~ kjmrc - [ NL25 SH @ PS] ~

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kjmrc
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 4541

Re: ~ kjmrc {pokkerist, elust ja olust} ~

@ HerrJanks - Pallimänge ei mängi.. vanasti sai igas trennis käidud :D Eks ikka on huvitavam mingisugust korvpalli või võrkpalli mängida kui niisama lambist joosta. Palju sul pikkus on? Sessuhtes, et mul kaalu veidi rohkem kui peaks olema (kui vaadelda kaalu-pikkuse suhet). Eedenit võin soovitada küll, ise olen igati rahul olnud siiamaani, kuuhind pole ka teab mis killer.. Kui just nl2 ei lase :D

Comment

• HerrJanks
      Pokkerihai
      • Jul 2011
      • 3769

184 peaks pikk olema, 95 tahaks ideaalis kaaluda tegelt, hiljuti olin 95, siis ei olnd tegelt rahul, rasvaprotsent oli tiba suur. Praegu olen ~90, lihast võiks rohkem olla aga trenni mõttes pole mul see prioriteet ning seepärast on seda ka raske saavutada.

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Asooh, ma olen 180 ja ~92 kg :D .. Niiet soov oleks mingi 85 peale saada :) Tuleb veidi vaeva näha ja nühkida trenni :)

Comment

• Endel
          Räme Fish
          • Oct 2009
          • 11

Algselt postitas HerrJanks Vaata postitust
          Arctic on tibiklubi, LOL. Kunagi sai ka seal käidud.
          Hehe, kui ma seal veel mõni aasta tagasi treener olin, siis sai ikka igapäevaselt 180+ lamadessurumisi julgestatud, niiet tõsisemaid treenijaid seal ikka oli. Tibisid oli siiski ka :-D Praegusest olukorrast ei tea ma midagi.
          Muide kui kellegil kunagi viitsimine fishi natuke coachida siis saan jõusaalitreeningute koha pealt nõu ja jõuga abiks olla.

Aga teema algatajale kiituseks, kenad graafikud ja tulemused :-)

Comment

• emmimees
            Klubi Liige
            • Aug 2010
            • 2719

Arcticus pole küll tõstepõrandat aga kõik saa btehtud - on solid ja puhas ka, kunagi käisin seal 1,5a, siis tuli samapikk paus suht tänu pokkerile. Nüüd kuu aega sain soodukaga, aga ilmselt pean ka Eedeni liikuma, kuna ei saa normaalse hinnaga enam Arcticus lepingut. Muidugi paljud suured poisid on arcticust jalga lasknud miskipärats :)

Comment

• HerrJanks
              Pokkerihai
              • Jul 2011
              • 3769

LOL, surumine ongi naisteala:D

Comment

• Provoker
                Pokkerihai
                • Jan 2009
                • 3067

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                Asooh, ma olen 180 ja ~92 kg :D .. Niiet soov oleks mingi 85 peale saada :) Tuleb veidi vaeva näha ja nühkida trenni :)
                ma 183 ja 92 hetkel Lihtsalt toitumist muutes sain vahepeal juba 88 peale ning eesmärk oli 85. Nüüd jälle peaaegu alguses aga pitsasi ja saiu on viimasel ajal omajagu söödd ka. Ei ole rahul enda toitumisega.

Comment

• HerrJanks
                  Pokkerihai
                  • Jul 2011
                  • 3769

Jep, toitumises ongi kinni asi, kui tahad näiteks lihast ehitada ja teed trenni nagu loom aga toitumine on puudulik ei tule sellest mitte midagi. Kõik peab paigas olema.

Comment

• kjmrc
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 4541

Seda tean jah, et toitumine peab väga paigas olema, see pm nagu pool jõusaali "edust" :)

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Vahet pole palju te kaalute, tähtis on see, palju te jõuate. Ma 183cm pikk ja praegu 106kg jõuan vist ikka rohkem, kui kunagi 73kg kaaludes. Samas ligi 15 aastat tagasi nii 90kg kaaludes läks ilma trennita suhkrukott kummagile õlale ja 5 kükki tuli ära.

Comment

• Provoker
                        Pokkerihai
                        • Jan 2009
                        • 3067

Ega pilpaks polegi vaja ennast ju näljutada ega treenida. Oluline just on see kuidas sa ise ennast oma kehas kõige paremini tunned ning kuidas torso naistele peale läheb :P

Comment

• Endel
                          Räme Fish
                          • Oct 2009
                          • 11

Ega pikapeale hakkab suur kehakaal olema ikkagi koormaks kogu kehale (eriti liigestele). Been there, done that.

Comment

• kjmrc
                            Pokkerihai
                            • Aug 2009
                            • 4541

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                            Ega pilpaks polegi vaja ennast ju näljutada ega treenida. Oluline just on see kuidas sa ise ennast oma kehas kõige paremini tunned ning kuidas torso naistele peale läheb :P
                            Täpselt nii! Ise tunnen, et oleks vaja veidi alla võtta ja selle kallal nokitsengi.. :P

Algselt postitas Endel Vaata postitust
                            Ega pikapeale hakkab suur kehakaal olema ikkagi koormaks kogu kehale (eriti liigestele). Been there, done that.
                            Mhm, näiteks sokke ei saa jalga panna kui põlv kõhualla tõmmata, enam ei mahu :D:D:D
                            Ja teine näide, et vahest põlved ja jalalabad annavad tunda veidi.. Aga seda harva.

Comment

• virukunn
                              Pokkerihai
                              • Jul 2010
                              • 2036

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust

Mhm, näiteks sokke ei saa jalga panna kui põlv kõhualla tõmmata, enam ei mahu :D:D:D
                              Lol, sama asi hakkab tekkima. Ma 186cm ja 107kg vms.
                              Krdi ilmad ka, ei taha jooksma minna sellise külmaga. Toitumist ka raske kontrolli all hoida, kodus söön küll vähe, aga niikui välja saan lendan hessi :/

Comment

• kjmrc
                                Pokkerihai
                                • Aug 2009
                                • 4541

:D Sul päris mahlane kaal juba pikkusega võrreldes :P
                                Praegune ilm on jah liiga külm, et jooksma minna, kasutan jooksmiseks jms aeroobseks praegu Planetspordi teenuseid :P
                                Ja seoses söömisega, siis toitumine on juba pool võitu, niiet tasuks seda hoolega jälgida, mida, millal ja kui palju süüa.. Hess obv ei tee head :D Samas kui kulutad palju kcal päevas, siis võib ju lubada vahest mõne hessi eine kaa..

Pokkerist niipalju, et see kuu on alanud tuimalt.. 5k+ kätt ja -0.5 bi.. Kõik AT+ ei hiti boardi ja JJ+ kräkitakse nonstop.. :D Vast hakkab asi paremuse poole minema :)

Comment

Working...