmused ju) mingi muu arvu ühikuid?

Comment

• Jeebus
                      määäääää
                      • Jun 2012
                      • 1409

miks peaks see, mitu mängu samal hetkel käivad, dikteerima su variatsiooni?

Comment

• Ruuky
                        Julm Donk
                        • Jun 2012
                        • 41

miks peaks see, mitu mängu samal hetkel käivad, dikteerima su variatsiooni?
                        miks peaks see, mitu mängu samal hetkel käivad, muutma su panuse suurust?

Comment

• Jeebus
                          määäääää
                          • Jun 2012
                          • 1409

no selleks, et leida omale betsize, peaks olema kõigepealt eesmärk maksimeerida kas geomeetrilist või aritmeetilist bankrolli kasvu, seejärel jagada tulemus oma riski taluvusega.

edasi, kui sul on korraga mitu mängu, siis tavalise betsize kasutamine suurendab riski su bankrollile ergo bankrolli kasv on väiksem!
                          õnneks on sellele lihtne lahendus.

Comment

• Ruuky
                            Julm Donk
                            • Jun 2012
                            • 41

no selleks, et leida omale betsize, peaks olema kõigepealt eesmärk maksimeerida kas geomeetrilist või aritmeetilist bankrolli kasvu, seejärel jagada tulemus oma riski taluvusega.

edasi, kui sul on korraga mitu mängu, siis tavalise betsize kasutamine suurendab riski su bankrollile ergo bankrolli kasv on väiksem!
                            õnneks on sellele lihtne lahendus.
                            Ehk, et sa arvad, et põhimõtteliselt peaks peale igat panust uue bankrolli leidma ja võtma selle aluseks uue panuse määramisel? Spordiennustus ei ole päris pokker, kus liigud limiidilt limiidile ja muudad oma buy-inne ...

E: ja ma eeldan, et Supastone oma "süsteemi" tutvustamisel kasutab sarnast lähenemist, et 5 ühikut on 5 ühikut sõltumata sellest, mis juhtus eelmise panusega
                            Last edited by Ruuky; 12.06.12, 11:07.

Comment

• udikaz
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 1946

teie kaks!!võtke tuba kuskile. ärge solkige teise inimese päevikut!!!!!!!!

Comment

• supastone
                                FPP Pro
                                • Apr 2010
                                • 242

pank on 200 ühikut
                                Kuna panused jäävad 5% vahemikku kogu pangast siis ma kasutaksingi neid panuseid.

Comment

Working...