Re: M6niste seekord PLO20 vallutamas.
Minu Preflopi mängu muudatus oli suhteliselt lihtne.
Lõpetada callimine ära, eriti OOP (obv, mitte täielikult aga siiski)
QQxx, JJxx tüüpi käsi hakkasin järgi callima alles siis kui olin buttonil või tulin potti vähemalt kolmandaks.
TTxx ja madalamad püüan üldse välja jätta või siis kaasa limpides. OOP 100% fold.
3Betidele foldimine on aidanud kaasa minu mängule. Võibolla ma ei oleks 3bet pottides nii suur fish kui ma jätaks oma spewmised järgi. Mingil arusaamatul põhjusel on mul pidevalt tahtmine mängijaid välja suruda 3bet pankades ja nad kurivaim ei foldi (uwitav-küll-miks).
Blindide callimised on nii ja naa. Seal on arvatavasti arenguruumi meeletult.
Avamisi muutsin ka ... EP ja MP on 3x, CO ja BTN 2.5x, SB vs BB 3x, Limpareid karistan full potiga.
3beti püüan suurendada aga ei ütleks, et seal on progressi.
Kõik see käib minu zoom PLO mängu kohta
Minu Preflopi mängu muudatus oli suhteliselt lihtne.
Lõpetada callimine ära, eriti OOP (obv, mitte täielikult aga siiski)
QQxx, JJxx tüüpi käsi hakkasin järgi callima alles siis kui olin buttonil või tulin potti vähemalt kolmandaks.
TTxx ja madalamad püüan üldse välja jätta või siis kaasa limpides. OOP 100% fold.
3Betidele foldimine on aidanud kaasa minu mängule. Võibolla ma ei oleks 3bet pottides nii suur fish kui ma jätaks oma spewmised järgi. Mingil arusaamatul põhjusel on mul pidevalt tahtmine mängijaid välja suruda 3bet pankades ja nad kurivaim ei foldi (uwitav-küll-miks).
Blindide callimised on nii ja naa. Seal on arvatavasti arenguruumi meeletult.
Avamisi muutsin ka ... EP ja MP on 3x, CO ja BTN 2.5x, SB vs BB 3x, Limpareid karistan full potiga.
3beti püüan suurendada aga ei ütleks, et seal on progressi.
Kõik see käib minu zoom PLO mängu kohta

TC
Comment