Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]
Collapse
X
-
-
Re: Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]
Hei
Pole ammu postitanud. Ei tahtnud. Ei tahtnud vaadata ei oma detsembrikuu ega eriti just eelmise aasta kokkuvõtet. Kass oli peal. Aimasin halba. Ja oli ka põhjust nagu selgus, kui täna HeM-il eelmise aasta graafiku joonistada lasin.
Õnneks on halva mängu/jooksu juures ka midagi positiivset. Aga las graafikud räägivad enda eest.
Detsember 2013
:

Kogu 2013

Jaanuar 2014
:

Ehk siis jah, nagu ma kartsingi, teenisin jaanuaris rohkem kui kogu eelneva aasta jooksul.
Kogu NL10 kah siinkohal. Valusalt järs kukkumine on ikka olnud. Eks näis, kas õnnestub tagasi üles ronida.

Aasta lõpus ja alguses jäi mäng natuke tahaplaanile kah. Vist kokku mingi kahenädalane paus oli, kui mitte pikem. Loksusin elumere lainetel ja karidel. Aga nüüd olen mõne nädala vältel jälle igapäevaselt mänginud. Ehkki sessid, nagu võib jaanuarikuu graafikust järeldada, on olnud lühikesed.
Coach õnneks andis andeks kuna tal endal kah tegemist olnud. Eks veebruaris katsume jälle korralikumalt kuuma anda.
Comment
-
10 buy-ine swing ja juba kahtled oma oskustes :D Kes see coach on, et ta su mindsetiga nii halba tööd teeb.Algselt postitas Nozzu Vaata postitustNo ma ei tea, eelmise aasta viimastel kuudel hakkasin ikka tõsiselt oma biitimises kahtlema. Nüüd nagu on usk hiiteri najal taastunud.
Comment
-
Coach on hea (aga ma ei avalda ta nime enne diili lõppu, ja ka siis ainult tema nõusolekul, selline oli üks meie kokkulepetest). Ta on andnud mulle küllaldaselt ka mindseti kohta käivat materjali ning utsitab mind takka. Ise olen nahk olnud.
Comment
-
Soulreadin, et Vandalar.Algselt postitas Nozzu Vaata postitustCoach on hea (aga ma ei avalda ta nime enne diili lõppu, ja ka siis ainult tema nõusolekul, selline oli üks meie kokkulepetest). Ta on andnud mulle küllaldaselt ka mindseti kohta käivat materjali ning utsitab mind takka. Ise olen nahk olnud.
Comment
-
+0.0 bb/100h @ 80 k kättAlgselt postitas timz0333 Vaata postitustVanda biidib Nl10 päris soliidselt minu teada
Comment
-
Üpris märjad ilmad praegu , muda hooaeg tulekul jne :)
Comment
-
busto ehkAlgselt postitas Jake Vaata postitustMis toimub, ikka veel puhkusel? :D
Comment
Comment