Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ristijeesus
    Klubi Liige
    • Oct 2009
    • 2533

Re: Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Easy fold! Eeezy fold! Kerge mahapanek!

Comment

• VisaHing
      mees nagu orkester
      • Dec 2009
      • 6718

back to basics nozzu. Pead õppima paremini readima, nii obv, et ainult TT teeks sellise liigutuse.
      Folding all day long in that spot.

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Mitte, et siin foldida tuleks, aga mis rangega sa UTG-d muidu 3betid?

Comment

• viki
          Grinder
          • Apr 2010
          • 893

Ma küll ei foldi siin kunagi.

Comment

• Fuzzy
            Õpihimuline Mängur
            • Aug 2010
            • 452

Te full ringi mängijad olete ikka naljaninad, 3bet potis KK foldida :D

P.S. Enda kogemuse põhjal villase käitumine 3bet potis OOP:

Check call: nuts
            Check raise: overpair, tptk, draw
            Donkbet: medium hand, nuts
            Small donkbet/raise: nuts
            Overbet: overid, draw, vahel harva nuts (kui on fancy play sündroomi all kannataja)
            Last edited by Fuzzy; 20.02.13, 10:14.

Comment

• Majandaja
              Pokkerihai
              • Jun 2012
              • 2133

Algselt postitas viki Vaata postitust
              Ma küll ei foldi siin kunagi.
              Sama siin. Nozzu, miks sa statidega käsi ei pane? Kõigil lööb parema pildi ette ja analüüs saaks mingil määral toimuda kah. Sinul ju sessi ajal HUD käib ja meilt küsid nõu nii, et oleme vaakumis pmst, sest see võib olla SS reg või fish või vaal ja neid on ka erineva agro tasemega muidugi. Nii, et tahaks state ka edaspidi

Comment

• ristijeesus
                Klubi Liige
                • Oct 2009
                • 2533

Ohjah. Siin käib vist mingi releveldamine.
                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Fuzzy
                  Õpihimuline Mängur
                  • Aug 2010
                  • 452

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
                  Kui mu näpp antud olukorras fold nuppu vajutaks, siis pistaks ta karistuseks endale perse kuni enam lollusi ei tee.
                  No vot, aga eks siingi teatud vastuolu peidus, kuna mõne jaoks poleks see karistus vaid preemia.

Comment

• Nozzu
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1140

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                    Mitte, et siin foldida tuleks, aga mis rangega sa UTG-d muidu 3betid?
                    Ma olen lihtne mees ja 3betin alati QQ+, AK, sõltumata sellest, mis positsioonilt on betitud :). Erand on siis, kui first better on teinud hädise 2xBB tõste, sellisel juhul 3betin põhimõtteliselt kõigega, millega ise betiks.

Comment

• Nozzu
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1140

Algselt postitas Majandaja Vaata postitust
                      Sama siin. Nozzu, miks sa statidega käsi ei pane? Kõigil lööb parema pildi ette ja analüüs saaks mingil määral toimuda kah. Sinul ju sessi ajal HUD käib ja meilt küsid nõu nii, et oleme vaakumis pmst, sest see võib olla SS reg või fish või vaal ja neid on ka erineva agro tasemega muidugi. Nii, et tahaks state ka edaspidi
                      Õige märkus. Aga ma arvasin, arvestades siin mõned lehed tagasi puhkenud paanikat, kui ma olin KK maha visanud, et statid ei ole antud käes olulised. Overpair 3bet potis on alati ARRRR Innnn, sõltumata vastasest ja lauast - nii ma sain aru.

Comment

• HerrJanks
                        Pokkerihai
                        • Jul 2011
                        • 3769

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
                        Ma olen lihtne mees ja 3betin alati QQ+, AK, sõltumata sellest, mis positsioonilt on betitud :). Erand on siis, kui first better on teinud hädise 2xBB tõste, sellisel juhul 3betin põhimõtteliselt kõigega, millega ise betiks.
                        Jälgi lauda ja vastaseid kelle vastu mängid, mitte ära kasuta mingit tabelit

Comment

• Naxer
                          Õpihimuline Mängur
                          • Mar 2009
                          • 345

See väga õige jutt jah, et jälgi ja diferentseeri oma 3 bet range-i sellele vastavaks, kelle vastu mängid. Usun üldise 3bet range-i võiksid püüda veidi laiemaks tõmmata-nii on regidel Su vastu ka pisut raskem mängida. Mis vabandus see on, et lihtne mees oled-nu saan aru, et oled eluaeg nii toiminud ja sellega harjunud, kuna see paberil ju õige (tabelites). Ma nt tihti 3betin AQ-AT kui miski tüüp pos-lt avab (sh nit, mitte vbl ehk überniti vastu vaid, kelle avang ongi mingi AK+) ja see on päris hämmastav kui palju neilt folde saab seepeale või siis callivad ja fold to cbet. Usun, see suur põhjus, miks mul ka see punane non showdown joon seni kasumis on NL10s. 4beti peale siis muidugi foldin, kuid seda tuleb märksa harvem ette. Samuti on vahel Ax-ga nt steali järel mõne regi vastu põnev kerglast 4betti katsetada. See ei pea olema väga suur, nt 2.2x ta beti suurus. Samuti nittide vastu on SB-lt või BTN steal any2 nt.

