Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
    No poketitega mängin ma umbes nii, et UTG kuni CO tõstan 66+, kuni MP-ni viskan alla selle minema, keskmistes positsioonides limbin väikemate poketitega ja callin kui stäkid lubavad. Alates CO-st tõstan juba 22+. Kaasa arvatud SB-l.
    Ja tõepoolest, osa artikleid mida olen lugenud, on umbes midagi taolist soovitanud. Hiljem otsin lingi.

No kasvõi see, Pokerstrategy chart, mida ma küll enam ammu punktuaalselt ei järgi aga mille piires ma improviseerin.

ühesõnaga.. holdemis Hero MITTE KUNAGI EI OPENLIMPI! Ja unusta see ila ära et mingitest positsioonidest hakkad alles väikeseid pocketeid tõstma.. ma oma 700k+ käe kohta tegin omal ajal analüüsi, isegi blogisse kirjutasin kergelt... 22+ alates UTG'st tõstes on kõik 22-77 pocketid kasumis.. ainukesed väikesed pocketid mis kahjumis olid olid SB või BB pealt pocketid, millega ma olin kellegi tõste callinud set minemise eesmärgil.. ehk kui sa ei ole preflop agressor ja oled OOP, siis on väikeste pocketite mängimine kahjumlik... muul juhul ikkagi agressiivsem mängustiil toob rahad koju..

Comment

• fyte
      Pokkerihai
      • Jun 2010
      • 3378

Ja tõepoolest, osa artikleid mida olen lugenud, on umbes midagi taolist soovitanud.
      Fishide poolt kirjutatud 'õppematerjali' pole mõtet üks-ühele võtta eriti.

Comment

• Nozzu
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1140

Algselt postitas fyte Vaata postitust
        Fishide poolt kirjutatud 'õppematerjali' pole mõtet üks-ühele võtta eriti.
        No ma ei oleks pokerstrategy materjalide suhtes nii kriitline. Aga jah, selles mõttes muidugi, et need graafikud on pigem sellised abirattad või kargud mis tuleks hüljata kohe kui endal jalad all enam-vähem.

Comment

• Nozzu
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1140

Algselt postitas Rage Vaata postitust
          ühesõnaga.. holdemis Hero MITTE KUNAGI EI OPENLIMPI! Ja unusta see ila ära et mingitest positsioonidest hakkad alles väikeseid pocketeid tõstma.. ma oma 700k+ käe kohta tegin omal ajal analüüsi, isegi blogisse kirjutasin kergelt... 22+ alates UTG'st tõstes on kõik 22-77 pocketid kasumis..
          Fullringis?

Comment

• muttaja
            Pokkerihai
            • Dec 2010
            • 1965

Fullringis neh

Edit: ega range'i laiendamine automaatselt muidugi rahalaevu ei too. Mida "halvemaid" käsi mängida, seda parem peab postflop vastaste lugemine olema.
            Last edited by muttaja; 20.04.12, 10:40.

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Aga sul hem olemas, filtreeri välja limbitud pocketid ja vaata mis seis on.

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                Aga sul hem olemas, filtreeri välja limbitud pocketid ja vaata mis seis on.
                ma openlimpinud ei ole ehk selle alast statistikat teha ei saanud, aga kui ma õigesti mäletasin siis mingi 22-66 pocketeid ma overlimpisin.. ja sellisel juhul olid need breakeven.. üsna loogiline ka.. limbitud potis võib suvaline mats igasugu lolle imeasju flopata... ja kui keegi ei floppa midagi.. siis ka keegi sulle hititud seti välja ei maksa, samas ise setiga maksad kellegi flushi või rea naksti välja..

p.s. jah mu statistika on FRi kohta..
                http://foorum.pokkeriprod.com/entry....b-m%C3%A4ngida

peab tõele au andma, et kõiki statistikaid mis ma HEMiga mängides tegin ei viitsinud blogisse postitada, aga ise ma veendusin absoluutselt selles, et 22+ UTG pealt mängida tasub ja limpida ei tasu..
                Last edited by Rage; 20.04.12, 11:06.

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Lugesin pealiskaudselt seda teemat siin, aga selliseid asju ei eksisteeri pokkeris, MIDA KUNAGI EI TOHI TEHA. Open limpimise peale läheb kõigil süda pahaks ainult selle tõttu, et kunagi foorumites jne on kõik esiisad seda kõvasti maha teinud ja öelnud, et paha paha.

Kui oled lauas OOP 100/80 fishi vastu, kes tõstab iga käe random sizinguga, ehk siis kasvõi avab 12 bb vahel jne ning läheb postflop any twoga bustoks, siis on open limpimine on näiteks kohustuslik kõikide potensiaalsete kätega peale ultimate nutsi.
                  Ja sellised fishid existeerivad küll, isegi NL200.

