Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • MarxVoss
    FPP Pro
    • Dec 2008
    • 211

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Eks iga lahkuminek on raske ja seda eriti siis, kui asjasse on segatud laps(ed). Olen ise 36 ja mul on kask põnni. Plika 6 ja poiss saab peagi 3. Kes meist ei vesistaks, kui ei näe enam pägalikke siis, kui ise tahad. Näha nende kasvamist ja kuulda, kuidas nad sind issiks kutsuvad. Samas neid kasvatada perekonnas, kus harmoonia ja meelerahu on segunenud sõimude ja tülidega - see poleks ka õige.
    Nozzu - peaasi, et saad naisega läbi ja lepite kokku tihedamad kokkusaamised lapsega. Ära süüdista naist, ega lase ennast süüdistada. Hoidke normaalne läbisaamine ja poeg on alati sinu jaoks olemas. Soome on vahepeal lähemal, kui Haapsalu -
    Võrule! Selles vanuses kiindub laps kõige rohkem isasse. Näen seda oma poja peal, kes suure kaarega emmest mööda kimab, kui issi silmapiirile satub. Ära lase pead norgu vaid lepi olukorraga. Õpi võimalikult palju pokkerit ja õpi seda hästi. Seni kuni vallutad NL100 ja enama. Kui pojaga kokku saad, siis kasuta seda kvaliteetaega 100 temale pühendudes. Ära näpi raali, kui olete koos.

Alati ei ole kõige hullem veel see kõige hullem. Ehk isegi parem kui varem.

Edu sulle!

Comment

• Nozzu
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1140

Tänan Marx, oled mu mure, hirmud, rõõmud, lootused, ootused ja eesmärgid väga kenasti ja mõistvalt oma postitusega kokku võtnud.

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Algselt postitas adam_q
        paksude tsikkidega on see häda, et lased küll kõhu peale, aga kuna kõhuvoldi kalle on allasuunas, siis ikkagi voolab kogu stuff sinna, kuhu ei tohiks!
        irw.. haike :D

Comment

• WeThePeople
          Vana Tegija
          • Mar 2010
          • 1163

Algselt postitas adam_q
          paksude tsikkidega on see häda, et lased küll kõhu peale, aga kuna kõhuvoldi kalle on allasuunas, siis ikkagi voolab kogu stuff sinna, kuhu ei tohiks!
          korralik preflop mäng peaks sellised naised välistama

Comment

• fyte
            Pokkerihai
            • Jun 2010
            • 3378

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
            korralik preflop mäng peaks sellised naised välistama
            Rofl, well put.

Edu Nozzule.

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Algselt postitas inward Vaata postitust
              Imestan ikka vahel, kuidas mõned tuttavad liiga vara lapse saavad, käies ise veel lihttööl ning majanduslikult liialt keskpärasel järjel ollakse. Miks, miks ?
              Kui neid lihttöölisi ei oleks siis oleks elu vapsje kurb ikka. Oma mätta otsast ei hinnata kohati üldse ikka lihtsat inimest kes jääbki elu lõpuni siuksesse seisu.
              Nad võiks kõik oma riistad nurka visata.
              Lüpsku ise piima, visaku sõnnikut kartulitele, et oleks midagi laua peale panna, külvaku ise vilja, ehitagu ise auto valmis, et enda perset ühest kohast teise vedada.
              Vbl peale sittumist tahaks veel perset ka pühkida millegagi.
              Out of context vast, aga postitus tundus lihtsalt taolise kuvaga, et siuke inimene pole midagi väärt.

Comment

• K2okfor_Mey
                Õpihimuline Mängur
                • Mar 2012
                • 429

Ega nii on amet ei riku meest, vastupidi võib küll olla. Alati on neid, kes on sinust kehvemal järjel ja neid, kes paremal kas see tähendab, et jätad oma elu elamata? Nozzule edu raskel eluetapil, mis siin ikka peab hakkama saama muud üle ei jää ning muutma neid asju mida muuta saab, et läheks ikka ülesmäge.

