M6niste PLO10 taas mängimas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • M6niste
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2009
    • 345

Re: M6niste seekord PLO20 vallutamas.

Veits vastupidi läks, miinust miinust ja ainult miinust :D Kohe lükkan graafiku ka, ei taha väga vaadatagi :D Omaha võlud ja valud

Comment

• M6niste
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2009
      • 345

Setupe tuli ette, mängisin halvasti ka, ei suutnud 2nd nutse ja 3rd nutse maha panna üsna nitiste vastaste vastu.. 30k käe üritamine väga vist välja ei tule, aga kollase joone üritan ikka tagasi ülesse saada :) 3 päeva veel aega.. Tegelt pole hullu, winrate ikka 7bb/100le u. Paus ja mingi aja pärast proovime uuesti..

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Käsi ka, kuigi ei tahaks panna väga, lihtsalt kohutavalt mängitud.. sessi lõpuosa ja üsna pahane maailma peale, see mõjutas ka otsuseid ilmselt.

Calling station..

Õpi foldima!

Siiski edu!

Comment

• udikaz
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 1946

seda ma pidasingi silmas crapi all mängimise ohtlikusest. QQ käsi standard suht. aga teised kaks kätt on fold pre. väga tihti floppad dominated holdinguid. ise lasin ka loosimaks eelmine sess ja kohe oli karistus käes. nn setup after setup ja crap käega oled sina see kes tavaliselt selle sitema poole otsas on. ja 1010xx on üldse nii pask et ma ei mängiks seda üldse(va ala 101098ss or smth) kui saad seti siis peaaegu alati oled wrapi vastas ja tihti veel nii et ühel alla wrap ja teisel üles nii et oled ika taga. ja mängi vähem väikseid paare. kui veel ei ole saanud set over sete väga palju kus sul väiksem set siis küll varsti saama hakkad ja see ei ole meeldiv. gl ja edu.

Comment

• M6niste
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2009
          • 345

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
          seda ma pidasingi silmas crapi all mängimise ohtlikusest. QQ käsi standard suht. aga teised kaks kätt on fold pre. väga tihti floppad dominated holdinguid. ise lasin ka loosimaks eelmine sess ja kohe oli karistus käes. nn setup after setup ja crap käega oled sina see kes tavaliselt selle sitema poole otsas on. ja 1010xx on üldse nii pask et ma ei mängiks seda üldse(va ala 101098ss or smth) kui saad seti siis peaaegu alati oled wrapi vastas ja tihti veel nii et ühel alla wrap ja teisel üles nii et oled ika taga. ja mängi vähem väikseid paare. kui veel ei ole saanud set over sete väga palju kus sul väiksem set siis küll varsti saama hakkad ja see ei ole meeldiv. gl ja edu.
          Kõik õige, üldiselt sarnased TTxx käed foldin, aga kuna pmtslt mul BTN pealt pea alati välja kujunenud see, et raisen kui ees raise pole, siis ta tuli jälle, peab ses osas tightimaks tõesti tõmbama.. Terve too käsi, kõik streedid ütlesin endale peas, et fold fold fold, aga käsi tegi nagu tahtis, päris nii ei saa :D Midagi hullu pole, mõned õppetunnid peavadki olema.

Comment

• M6niste
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2009
            • 345

Breakeven tiksumine mõnda aega, laudu ka hetkel väga pole.. Loodetavasti õhtu poole tuleb piisavalt, pühapäev ikkagi ju :)

Varsti hakkan hittima jälle! :D

Comment

• kuco
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 1910

Kas loen graafikult õigesti välja, et 2k käega -600?
              Sul on siis kehvemad stop lossid kui minul ...

Comment

• M6niste
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2009
                • 345

2 eraldi sessi, paar 500bb poti kaotatud ja ega suurt rohkem vaja polegi. Tuleb välja grindida..

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

kui viitsid, siis võiksid ülesse panna 500bb kaotatud potid. olid coolerid?

Comment

• M6niste
                    Õpihimuline Mängur
                    • Oct 2009
                    • 345

Üks peaks viimases postitused olema TTxx käsi ja teist võin otsida veits hiljem, praegu mängin..