Katseta vahel sekka miskit taolist ja vaata, kuidas läheb ja postita vastavaid käsi nt ja põhjendusi, miks just seal mingis olukorras või mingi vastase vastu seda üritasid-koos statside ja andmetega siis. Loomulikult mitte igal sammul, pigem esialgu harva aga võta julgus kokku ja tee seda. Eriti su statside ja imagoga ei saa liiga halb olla EV suhtes. Ja selliseid kohti märksa põnevam siin arutada kui igipõliseid coolereid set vs set või set vs ülepaar. Sest taolised olukorrad ja nende pikas perspektiivis hästi mängimine on pigem see, mis suuresti winrate-i määrab. Sest neid tuimalt tabeli , õpiku, paberi järgi mängijaid on see NL10 täis. Fishide arvelt on nad marginaalses kasumis, kuid kaugel crushimisest. Nad ei exploiti keskmisi rege/nitte ja mõned paremad teevad nendega seda lõputult. Tõsi NL10s on neid paremaid ikka päris vähe-sest kui nad head on, siis miks krt nad peaks olema NL10s üldiselt. Aga soovid ju areneda, võita rohkem, jõuda kõrgemale jne-siis pead suutma veidi raamidest väljuma hakata!
                          Last edited by Naxer; 20.02.13, 12:51.

Comment

• pastilaa
                            kuum poiss
                            • Apr 2009
                            • 7518

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
                            lihtne võibolla jah, aga antud juhul lihtne=rumal. annan sulle ühe lihtsa ülesande - utg regular avab, sa mp pealt 3betid teda AA. samas lauas btn ja bb on mõnusad fishid. kui palju sa võidad siin enamasti regulari 3betides ja kuipalju callides?

janksi lause võtab kõik kenasti kokku

Comment

• Nozzu
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1140

Algselt postitas Naxer Vaata postitust
                              See väga õige jutt jah, et jälgi ja diferentseeri oma 3 bet range-i sellele vastavaks, kelle vastu mängid. Usun üldise 3bet range-i võiksid püüda veidi laiemaks tõmmata-nii on regidel Su vastu ka pisut raskem mängida. Mis vabandus see on, et lihtne mees oled-nu saan aru, et oled eluaeg nii toiminud ja sellega harjunud, kuna see paberil ju õige (tabelites). Ma nt tihti 3betin AQ-AT kui miski tüüp pos-lt avab (sh nit, mitte vbl ehk überniti vastu vaid, kelle avang ongi mingi AK+) ja see on päris hämmastav kui palju neilt folde saab seepeale või siis callivad ja fold to cbet. Usun, see suur põhjus, miks mul ka see punane non showdown joon seni kasumis on NL10s. 4beti peale siis muidugi foldin, kuid seda tuleb märksa harvem ette. Samuti on vahel Ax-ga nt steali järel mõne regi vastu põnev kerglast 4betti katsetada. See ei pea olema väga suur, nt 2.2x ta beti suurus. Samuti nittide vastu on SB-lt või BTN steal any2 nt.

Katseta vahel sekka miskit taolist ja vaata, kuidas läheb ja postita vastavaid käsi nt ja põhjendusi, miks just seal mingis olukorras või mingi vastase vastu seda üritasid-koos statside ja andmetega siis. Loomulikult mitte igal sammul, pigem esialgu harva aga võta julgus kokku ja tee seda. Eriti su statside ja imagoga ei saa liiga halb olla EV suhtes. Ja selliseid kohti märksa põnevam siin arutada kui igipõliseid coolereid set vs set või set vs ülepaar. Sest taolised olukorrad ja nende pikas perspektiivis hästi mängimine on pigem see, mis suuresti winrate-i määrab.
                              Thanx, Naxer, et võitsid pikalt, põhjalikult ja inspireerivalt kirjutada. Eurolauad juba võtsin sinu mahitusel kasutusele, eks proovin siis 3betiga kah veits loomingulisem olla.

Comment

• Naxer
                                Õpihimuline Mängur
                                • Mar 2009
                                • 345

Lisasin paar lauset veel vahepeal...aga igatahes edu loomingulisuse suurendamisel ja jään huviga ootama, kuidas see edenema hakkab.

Pastilaa näide ka jh väga hea-taoliste olukordade tuvastamine mul ka pigem nõrk koht seni...peab püüdma rohkem lauda jälgida ning adjustida.
                                Last edited by Naxer; 20.02.13, 12:56.

Comment

Working...