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                  Kui neid lihttöölisi ei oleks siis oleks elu vapsje kurb ikka. Oma mätta otsast ei hinnata kohati üldse ikka lihtsat inimest kes jääbki elu lõpuni siuksesse seisu.
                  Nad võiks kõik oma riistad nurka visata.
                  Lüpsku ise piima, visaku sõnnikut kartulitele, et oleks midagi laua peale panna, külvaku ise vilja, ehitagu ise auto valmis, et enda perset ühest kohast teise vedada.
                  Vbl peale sittumist tahaks veel perset ka pühkida millegagi.
                  Out of context vast, aga postitus tundus lihtsalt taolise kuvaga, et siuke inimene pole midagi väärt.
                  Mul pole iseenesest lihttöö vastu midagi. Ma olen ise seda teinud. Mu väga hea sõber oli laos aasta või rohkemgi tavaline laotööline/komplekteerija. Seevastu ta oli usin ja tubli tööline ning avaldas alati arvamust, kuidas ettevõttes saaks asju parandada. Nüüd ongi laospetsialist, teenib keskmisest suuremat palka ja elab täitsa kenasti + tuleviku perspektiiv ettevõttes arenemaks kindlasti olemas. Karjääri tehes tihtpeale pead ju alustama hierarhia madalamast otsast.

Enda näidete puhul pidasin silmas selliseid lihtöölistest noori, kellel pole haridust, on edasipüüdmatud, lohed tööl, joovad iga nv ennast tsüklisse ning teevad endale lapsed taha. Need seosed selliste rumalate otsuste vahel on ilmselgelt olemas. Kas ma peaks neid inimesi hindama ? Ei, ei peaks.

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Fair enough.

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Algselt postitas inward Vaata postitust
                      Enda näidete puhul pidasin silmas selliseid lihtöölistest noori, kellel pole haridust, on edasipüüdmatud, lohed tööl, joovad iga nv ennast tsüklisse ning teevad endale lapsed taha. Need seosed selliste rumalate otsuste vahel on ilmselgelt olemas. Kas ma peaks neid inimesi hindama ? Ei, ei peaks.
                      Üldiselt pole olemas tegurit, mis lihttööliste iivet vähendaks. Vanemahüvitis oleks seda teoreetiliselt võinud, kuid irl jäi see samaks või õigemini vähenes minimaalselt. Võibolla, kui riik maksaks raha laste mittesaamise eest, siis asi muutuks. Samas kõrgharidusega emmede hulk on viimase 10 aasta jooksul kasvanud kolm korda ehk raha pani nende munasarjad käima

Seega, kuigi me liigume paratamatult üha kasvava negatiivse iibe suunas oleme me samas liikunud üha enam haritud ja eluga hakkamasaavate vanemate suunas. 84% 2011 sündinud laste emadest on vähemalt keskharidusega ja 45% koguni kõrgharidusega.

Comment

• Loksutaja
                        Õpihimuline Mängur
                        • Jun 2010
                        • 448

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                        84% 2011 sündinud laste emadest on vähemalt keskharidusega ja 45% koguni kõrgharidusega.
                        See on küll vägagi positiivne üllatus

Comment

• Nozzu
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1140

Krt iga (uus) algus on raske.
                          Tänased kaks enim kaotanud kätt.