Comment

• M6niste
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2009
                      • 345

Breakeven tatsamine hetkel. Vähemalt rbi tuleb juurde, kuid selle suhtumisega kaugele ei jõua :D

Praegu seda teist 500bb poti ei leidnud, vbla oli lihtsalt kujutasin ette..
                      Viimase sessi käed :

Võidetud käed las olla, aga pea 500bb pot jälle kaotatud. Seekord muidugi tõsise agromaniaki vastu, kes paugutas pea any4.. Turnis oleks pidanud foldima või sisse panema nupud.. Ja obv pre foldida tglt, aga siiski nii deep ja +pos.. Ei tea, mis arvate?

Comment

• udikaz
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 1946

kui sa jätkad A8210 mängimist(eriti veel OOP) siis sa long runnis kaugele ei sõua. mida sa selle käega püüdma lähed? ainult flushi ja siis ka ei maksta seda üldjuhul välja. ehtne näide crap handist. viimane käsi raise flop ja butsosse.ei ole vaja anda tasuta kaarte. isegi mitte hüdrovaaladele. as played turnis enam ei ole mõtet raiseda. ja river on cooler ja next hand. Mina üldiselt ei mängi käsi 72xx olgu siis suited või mida iganes. need haakuvad väga harva floppi ja kokkuvõttes toovad ainult jama kaela.

Comment

• M6niste
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2009
                          • 345

Mõistlik jutt, aga selle preflop range'i kitsendamisega läheb veits aega, siiski kogu aeg samamoodi enam vähem mänginud ja seega mingit muutust sisse tuua ühe päevaga on üsna keeruline. Samas, kuidas ma saan vaadata, kui palju olen sarnaste kätega miinuses? 72xx double suited ja AT82 ja kogu selline range.. Kui väga kohutav on seis, siis näeb numbrid ära ja võib-olla saan aru järgmine kord, et ei ole päris mõtet. Kuigi AT82 on HU ja imo too täitsa mängitav.. Ja K872ds bblt callida 0,4.. ma ei tea, vaataks floppi küll..

Comment

• kuco
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1910

Oi põrgut kuidas ma nägin vaeva, et saada VPIPi 35+ pealt alla.
                            Zoom aitas sellele mõnusalt kaasa ja see kuu on juba ~27. BB on juba alla 20, SB vaja ka saada alla aga ei suuda kuidas varastamata jätta SB pealt...

Comment

• M6niste
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2009
                              • 345

Äkki annad mõned nõuanded :D?

Comment

• udikaz
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 1946

Algselt postitas M6niste Vaata postitust
                                Mõistlik jutt, aga selle preflop range'i kitsendamisega läheb veits aega, siiski kogu aeg samamoodi enam vähem mänginud ja seega mingit muutust sisse tuua ühe päevaga on üsna keeruline. Samas, kuidas ma saan vaadata, kui palju olen sarnaste kätega miinuses? 72xx double suited ja AT82 ja kogu selline range.. Kui väga kohutav on seis, siis näeb numbrid ära ja võib-olla saan aru järgmine kord, et ei ole päris mõtet. Kuigi AT82 on HU ja imo too täitsa mängitav.. Ja K872ds bblt callida 0,4.. ma ei tea, vaataks floppi küll..
                                no kui texases on ees minraise siis 26-ga vaataks floppi ikka? obv et võid hittida ja võita panku, aga pahatihti paned ennest väga rasketesse situatsioonidesse ja enamjaolt sa ikka missid floppe, või siis hitid neid marginaalselt. no ma ei tea AT82 on ika täielik rääbis. peale flushi mida sa loodad hittida. A8J flopil lähed bustoks hus? T98 flopil callid 2 barellit? või siis 827 flopid mida sa teed selle käega? väga ebamugav mängida, eriti agro vastase vastu. nittide vastu obv võib igast sitta mängida, sest nad annavad alla kui ise nutsi ei hiti. kõik on seni ok kuni ei lähe stackide peale mänguks. siis see sinu doublesuited 872x mis sul seal oli püüab 6-te rea outi ja oled suht fucked. aga ega foldida ka ei taha arusaadav, aga see tulenebki preflop mängust. ma mängis ise tiba kõrgemal ja vb peaksin ma siin plo20-s üldse suu kinni hoidma. anyway kui edasi liigud siis pea seda meeles lihtsalt.

Comment

Working...