Pokker on nii palju muutunud, et paljud asjad, mis kunagi võisid südame pahaks ajada on tänapäeva pokkeris täiesti mõledavad ja paljud võitvad mängijad mängivadki vägagi teistmoodi hetkel, kui need, kes on 2-3 aasta taguses õpitud kuldsetes reeglites kinni. Kui praegustel aegadel võita tahad, siis tuleb olla paindlik, never ever reegleid ei tohi olla.

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

See tabel kyll hea bs ja mingi tardi poold kirjutatud, LOL @ keegi üldse soovitaks open limpida.

Ise koguaeg kõike paare igast positsioonist tõstnud.
                    RudiTurbo erandid on mingid harukordsed korrad kui kasumlik jamh.

Comment

• fyte
                      Pokkerihai
                      • Jun 2010
                      • 3378

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
                      Lugesin pealiskaudselt seda teemat siin, aga selliseid asju ei eksisteeri pokkeris, MIDA KUNAGI EI TOHI TEHA. Open limpimise peale läheb kõigil süda pahaks ainult selle tõttu, et kunagi foorumites jne on kõik esiisad seda kõvasti maha teinud ja öelnud, et paha paha.

Kui oled lauas OOP 100/80 fishi vastu, kes tõstab iga käe random sizinguga, ehk siis kasvõi avab 12 bb vahel jne ning läheb postflop any twoga bustoks, siis on open limpimine on näiteks kohustuslik kõikide potensiaalsete kätega peale ultimate nutsi.
                      Ja sellised fishid existeerivad küll, isegi NL200.

Pokker on nii palju muutunud, et paljud asjad, mis kunagi võisid südame pahaks ajada on tänapäeva pokkeris täiesti mõledavad ja paljud võitvad mängijad mängivadki vägagi teistmoodi hetkel, kui need, kes on 2-3 aasta taguses õpitud kuldsetes reeglites kinni. Kui praegustel aegadel võita tahad, siis tuleb olla paindlik, never ever reegleid ei tohi olla.
                      ja mõne kindla vastase vastu ei cbeti OOP AKd ka A67ss boardil, kui on read, et läheb hulluks selle peale. Paraku, nagu nimigi ütleb, on tegu eranditega ja sügavalt kahtlen, et Nozzu lauas see otsustavaks faktoriks sai, miks ta limpis pre.

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

No ma ei oleks pokerstrategy materjalide suhtes nii kriitline.
                        ma oleks. mitmeid graafikuid ja charte nähtut sealt, mis on ikka kohutavad.

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Vbl on need tabelid seal juba ajast ja arust ka? Pokker ju muutub koguaeg.
                          Isegi tuntud videote tegijad netis mainivad vahel, et pole nende vanemaid videosid vaja kullana võtta kuna strat muutub pidevalt seoses mängude raskenemisega.

Comment

• Nozzu
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1140

Jay, kasum. +0.11 €

Läksin enim kaotanud käega liiga uljaks?

Vastane: 118 kätt 7/4

$0.05/$0.10 No Limit Holdem
                            8 Players
                            Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                            UTG Player1 ($10.15)
                            UTG+1 Nozzu ($10)
                            MP1 Player3 ($9.85)
                            MP2 Player4 ($18)
                            CO Player5 ($12.69)
                            BTN Player7 ($8)
                            SB Player8 ($5)
                            BB Player9 ($7.78)

Pre-Flop: ($0.15, 8 players) Nozzu is UTG+1 J J
                            1 fold, Nozzu raises to $0.40, 4 folds, Player8 calls $0.35, 1 fold

Flop: 8 8 10 ($0.90, 2 players)
                            Player8 checks, Nozzu bets $0.70, Player8 calls $0.70

Flop: Plaan oli selline, et kui vastane callib ja turn ülekaarti ei too, siis barreldan.

Turn: 6 ($2.30, 2 players)
                            Player8 bets $1.90, Nozzu raises to $6.10, Player8 calls $2

Turn: Ülekaarti ei tulnud aga kivi hakkas veerema. Ok, ma uskusin, et ta sai T-le pihta mingi Tx käega. Aga, et TT - alati ei saa ju vastast top rangle panna. On nii, eks? Ja kuna nagunii oleks tema stäkk sisse läinud, siis ma ei näinud mõtet siin callida kah lihtsalt. Raise!

River: Q ($10.10, 2 players)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• pastilaa
                              kuum poiss
                              • Apr 2009
                              • 7518

Vastane: 118 kätt 7/4

ma uskusin, et ta sai T-le pihta mingi Tx käega.

leia vastuolu :P

Comment

• Nozzu
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1140

Ja jah, ma tean küll. Vastane hullem nit kui mina. Aga oleks ma selle koha peal foldinud, oleks hakatud jälle siin nöökima (õigustatult) mind, et miks ma arvan alati, et vastasel parim võimalik käsi.

Ok, selline tegelane ei calli tõenäoliselt AT-ga preflopis aga muidu põhimõtteliselt oleks postflpois salakaval vastane võinud oma AT-d niimoodi mängida küll. Ja noh, ma lootsingi, et ta on salakaval. Aga eriti ei olnud. :)
                                Last edited by Nozzu; 20.04.12, 21:13.

Comment

Working...