1) vastane 60 kätt 19/2

$0.01/$0.02 No Limit Holdem
                          9 Players
                          Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                          UTG Player4 ($2.92) 146bb
                          UTG+1 Player5 ($1.50) 75bb
                          MP1 Player6 ($1.61) 81bb
                          MP2 Player7 ($2.82) 141bb
                          MP3 Player8 ($1.74) 87bb
                          CO Player9 ($0.93) 47bb
                          BTN Player1 ($2) 100bb
                          SB Nozzu ($2.35) 118bb
                          BB Player3 ($4.97) 249bb

Pre-Flop: ($0.03, 9 players) Nozzu is SB K A
                          Player4 calls $0.02, 1 fold, Player6 calls $0.02, 4 folds, Nozzu raises to $0.10, 1 fold, Player4 calls $0.08, Player6 calls $0.08

Flop: 7 2 K ($0.32, 3 players)
                          Nozzu bets $0.25, Player4 raises to $0.50, Player6 folds, Nozzu raises to $1.52, Player4 goes all-in $2.82, Nozzu calls $0.73

Flop: Mnjah, õige oleks vist olnud tema raise peale callida, seejärel flopil uuesti bettida ja kui vastane oleks endiselt agressivsust näidanud, siis foldida. Aga ma mõtlesin, et ok jah, ta võis seti flopata aga samas võis ta ju mu pre-flop tõste gallida ka näiteks äkki KQs+ga. Foldida ikka ei saanud ju flopil?

Turn: 3 ($4.82, 2 players, 1 all-in)

River: 8 ($4.82, 2 players, 1 all-in)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2) Vastane: 149 kätt 11/10

$0.01/$0.02 No Limit Holdem
                          7 Players
                          Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                          UTG Player6 ($0.86) 43bb
                          UTG+1 Player9 ($1.87) 94bb
                          MP Player1 ($2) 100bb
                          CO Player2 ($0.92) 46bb
                          BTN Nozzu ($2.29) 115bb
                          SB Player4 ($0.38) 19bb
                          BB Player5 ($0.73) 37bb

Pre-Flop: ($0.03, 7 players) Nozzu is BTN J J
                          Player6 raises to $0.08, 3 folds, Nozzu calls $0.08, 2 folds

Pre-flop:
                          Ok, siin oli äkki see call minu poolt viga. Aga maha ei tahtnud visata kuna mingi showdown value ju poistel on. Samas tõsta ka ei tahtnud, kuna vastane oli nii short, et oleks siis tõenäoliselt AI-läinud ja ma ei tahtnud poiste paariga enne floppi nii palju raha sisse lükata. Seega tundus mulle call optimaalne.

Flop: 2 6 J ($0.19, 2 players)
                          Player6 bets $0.14, Nozzu calls $0.14

Flop: Tegin jah slowplayd. Aga flopp on ohutu ja kartsin, et kui ma nüüd tõstan, siis reedan oma seti ära. Võib-olla polnud õige otsus.

Turn: Q ($0.47, 2 players)
                          Player6 checks, Nozzu bets $0.32, Player6 goes all-in $0.64, Nozzu calls $0.32

Turn: Ülekaart ei olnud meeldiv. Aga aeg oli rahad sisse panna ja vastase AI-ei tähendanud siin enam midagi sest callides oleks ta nagunii commited olnud.

River: 2 ($1.75, 2 players, 1 all-in)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ehh, ma tean küll, et härrastel on suht tüütu mulle jälle hakata siin põhitõdesid selgitama. Aga kui keegi viitsib, siis kommentaarid oleks teretulnud. Kui ei viitsi, noh eks mul on ka lihtsalt sellest kasu, et käsi siia postitan ja läbi mõtlen.

Comment

• kardaanirist
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 3675

esimeses käes oleksin ise flopi raise callinud ja turn ilmselt fold, kui annab actionit. openlimp/call pre on peaaegu alati väikesed pocketid.

teine käsi wp imo. oleks ise sama moodi mänginud.

Comment

• Nozzu
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1140

Haa, ehk siis vähemalt mu tagantjärgi mõttekäik on õige :)
                              Või vähemalt on mul mõttekaaslasi.

Comment

• kardaanirist
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 3675

muidu pre JJ 43bb sisse ajada poleks ka väga halb enamus vastaste vastu, aga kuna selle venna kohta oli rohkem infi ja 11/10, siis ilmselt väga palju kehvemaga ta UTGlt bustoks ei lähe. selle pärast imo pre call parem.

Comment

Working...